Okan Abi cevap versene Erhana yahu, ne oldu çalışmadığın yerden mi sordu yoksa
Napıyoruz şimdi, pazar günü Atilla abinin orda çaylarımızı ısmarlıycan mı, yanında da niye hala tatlı yiyemiyeceğimizi açıklamadın o yüzden hala tatlı da bekliyoruz Zaten Turgay başgan sorgulamış emniyet bile baklava demiş
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Erhanın sorularının cevapları oldukça karmaşık ,motorun tatlısını yerken uzun uzun konuşuruz. Biz bugün motorun çayını Atila abiyle içtik bitti.
Ancak bu hafta sonu bana müsaade edin büyük ihtimalle Ankarada olmayacağım (iş için gidiyorum motora binemeyeceğim maalesef :( )
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
Piyasada temiz africa twin yok, olsa dakka düşünmem diyenlere gelsin
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...14258918/detay
Ben de bunu anlamam arkadas, yani eski motorlari ya da arabalari alir, yenileyip satar para kazanirsin isin odur anlarim, bu adam yenilemis bu kadar ugrasmis, niye satiyosun o zaman, birdenbire paraya mi ihtiyaci oldu, 14 lira harcarken motora paraya ihtiyaci yok muydu yani? Ben cok sevdigim bir motoru boyle toplasam, satmayi aklimin ucundan bile gecirmem.
ANGARAJ
Arkadaşlar böyle bir motor binmek için alınmaz . Bunu satınalır ve sonra yılda bir iki kere binip ısıtmalı ,rutubetsiz özel garajınızda saklarsınız. Eğer bu motora günlük kullanımda binerseniz sezon sonundaki değeri aldığınızın yarısı bile zor olacaktır anında değer kaybeder. Kolleksyon parçası olarak değerlendirilebilir.
Sevgilerimle
ANGARAJ
Ulen motor 200 kg, ben de temiz 100 kg, fazlası var azı yok yani, yolda temiz 300 kg.lık kütleyiz ve bugünkü rüzgar sağolsun beni de çizgimden şölebertti anasını satayım. Bir ara bildiğin sol kontra ile düz gidiyordum yolda yani Nası bir rüzgarmış arkadaş yahu.
ANGARAJ
Çevre yolunda olsam kesin şerit değiştirtir şehir içinde bile bu kadar dövdüyse. Nooldu aslanım beğenemedin mi
ANGARAJ
Çevre yolu motorcularıyız, şeklimiz yeter
ANGARAJ
Hade len naked dan cevre yolu motorcusumu olurmus az ruzgar esse ic camasiriniz....den cikacak
Şu an bu konu içerisinde 47 kullanıcı var. (0 üye ve 47 misafir)