Ben belki kask alabilirm fuardan, veririm sana onla gelirsin Montu da ayarlarız birinden
Ben belki kask alabilirm fuardan, veririm sana onla gelirsin Montu da ayarlarız birinden
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Yunus ağZımdan aldın panpa, yakınlarda toplaşırsanız 1 saat sonra gelebilirim takılmaya biraz, 3 te yola çıkacAm
Bülent başgan g.tü başı dağıtmasaydı gelirdi de ne yaptı bilmiyom şanzımanı toparlayamadı galiba o ses çıkmadığına göre.
ANGARAJ
LAn yamuk duruyom hala, atlayıp gelmemek için kendimi zor tutuyom valla
ANGARAJ
Bülent ben cuma dönüyom la alscağın kask yaramaz bana. Sen neyi yamukttun la
Atilla abiye selam verelim diyorum beyler??
Gidecek gelecek varmıdır??
ANGARAJ
Yaw belim ağrıyo, kas spazmı yine standart, düz duramıyorum, sıkıldım evdeyim 3 gündür yatıyorum, ama düzelmedi hala, bu gidişle de düzeleceği yok anasını satayım.
Valla benim gelesim var da, nasıl kullanırım o kadar yolu bilmiyom açıkcası, gerçi motorun üzerindeyken çok derdim olmuyo ama bilmiyom yani. Siz ne zaman gidiyosunuz ki?
ANGARAJ
sen gelirsen hemen çıkarız bülocum
ANGARAJ
beyler eymirdeyiz bekleriz
ANGARAJ
Gitmeden yazaydınız keşke burdan orayA gelene kadar oooooo
Abi son anda spontane gelişen bir yol güzergahı oldu, yoksa plan sana gelmekti yani
ANGARAJ
Geleydiniz keşke, hatta ben Yunus Ustaya daha sonra dedim, Buğradan Koraydan ses çıkmadı dedim, Korayın yine işi vardır kesin dedim
Bu arada bundan sonra hepiniz bana tek teker Bülo diyceksiniz, Konya yolundan Yunusgile giderken ışıklarda biraz sert kalkmışım sanırsam, ön tekeri havada görünce deheülayyytt diyerekten Yusufun da yardımıyla indirmeden önce biraz öyle gittim, şukulayın abinizi
ANGARAJ
Yaw bırak, sen yapamıyosun diye lütfen kıskanma abicim Ayrıca benden önce git yeni öğrencinle uğraş sen, şimdiden ben dönüyorum uçuyorum falan diyo arkandan, ben oldum eğitim falan yok artık diyomuş
Yaw isteyerek yapmadık tabii, apaçilik bir tarafa, motoru kalkışta hızlı kaldırmaktı amacım, sanırım amacıma ulaştım 66nm. ile bunları yapan 100 küsürlük ingiliz atıyla neler yapar nelerrrr
Yaw ışıklarda bi kalkalım durumu oldu Konya yolunda, bende eski drag yarışlarımdan kalan tecrübemle, yüksek devirde kalktım biraz, yüksek dediysem 5-6 falan, arka teker kaymadı ısınmış meğersem o bazılarının beğenmediği ER6 gücü fazla gelince ön teker kendini gökyüzüne doğru yönlendirdi kısa bir süre için yerden 2 karış falan kalktı öyle apaçi modu değil yani
ANGARAJ
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)