06 TG 351
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
ama harbiden temiz,bugün yine detaylı temizlik yaptım,zincir pırıl pırıl)
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:16 ----------
yeter ya yeter ama ))
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:19 ----------
Beyler hep beraber Okan hocayı tenhada sıkıştıralım diyorum......?
Evettt, bu haftasonu tatlı yeriz artık hep beraberrrrr Motoru görene kadar hayırlı olsun demiycem, görmeden inanmam
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Burda en hızlı enduroya geçiş yapacakları yazıyom
1> Atila abi
2> Koray (shdow)
3> Umarım ben
1. ve 3. resimdeki motosikletler Kawasaki KLR650 ama yeni modelleri.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:50 ----------
Koray, şu plakayı bi sorgulatda öğrenelim artık neymiş
Sanki bi Multistrada gelecekmiş gibi bir hissiyat var
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
Şu arkadaşın açtığı konuya da destek verelim beyler. Seviyeli günler dilerim
http://www.motosiklet.net/forum/mark...ondu-yine.html
Adam haklı beyler..
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Ulen CSS in kurucusu ,Twist of the wrist in yazarı Keith Code un adını bile zar zor hatırlıyorsunuz ondan sonra motora bindiğinizi iddia ediyorsunuz . Allah kimseyi ER-6 ile terbiye etmesin aminn :p :p :p
---------- Post added at 01:33 ---------- Previous post was at 01:30 ----------
Plakadan birşey tutturamazsınız boşuna uğraşmayın :p :p :p
Arkadaş koca grupta herifin adını bi ben biliyom, dvd sini izledim, kitabı da okudum hafiften, hala ER6 ya çakıyosun ama olmaz ki Şu motorun güzelliğini kabul et artıkk
Sen tatlıdan haber ver, haftasonu mu yapsak acaba
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
http://www.motosiklet.net/forum/cokl...k-uyarisi.html
Bir açıklama bekleniyor
Anaaa Turgay la Yunus aynı kişimiymiş .Bunca senedir anlayamamışmı yönetim bu ikisinin farklı adamlar olduklarını ))
Ulen en sivri saçma adamlara müsamaha gösteriyorlar , forumun müdavimlerinede taş koyuyorlar. Sıkmaya başladı artık bu yönetim.
---------- Post added at 02:30 ---------- Previous post was at 02:27 ----------
Her şeyin bir sebebi var çekirge , şimdi kapa gözlerini ve huzur içerisinde kutlama gününü bekle . O gün gelip gerçeklere vakıf olduğunda anlayacaksın herşeyin sebebini.
olum hala model tahmini yapanlar var...TG plaka dediğin tiger işte daha ötesi mi var..
şu çayın kerametine de vakıf olabilmiş değilim ama o zamana kadar bizim iş hallolursa baklavalar da bizden olur artık...
Şu an bu konu içerisinde 40 kullanıcı var. (0 üye ve 40 misafir)