Öncelikle tekrardan selam diyeyim
Yaz sezonu yaklaşırken herkez bi degişiklik peşinde genelde cc ler büyütülüyor ben motorumu sevdigim icin pek degiştirmeyi düşünmüyorum o nedenle motorda bazı degişiklikler yapıyorum ve yaptıgım son degişikligin resmini sizlere yollayıp yorumlarınızı almak istedim buyurun bakın nasıl olmuş olumlu olumsuz her yoruma acıgım
Tabi su anda motorun aküsü bitik oldugu icin calıştırmaa yapamadım
Yarın yağmur gösteriyor ama hava durumu bu belli olmaz, belki fazla yağmaz, belki hiç yağmaz, belki sağanak yağar. Neyse yağmaz ise ya da fazla yağmaz ise çıkacak var mıdır, şuraya buraya gidecem diyen var mı, ben Ulusan a uğrayabilirim, hava güzel yağmursuz olursa motoru yalandan yıkayabilirim, falan filan işte.
Faruk Abi Transformers diycem ama o kafa gülüyo mu ağlıyo mu çözemedim ne güzel yuvarlak farın var abicim, naked in olayı yuvarlak far zaten, gayet yakışıklı motorun orjinal farıyla bence.
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Yarın hava iyi olursa solo takılabilirim, olmadı kafana eserse sana eşlik ederim. Güya bugün de yağmurlu gösteriyordu ama hava güzeldi. Bu arada Bülent Abi, yıkamacıda 2 gün önce tadilat vardı, yıkama makinelerini başka bir yere almışlar haberin olsun. Tadilat bitmediyse şaşırma diye dedim.
ANGARAJ
Yarın Atila abinin orada kahvaltıdayım arabayla çoluk çocuk gideceğim
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
Ben de mi gelsem acaba, ya da gündüz biraz takılıp ortalık sakinleştikten sonra mı gelsem acaba? Yarın yapacak bir işim yok, bakalım kısmet, havaya bağlı herşey.
ANGARAJ
Olur baboş.
ANGARAJ
Yeni motorum beyler,ancak maddi nedenlerden dolayı CC küçülttüm...
yaklaşık 30cc 2 zamanlı offf,kader kısmet bu işler )
...
...
...
..
....
...
sincanın yaylalarında, ovalarında, uçsuz bucaksız ormanlarında )
büyük bi ihtimal tekrardan elektrikliye geçeceğim,böyle olmuyor gürültü çok. Pisliği çok,kokusu çok durmadan evin içinde benzin kokusu oluyor. Evlerden uzak boş arazi lazım,1:5 ebat büyük sürmek için illaki arabaya atıp götürmek gerekli.Baya bi külfeti var bu işin.
ben cumartesi ordayım kısmetse, dönüş işini cumartesi akşam uçakla yapıyorum.
gidiş için cuma gece burdan otobüsle yola çıkarım diye planladım hiç kimse gelmezse otobüsle giderim diyodum..yani geçen sene yaptığım gibi...geçen sene bu şekilde yorgunluktan uçağa kendimi zor atmıştım ama...onun için cuma gecesi çıkmalı araba programı çok cazip olmayabilir, orda bi gece kalmak iyi olur, günübirlik kiralık evler var, fuar alanına da yakın zaten..istanbul a gidip kalmadan olmaz...
ben yukarda bahsettiğim gibi planladım ama muhtemelen o hafta içi kocaelinde olacağım, onun için ordan istanbul a cuma akşam geçebilirim...
polat ve yunus bildiğim kadarıyla cuma günü uçakla gidip geceyi orda geçirip cumartesi otobüsle dönüyolar hatırladığım kadarıyla...
ben de gelebilirim sanki.
'92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200
bizde kahvalti icin arabanin direksiyonunu her ne kadar 180 derece zit bolgede olsak da Atilla abinin oraya cevirelim bari...
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
Kimler Atila abinin orda şimdi el kaldırsın bakıyımm?
ANGARAJ
Ben yavaş yavaş, yolumu hafif uzatarak geçiyorum o taraflara.
ANGARAJ
Şu an bu konu içerisinde 35 kullanıcı var. (0 üye ve 35 misafir)