Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı trgy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beyler böyle bir şey de varmış , ibretlik doğrusu !

http://skullcrushbiker.com/blog/harley-heritage-a-harley-davidson-made-for-war/
    tüfengi koyacak yer bile var panpa

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    Tasarımı ve yapımı tamamen şahsıma ait navigasyon tutucu

karapara ve erro bunu beğendiler.
    ANGARAJ

Motosikleti
    Honda CB125E/NC700x
    Atilla Abi ben goproyu sportcity den almıştım.
    Şu anda gopro3 WHITE EDITION (dikkat). 708 TL . bir bak istersen

http://www.sportcity.com.tr/Hero-3-W...,PR-27460.html

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:48 ----------

Alıntı Wozy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Polat ER-5 aynasımı sipariş ettin

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:02 ----------

Go Pro Hero 3 için en ucuz fiyatlısı bu idi
    http://www.ebay.com/itm/New-GoPro-HD...item41700e4e26

239$ + 55$(kargo) = 294$ 294*1,77=520 TL 520TL + %18KDV(93,16TL) = ~613TL gibi bir rakam çıkıyor Atila abi.
    Bizin ülkede ise GoPro Hero2'leri 800 TL'ye satıyorlar. http://www.istanbulbilisim.com.tr/he...ari,35691.html
    Şimdi bununla ne yapalım. yarın sabah uyandığımızda bütün gümrüklerimiz bi anda mucizevi bir şekilde yeryüzünden yok olurlarsa %60 daha zengin oluruz hepimiz.
    Ozan bu white edition TR de 708 tl zaten abi ben mi yanlış görüyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:52 ----------

geçen Altın elbiseli adam videosunu izliyordum. Adam motosiklettenden indi kıyafetleri çıkarıyor herşey terlemiş, BOYNUNDA ise ACAİP birşey. Biraz araştırınca BOYUNLUK giydiğini anladım. Sonra BOYUNLUK konusunu bir araştırayım dedim. Şekli falan aynı alttaki sitedeki gibi. Artı boyunluk konusunda da bütün yollar leaat brace gpx pro'ya çıkıyor gibi ..???
    Soru 1) Endurocu/crosscular yarışlarda bunlardan mı giyiyor?
    Soru 2) MOTO GP yarışçıları BOYUNLUK kullanıyor mu ?

http://www.leatt-brace.com/index.php.../leatt-gpx-pro

Evet ÜSTADLAR bilgilerinizle aydınlatın lütfen
    ‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,

trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tüfengi koyacak yer bile var panpa
    Adamlar cenk bile ediyorlar pampa ;
    http://www.cardesign.ru/files/forum/part_12/125277/preview/1_Harley_Davidson_MT_350E_25bfc04daa_z_500.jpg

Wozy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 990 ADV - HND XR650R
    Yo doğru diyosun ben 800 TL'ye black edition getirtmekten bahsetsem nasıl olur
    Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Hayır yanılıyorsun internette videosu ar sık kullanılanlarda kayıtlı eve gidince eklerim face'e. ADVrider'da da var zega'lar ile aynı büyüklükte çantalar AT ile hindistan pakistan turu yapıyorlardı. Orda bütün zegalar falan ezildi yamuldu ama bu kutular dayandı. Aynı iç hacime sahipler tek yapman gereken içteki batarya için olan yuvaları çıkarmak ondan sonra herşey değişiyor.
    Doğrudur ama verdiğiniz linklerde ölçüleri verilmiş kutuların. Ben sadece çarptım First aid çantası 2 linkte de aynı ebatlardaydı mesela. Ama elbet büyükleri de vardır.

Yo doğru diyosun ben 800 TL'ye black edition getirtmekten bahsetsem nasıl olur
    Ya GPH3 istemiyorum ben mesela. Millet GPH3 çıktı GPH2 ler ucuzlamıştır dedi ben de ozaman GPH1 ler daha da ucuzlamıştır dedim Ama GPH1 satılmıyor galiba artık, hiçbir yerde bulamadım....

Alıntı karapara adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ...geçen Altın elbiseli adam videosunu izliyordum. Adam motosiklettenden indi kıyafetleri çıkarıyor herşey terlemiş, BOYNUNDA ise ACAİP birşey. Biraz araştırınca BOYUNLUK giydiğini anladım. Sonra BOYUNLUK konusunu bir araştırayım dedim. Şekli falan aynı alttaki sitedeki gibi. Artı boyunluk konusunda da bütün yollar leaat brace gpx pro'ya çıkıyor gibi ..???
    Soru 1) Endurocu/crosscular yarışlarda bunlardan mı giyiyor?
    Soru 2) MOTO GP yarışçıları BOYUNLUK kullanıyor mu ?

http://www.leatt-brace.com/index.php.../leatt-gpx-pro

Evet ÜSTADLAR bilgilerinizle aydınlatın lütfen
    AEA nın bir videosu vardı, motora binmeden önce nasıl/ne giyinilir-hazırlanılır diye anlatıyordu. O da faydalı bir video.

Bu boyunluklardan cross'çular kullanıyor. Yanlız GP yarışçılarının kullandığını hiç görmedim.. Bir de şunlar var "street" versiyonu olarak geçiyor.
    http://www.leatt-brace.com/index.php...leatt-stx-road
    #sürenadam

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Tataroğlan bak AEA yeni bir video yayımlamış,
    Tam bizlik...

Soykan67 bunu beğendi.
    ANGARAJ

Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Olm adam o boyla parmak ucuyla degiyor yere, donerken duseyazdi falan heralde bunu rahat kullanabilmek icin ya cok tecrubeli endurocu krosscu falan olmak lazim, ya da en az 1.90 olmak lazim

Ben Poti ye guveniyorum, kendi motorunu kullanabiliyosa bunu da kullanir, yalniz Turgay basgandan pek emin degilim
    Wozy bunu beğendi.
    ANGARAJ
    Whatever it is, it's better in the wind.
    Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı Bulent78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Olm adam o boyla parmak ucuyla degiyor yere, donerken duseyazdi falan heralde bunu rahat kullanabilmek icin ya cok tecrubeli endurocu krosscu falan olmak lazim, ya da en az 1.90 olmak lazim

Ben Poti ye guveniyorum, kendi motorunu kullanabiliyosa bunu da kullanir, yalniz Turgay basgandan pek emin degilim
    bülocum iki ayağının tam yere değmesi gerekmiyo zaten bunda,

bu arada totoşunu sevenler için kampanya varmış..(bilemedim şimdi polata göstersekmi ne yapsak acaba )

umutt bunu beğendi.
    ANGARAJ

Motosikleti
    HONDA 1000RR
    gayet güzel bir şey aslında

buberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Varadero
    Beyler forumun il grupları veya diğer başlıkların RSS adresleri hakkında bilgisi olan var mıdır acaba? Ben feedroller adlı rss okuyucuyu kullanıyorum. İkinci monitörümün ekranın en üstünde 2 satırlık dikkat çekmeyen bir yazıda sürekli güncel haberler falan dönüyor ama forumun rss adreslerini bir türlü çalıştıramadım. Mesela şöyle ankara topiğinin bi rss adresi olsa son yazılanlar arada üstten geçse ve çalışırken çaktırmadan arada göz atsam ne güzel olurdu be yaw..
    dolar 10 lirayı geçecekmiş.

Motosikleti
    250 cc custom
    Alıntı Soykan67 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yapmadım deeee... ben değildim deeee... kuzenim yazmış panpa deeee... o sigara kutusu değil deeee...
    [B]Çoğunlukla şarkılar İstanbul'u anlatır; çünkü Ankara anlatılmaz yaşanır...[/B]

Motosikleti
    BMW R1100GS
    Alıntı _Boreas_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yapmadım deeee... ben değildim deeee... kuzenim yazmış panpa deeee... o sigara kutusu değil deeee...
    İşimi gördü mü gördü, gerisi boş
    ANGARAJ

Motosikleti
    KTM 990 ADV - HND XR650R
    Arkadaşlar bi ilgilenebilirmisiniz.
    Maksimum bütçe 17.bin belki 18.bini geçmeyecek Ankara'da bildiğiniz
    DL650 V-Storm
    DL 1000 V-Storm
    Kawasaki KLV 1000
    Honda XL 700 Transalp
    Honda XL 1000V Varadero
    BMW R 1150 RT
    BMW R 1150 GS yada ADV
    Bu motosikletlerden birini almayı planlıyoruz. Eğer tanıdığınız bir motosiklet sahibi varsa yardımcı olurmusunuz. Sizinde önerebileceğiniz enduro ya da touring'ler varsa sevinirim.
    Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.

Motosikleti
    tracer 900
    arkadaşlar; elinizdeki kaynak, veri ve tecrübelere dayanarak, şubat 27-28 gibi, istanbuldan buraya gündüz vakti motorla gelmemin riski nelerdir ve ne kadardır...?

Motosikleti
    BMW R1100GS
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar; elinizdeki kaynak, veri ve tecrübelere dayanarak, şubat 27-28 gibi, istanbuldan buraya gündüz vakti motorla gelmemin riski nelerdir ve ne kadardır...?
    Bolu dağında kar yok ise, en azından yollar temiz ise gelinebilir. Sonuçta oradan buraya kadar otoban, ağır ağır gelinir.
    ANGARAJ

Motosikleti
    KTM 990 ADV - HND XR650R
    Erhan tecrübesiz birisi değilsin tabi senide yanlış yönlendirmek istemem ama bi istersen Okan abiye sor o biliyor senin nasıl kullandığını.

Motosikleti
    -None-
    Arkadaşlar bi ilgilenebilirmisiniz.
    Maksimum bütçe 17.bin belki 18.bini geçmeyecek Ankara'da bildiğiniz
    DL650 V-Storm
    DL 1000 V-Storm
    Kawasaki KLV 1000
    Honda XL 700 Transalp
    Honda XL 1000V Varadero
    BMW R 1150 RT
    BMW R 1150 GS yada ADV
    Bu motosikletlerden birini almayı planlıyoruz. Eğer tanıdığınız bir motosiklet sahibi varsa yardımcı olurmusunuz. Sizinde önerebileceğiniz enduro ya da touring'ler varsa sevinirim.
    Murat Abinin (blackbird75) DL 1000 V-Storm'u var. Endo Motorun genel müdüründen satın almıştı.
    Maddi durumlar yüzünden satıyor düşünürseniz fiyatta yardımcı olabilir.
    ilanı: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-shbndn-2007-model-hatasiz-servis-bakimli-v-strom-dl-1000-96874909/detay
    Wozy bunu beğendi.

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı Soykan67 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bolu dağında kar yok ise, en azından yollar temiz ise gelinebilir. Sonuçta oradan buraya kadar otoban, ağır ağır gelinir.
    hacı yollar temizse zaten sıkıntı olmaz...yani o tarihte kar olma ihtimali nedir, olabilecek soğukluk ne derecede beni etkiler, kar yok diye yola çıktık ama yolda kar yağdı ya da bolu da, cankurtaranda yollar hafiften kaygan...yavaş yavaş oralar geçilir mi, yavaş geçilirse yol biter mi vs...

Erhan tecrübesiz birisi değilsin tabi senide yanlış yönlendirmek istemem ama bi istersen Okan abiye sor o biliyor senin nasıl kullandığını.
    evet ona danışmak lazım...geçen sene o zzamanlar yani fuar zamanı hem çok soğuktu hem de otobanda yer yer 1,5 şerit açıktı

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 47 kullanıcı var. (0 üye ve 47 misafir)

Bu Konudaki Etiketler