Beyler ve gene beyler, aslında beyler ve bayanlar olsa ne güzel olurdu ama....
Fuara şimdi kimler gidiyor, kimler gitmiyor. Ne yapıyorsunuz hacılar?
ANGARAJ
Ben arkadaslarla cumartesi gunduz yola cikacam, aksama orda olurum muhtemelen, fuar da pazar gunune kalir gibime geliyor bakalim. Cumartesi orda kaliriz dediler ama nerde nasil ne kadara kalacaz bi fikrim yok.
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
An itibariyle kadıköye giriş yaptım yarın sabahtan da fuarda olurum
Turgay Basgannnnnn, bak hele ne guzeller buldum sana
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Yov Fada-Maka...!!!
İlk resimde, soldaki motorun arka salıncak sonu, şaft aktarma kolu ve teker göbeği bütünleşme detayları beni benden mi aldı lan, kendimi bulamadım bir 30 sn.... O motorun modeli ney, motor bloğu nedir öyle uçak motoru gibi Fotoğraflar da çok güzel çekilmiş ama, terlikler !
Son resimdeki egzoz tasarımı yaratıcılığının dibine vurulması tamlamasında fikir sahibi olan kişinin ben...
#sürenadam
harbi lem ne gomuşlar ilk fotodaki motura
Ben de yarin gece yola çikiyorum.cumartesi günü fuarda görüşürüz.
Evet gençler motorlu olmasa da faceden de görüleceği üzere bir iki tekerliye kavuştum carraro grubge 419 umla beraber ortaköydeyim şu anda
İlk fotoda gördüğümüz lastiklerin desenine hastayım bunlardan memleketimizde var mı ne çeşit oluyor onlar bilen var mı ? Özellikle hep cafelerde görüyorum . Bir de bu Ulusan'da da baktığımız kawa w 800'ün special edition versiyonu güzel görünüyor fotolarda , fuarda denk gelirseniz biraz caps ve video alın benim için çok makbule geçer gerçi kawa katılmıyor sanırım ama olsun .
Zero engineering motosikletlerinde kullandiklari lastiklerden. Motoruda ayniona benzetmisler
Fuara gidenlerden bol bol fotoğraf bekliyoruz
ANGARAJ
Fuara giden herkesten bol bol foto,video vs. bekliyoruzz
@yunus vallahi sınavlar mınavlar derken 15 tatilde de İstanbul'a kaçıverdim,internetimde yoktu malesef uzak kaldım biraz ama bundan sonra hazır ve nazır bir şekilde aranızdayım
Ha şunun ucuzundan bulamaz mıyızki?
http://www.ebay.com/itm/Predator-2-h...9beed8&vxp=mtr
ANGARAJ
Yarın fuarda olacak arkadaşlar bi isim yazarsa Cumartesi saat 10:00'da açılıyor o saatlerde orada olurum. Herkese iyi yolculuklar.
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)