Çok sevdim abi
Geçmiş olsun Erhan. Belki de böylesi daha hayırlısı diyerek teselli edelim. Daha güzeli senin olacak inşallah.
Seviyosan git konuş bence panpa.
Misal; http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...13287964/detay
Gel sana ER6 alalım Erhan abi. Kabul et zevk veriyor sana makine, daha ne olsun.
ANGARAJ
Soykan favorilere ekledim, adana da beyaz olan ve istanbulda servis bakımlı gri var
Dusundumde , acaba GT plaka bulamayinca onun yerine TG plaka almis olabilirmiyim ? Nasil olsa herseyim ters
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
ve 112. km'de ilk kaza yapılır...
Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum?
Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez buyunum.
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
Ovv, çok erken olmuş. İnşallah önemli bir şey yoktur.
Plaka No : 06tg351 Marka: TRIUMPH Model :2012 Sahiplik Belge Tarihi : 04/02/2013 Tescil Birimi : ANKARA Renk 1GRİ Renk 2 :BİLİNMİYOR Cinsi Çalıntı mı?HAYIR Hak Mahrumiyeti YOK
Tatlı çeşidi : Baklava Türü: Padişah sarma Miktar : Bilinmiyor
**Emniyet güçlerimiz sağolsunlar sorgulama ekranına aracın türüne göre yapılacak ikramın çeşidini bile seçmişler sistemde otomatikman geliyor , denemek için Buğra'nın lada samarasının plakasını girdim 300 gr tulumba tatlısı yazdı .
Geçmiş olsun kardeş...ilk kaza hafifse çok iyi olur aslında, bir musibet, bin nasihat olayı...tek yapman gerekn psikolojik olarak olaydan etkilenmemek, motordan uzaklaşmamak...
bu arada taziye dilekleriniz için sağolun arkadaşlar
müdür sesli güldüm evde yoldan geçener bile baktı pencereye o derece
adamı niye eziyonda şimdi? soykan aktif olarak yazmaya başladığından beri buğrayı topa tutmadıydık biz bak..
Geçmiş olsun hocam umarım birşeyin yoktur?
BMW olsa burdan ankaradan alırdın zaten abi kaldıki turgay gerekli açıklamayı şöbiyetlen beraber yapmış zaten
Çay mevzusuna gelince yazamadım bugün telden zannımca ingiliz atı olduğundan ötürü ingiliz çayı içireceğisin bize?
Yoksa aletin koltuk altında ingiliz çayı ile mi teslim ediyolar bilemedim bak şimdi
ANGARAJ
Şu an bu konu içerisinde 44 kullanıcı var. (0 üye ve 44 misafir)