Hatırlamalı, sevgiyle anmalı, unutmamalı, incitmemeli, uçan memeli, kaçan memeli, tutan memeliii, öbürü de gelmiş hani bana hani bana demişşş
Hatırlamalı, sevgiyle anmalı, unutmamalı, incitmemeli, uçan memeli, kaçan memeli, tutan memeliii, öbürü de gelmiş hani bana hani bana demişşş
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
1 dakika doktor bey, geliyorum...
#sürenadam
Seviye normale dönmüş sonunda
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
LEn Poti bebe, bu haftasonu fırtına falan çıkmazsa kesin gidelim şu fiber Tolgaya yeni telefonunu aldım, bu cumartesi kesin çalışıyorum, 2 de çıkarım, istersen cumartesi yapalım 2 den sonra, istersen pazar ama haftasonu hava iyi olursa bi Atilla Abi yapabiliriz diye düşünüyodum kahvaltıya ya da öğleden sonra akşamüstü 5 çayına falan
ANGARAJ
hazır istanbul taraflarına gidiyoken kendimi zor tutuyorum, solda koruma demirinin oldu yerde blok üzerinde ne var anlayamadım açıkçası
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...15564359/detay
Sen bu gazla fuardan bir motor ayırtır-öyle dönersin Ankara ya, söylemedi deme
Dusmus olabilir, belki demir biraz egilip orayi zedelemistir, sonra demiri duzeltmislerdir, ya da demir olmadan dusmustur, bir ihtimal antifiriz falan sizdiysa o tarafa boyayi kaldirmis olabilir, daha yakindan bakmak lazim.
Orda bu motoru alip sonra da surerek mi gelcen Ankaraya, valla bugunku havayi gordukten sonra benim gozum yemez artik fuara motorla gitmeyi, pasa pasa arabayla gidelim biz
ANGARAJ
Motor sola düşmüş koruma demiri motor bloğunun üstündeki boyayı uçurmuşa benziyor. ama fiyatı güzel plakadan bir kaza sorgulatmak lazım..
Pardon hatta koruma demiri sürtmemiş direk sol kapak yere sürtmüş gibi dikkatli bakıldığında. ve muhtemelen ondan sonra takılmış koruma demiri ama genel manada fiyat-km-model çok uygun fiyatı sizcede öyle değilmi arkadaşlar?
ha unutmadan
bayadır enduro dozu vermiyorum sayfaya..
ANGARAJ
yok hacı o kadar uzun boyulu değil...
çok iyi bi fırsat çıkarsa ikinci el düşünülebilir ama halen ankaradaki vfr için beklyorum, bi de hava şartları beni tırsıtıyo...
olum o fotoya rağmen, sola yattıysa niye söylemiyo anasını satayım...kaza bela yok demiş, tamma kaza yapmamışındır da sola yattı de yani, yatmayan motor zaten mucize, hint kumaşı gibi bişey...gerçi sadece sola yatsa öyle siyah izmi kalır, ziftin içine mi yattı anlamadım...
neyse vfr yi beklemeye devam edelim
kimler fuarda sahne alıyo, porogram nedir muhteremler?
angaranın görmemişleri olaraktan kadıköyde buluşulup martılara simit atma faaliyeti icra edilecek mi?
istiklal caddesinde rutubetli hamburger yenilecek mi?
benim el cuma akşamı otibise biner, cumartesi alemlere akar, pazar fuarı ziyaret eder.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Enduro heeee alın size Cafe Racer
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
ozanım bilmiyorum dikkat ettinmi ama ben profesyonel stüdyo çekimi paylaşmıyorum
ha dikkat çeksin diye hatunlu resimlerde paylaşmıyorum
ANGARAJ
Günübirlik otomobil ile giden var mı acaba? Atila abi senin plan nedir
ANGARAJ
biz de esatla beraber cuma akşamı gitmeyi düşünüyoruz.pazar akşamı da dönüş olacak.
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)