bende yolumu kisaltarak gazi universitesine sinava gidiyorum.ardindan useyin basganin yag degisim toreni var.
bende yolumu kisaltarak gazi universitesine sinava gidiyorum.ardindan useyin basganin yag degisim toreni var.
ANGARAJ
Ustacım yakalamışken sorayım. Malum benim stickerları biraz benzetmişken ben motora az kişilelleştirme geçeyim diyorum. Sonradan çıkartılabilir boya için plastidip dışında bir çözüm var mıdır ya?
Heil Spellcheck
Burak 100. Yılda nargile içiyorum işin yoksa gel, kilerin olduğu çarşıda angora cafedeyim
Daha önce duymadım aslen de dümdüz boya değil aklımdaki. Desen düşünüyorum. Gelir mi folyo desene?
Heil Spellcheck
Eyvallah hemşo Kazasız belasız gel de alırız orası kolay.
Atilla Abinin orada kahvaltıdan çay sohbet falan sonrası, çevre yolundan sakin sakin Ulusana, ordan da motomaxa geçtik, motomax daki difi husky 400 liralık tulumun benim gibi geniş adamlara olmayacağını test ettim, yani xl alırsam ancak girebiliyorum içine ve 1.90 falan olmak lazım uzun gelmemesi için Dolayısıyla onu eledim, kafayı kırıp şu torchlite suit denen izmir tulumundan alabilme ihtimalimi seviyorum şu aralar
Bu arada fuarı bekliyorum bakalım, orda kask arama işine de girişicem, şimdiki kask feci şekilde rüzgar sesi alıyor, kafam beynim şişti çevre yolunda.
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Bugün Ulusan'ın altında olduğu rivayet edilen Ducati hayaletinin sesini duyduk tekrardan, daha doğrusu binayı sallayışını hissettik
Yunus usta bu da sana gelsin:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4528250/detay/
ANGARAJ
Onu bi de dışarıda dinlemek lazım ya. Yolda nası aceba
Heil Spellcheck
Desenin kenarlarına da şundan isterim;
Senden çok vosvosu merak ediyorum Gelirken kameraya çek de +99 videolarını yutübe yükleriz, yayınlarız
Hakkat bir gel de görelim, hem seni hem vosvosu... Konuşalım, ne yaptırdın, nasıl yaptırdın...
Yunusun aldığı motora, km'sine, modeline-yılına, özelliklerine bakıyorum........2002 model 30000 km civarında....
16.000 TL istiyorlar....
Aynı şekilde bu motora da...
Sonra Yunusun ödediği ve şu motora istenilen fiyatlara bakıyorum.
Tamam, ben susuyorum sonrasında zaten...
(yanlış anlaşılmasın; lafım satıcıya, A.T. 2.el piyasasına ve dirisine de ölüsüne de bukadar para sayanlara....)
#sürenadam
Bak hele bundan yapaciym. Hep kamyon şöförü olmak istedimdi de bunlarla idare etcez artıkın
Heil Spellcheck
Len sabah ne guzel gunes acmisti, kuslar civildiyordu, nerden cikti simdi bu yagmur
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
1 ocak gezisinde de vardı eleman ertesi günü finallerim başlamayaydı kıçından ayrılmazdım da kısmet
Artık sezon içinde gördümmü çeki ipiyle bağlarım kendimi emmiye
Heil Spellcheck
Güzel motosikletmiş.
Üstüne ne isteyecek diye merak edip, takas teklif ettim, 5.000 TL istedi. Zamanında 6000 TL piyasası varmış tanınmadığından.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1777557/detay/
ANGARAJ
Alacak olursan ben dönerken getirebilirim
Heil Spellcheck
şuralara gidesim geldi valla
https://www.google.com.tr/search?q=a...Bs6QhQfkvYCYDw
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)