Ne oldu len, herif duzeltemedi mi kayitlari, niye yatti senin vfr isi ?
Yine VFR bakmaya devam mi ?
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Anadolu agziyla yazdim Yatirin parami geri lan dedim kibarca, o satici ipnaya da soleyin Turkiye ye adimini atmasin zukerun dedim
ANGARAJ
beraber bakariz bir ara, ben anlamiyom e-bay islerinden, bakalim birkac siparis verirsem ayagimiz alisir ogreniriz iyice
ANGARAJ
Olmuyo işte olmuyo sevemiyorum nakedları, ssleri. Baksanıza 99 model ama nasıl da güzel görünüyor. Güzellik bakan gözde biliyoz:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...04216531/detay
Objects in the rear view mirror may appear closer than they are.
Evet sevmek ihtimal dahilinde
Objects in the rear view mirror may appear closer than they are.
Paypal aracılığı ile ödeme yaptıysanız, paypal Türkiye ye Türkçe başvurabilir veya arayabilirsiniz.
@syanur
hımmm bak bunu söylediğin iyi oldu
yoksa ben motoru mazgala dik sokup geçince yatırırdım
sonra betonun kaygan olduğunu da motorun öteki tarafını cızıktırıp öğrenirdim :-P
@ erro
eğitim şart...
70ten sonra manevra yapıyorum her ne kadar tam seri olmasa da
işin aslı az biraz eğitim olmasaydı iç güdülerimin bana gösterdiği temel eçsürüş becerisi 70'e kadar yarıyor.
gerçekten almam gereken çok yol var :-)
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:07 ----------
@ redmoon
bundan sonra bırakın 1. viteste gitmeyi
inip kendi elimle iteceğim motoru öyle yerlerde
taylan müsait bir zamanda ugrarsan sana cd olarak veririm bilegi bükmek (twist of the wrist II)
ÖNCE LAFA BAKARIM, LAF MI DİYE. SONRA ADAMA BAKARIM, ADAM MI DİYE...
ee okan hocam motoru aldın, yediğin içtiğin senin olsun, görüdklerini anlat hele;
bu motoru niye seçtin, cezbeden neydi, alternatiflerden farkı nedir? başka ne düşünüyodun, vfr 1200 den niye vazgeçtin, aynı sınıftaki alternatiflerinin negatif özellikleri neler, bunun negatif özelliği var mı?
öyle aldım geldim demekle bitmiyo işler..
Yuppiiiii Okan Hoca bize eğitim için yeni bir motor almış,ne gerek vardı Hocammmmm ))
öyle aklıma geldi
[B]Çoğunlukla şarkılar İstanbul'u anlatır; çünkü Ankara anlatılmaz yaşanır...[/B]
Şu an bu konu içerisinde 48 kullanıcı var. (0 üye ve 48 misafir)