Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Of offff, bizde olsa, evlendin mi motoru saticaksin, araba alicaksin, artik motor yok, sakat is, coluk cocuga karisican falan diye motor hayatin biter, elin hatunu da kocasiyla beraber motora biner

Beyaz supermotoya binesim geldi
    ANGARAJ
    Whatever it is, it's better in the wind.
    Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Wozy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 990 ADV - HND XR650R
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hani en başından şunları yazıp da arkadaşlar benim limitim bu deseydin burda hepimiz piyasada çeşitli motorların piyasasını takip ediyoruz,
    kalabalık oluşumuzun en büyük faydalarından biriside bu bence..
    Haklısınız aslında ne kadar desenizde haklısınız. Şimdi size olan biteni anlatayım ilk motosikleti aldığımda sizlerle gezerken herşey gayet güzeldi. Ama motosiklet kullandıkça istediklerimi şu anki motorum veremez oldu. İstediklerim her yola girecek arasırada tarlaya girecek motosikletti. Ktm 990'lar öok hoşuma gidiyor ama pahalılar(varadero klv1000 vstorm bunlarda iyi fiyatlardalar). Tabiki hala almak istiyorum. Ama sendeki deneyim bende yok direk gidip hmmm bu V-Storm güzelmiş alıyım cesareti yok. Niye daha kaç kez kaldırıma çıktın dersen cevap "0".
    o yüzden bu litrelik canavarlara geçmeden şöle sakin beni mekaniğiyle çok uğraştırmayacak devirirsemde ağlamıyacağım bi motosiklet istiyorum o yüzden en azından 1 yıl araziye girip nerde en yapmalıyım gibi şeyleri daha hafif olan kıvrak olan 650'lik motorlarla pekiştirmek istiyorum. Şunuda itiraf etmeliyimki büyük motorlarla hiçbirşey öğrenemiyorsun. O yüzden fiyatı düşüm tutup zevk alarak binebileceğim bir motosiklet bakıyorum. Ama şimdiden bakmayada gerek yok arasıra sizlere sorarım şu nasıl bu nasıl diye çünkü yazdığınız bütün +'ları -'leri işyerimde word dosyasına kaydediyorum baktığım çoğu model için böle arşivler oluşturuyorum. Hepinizde sağolun
    Redmoon bunu beğendi.
    Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı Wozy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Haklısınız aslında ne kadar desenizde haklısınız. Şimdi size olan biteni anlatayım ilk motosikleti aldığımda sizlerle gezerken herşey gayet güzeldi. Ama motosiklet kullandıkça istediklerimi şu anki motorum veremez oldu. İstediklerim her yola girecek arasırada tarlaya girecek motosikletti. Ktm 990'lar öok hoşuma gidiyor ama pahalılar(varadero klv1000 vstorm bunlarda iyi fiyatlardalar). Tabiki hala almak istiyorum. Ama sendeki deneyim bende yok direk gidip hmmm bu V-Storm güzelmiş alıyım cesareti yok. Niye daha kaç kez kaldırıma çıktın dersen cevap "0".
    o yüzden bu litrelik canavarlara geçmeden şöle sakin beni mekaniğiyle çok uğraştırmayacak devirirsemde ağlamıyacağım bi motosiklet istiyorum o yüzden en azından 1 yıl araziye girip nerde en yapmalıyım gibi şeyleri daha hafif olan kıvrak olan 650'lik motorlarla pekiştirmek istiyorum. Şunuda itiraf etmeliyimki büyük motorlarla hiçbirşey öğrenemiyorsun. O yüzden fiyatı düşüm tutup zevk alarak binebileceğim bir motosiklet bakıyorum. Ama şimdiden bakmayada gerek yok arasıra sizlere sorarım şu nasıl bu nasıl diye çünkü yazdığınız bütün +'ları -'leri işyerimde word dosyasına kaydediyorum baktığım çoğu model için böle arşivler oluşturuyorum. Hepinizde sağolun
    Şu yazıya bak! Bu başlıkta sen nasıl seviyeyi yükseltirsin,

Al sana !

Al sana !!

Al bunu da al!!

Döküman felan oluşturuyormuş... +'ları -'leriymiş... Cezasını çekersin işte böyle...

Panik yok, tehlike seviyesi düşürüldü
    trgy ve Wozy bunu beğendiler.
    #sürenadam

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Yalan mı söylüyorsun dedik delikanlı Sen çakmadın olayı, aynı motora asfalt lastiği 130 gidiyorsa dişli arazi lastiği daha ince uygundur. 130-140 gibi geniş arazi lastiği kullanan motorlar çok kral abilerimizdir. Yani senin mantıkta benim motorun da arka arazi lastiği 140 olması lazımdı ama 110 işte Senin jant genişliğine de uygun olacaktır 110 luk arka lastik büyük ihtimalle. Hem daha kolay bulunur hem daha ucuzdur. 130luk arazi lastiğinin ucuzunu büyük ihtimalle bulamayız zaten...

Jant değiştirme işi olmadı en son çare...[COLOR="Silver"]
    Çocuğum benim takıldığım nokta lastik genişliği değil malesef...
    sen eğer ki biraz çok değil birazcık bakmış şu italyanları bırkaladığın gibi kadim dostun için
    "acaba 15" cross lastik var mı lan?"
    deseydin anlayacaktın şu aciz delikanlının feryad-ı figanını...
    ANGARAJ

trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    Ozan Başkan sen shadow'un yanına öyle 650 lik 900 lük enduro alırsan mutlu olacağını düşünmüyorum, işin temelini öğreneyim hafif olsun hoplama zıplama kaldırım tarla diyosan alacaksın bi 250-400 hatta 125 cc civarı bir cross takılacaksın ,bence tekrar büyük bir motor alman mantıksız yani bana göre mantıksız diyelim ya da bu sıralar bende baş gösteren cross iştahımdan olsa gerek böyle düşünüyorum . Word dosyana yaz hele bunu da =)
    Wozy bunu beğendi.

Redmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500
    Alıntı Bulent78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Of offff, bizde olsa, evlendin mi motoru saticaksin, araba alicaksin, artik motor yok, sakat is, coluk cocuga karisican falan diye motor hayatin biter, elin hatunu da kocasiyla beraber motora biner

He kız bulduk-evlendik de motoru bırakması kaldı, olum girmesene bu konulara

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900

işte o zaman gülecem ben kıs kıs...biz geçtik o yollardan yiğenim...evlilik, araba, hatunu ikna, çocuk...ben anlatırım bunların hepsini size gençler merak etmeyin...
    karapara bunu beğendi.

Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    sen eğer ki biraz çok değil birazcık bakmış şu italyanları bırkaladığın gibi kadim dostun için
    15" cross lastik Türkiye'de yok ama yurt dışında bir sitede ben görmüştüm. Bayağı şekilli bir şeydi. Cross lastik takmak için çember değiştirmen şart.
    ANGARAJ

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Ta taaammm... Buyrun:

http://www.motorcycle-superstore.com...Rear-Tire.aspx

Lakin bunlarda da sadece 90/90/15 var. Bir de shipping çaktılar mı ohh,,, Yanlız birtek Kenda'da buldum(benim lastik). Çinli sitelerden araştıralım, ucuz shippingli bulabiliriz. Tabi 90/90 ebatları biraz fazla ince arka lastik için...

Gel bak alalım şundan 1 tane, keselim ortadan 2ye. Önlü arkalı kullan ???
    #sürenadam

Motosikleti
    KTM 990 ADV - HND XR650R

Evlenmeden önce motosiklete kesin bindirin beğenmezse evlenmeyin ama motosiklet öncesinde evlenenlere de mutluluklar diliyorum
    Redmoon bunu beğendi.
    Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ta taaammm... Buyrun:

Lakin bunlarda da sadece 90/90/15 var. Bir de shipping çaktılar mı ohh,,, Yanlız birtek Kenda'da buldum(benim lastik). Çinli sitelerden araştıralım, ucuz shippingli bulabiliriz. Tabi 90/90 ebatları biraz fazla ince arka lastik için...

http://www.rockymountainatvmc.com/im...ir_sil_bac.jpg
    Gel bak alalım şundan 1 tane, keselim ortadan 2ye. Önlü arkalı kullan ???
    sen benim soruya bi cevap ver hele arada kaynadı..

Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Lan gafaniza er6 kadar dass dussun de gorun siz allahsizlar Bu arada benim motorum o gri gibi temiz gozukmuyo, insanlari yanltmayalim, photo-sok var onda, komple boya var ondan oyle parliyo.

Jant, gobek derken masraflar artiyor sanki, bi goremedik su Asyayi yollarda yaw. Yaw gidip de baska bi cinlinin jantini alsan olmuyo mu, yani sigmiyo mu arkaya ?

Hatun mevzusunda onceden olmazsa olmazi hayvanseverlikti ki beni sevmesi icin biraz oyle olmali yani Artik ikinci olarak ta motorsever olmali, kendi binmese de en azindan kostek olmayacak, tipki Erhan da oldugu gibi, para yok diyince banane banane motor almasaydin, sat motoru o zaman demeyecek
    Soykan67 bunu beğendi.
    ANGARAJ

Motosikleti
    Lan gafaniza er6 kadar dass dussun de gorun siz allahsizlar Bu arada benim motorum o gri gibi temiz gozukmuyo, insanlari yanltmayalim, photo-sok var onda, komple boya var ondan oyle parliyo.

Jant, gobek derken masraflar artiyor sanki, bi goremedik su Asyayi yollarda yaw. Yaw gidip de baska bi cinlinin jantini alsan olmuyo mu, yani sigmiyo mu arkaya ?

Hatun mevzusunda onceden olmazsa olmazi hayvanseverlikti ki beni sevmesi icin biraz oyle olmali yani Artik ikinci olarak ta motorsever olmali, kendi binmese de en azindan kostek olmayacak, tipki Erhan da oldugu gibi, para yok diyince banane banane motor almasaydin, sat motoru o zaman demeyecek
    Hacı çalışmalarımız devam ediyor şuan kargoda son bi silindir contaları kaldı onlar da gelsin allahın izniynen haftasonuna alacak gibiyim heralde galiba sanırsam...

Şu jant+lastik olayıda daha ileride düşünüyorum ekonomiye can verdikten sonra..Sade bi çember alıp mevcut göbeğe dizeyim diyorum ama o anki psikolojime bağlı tabi..
    Ben bazı arkadaşlar gibi o çamurda kalacağımı sanmıyorum zira birazda taktik meselesi yani
    ama eksiğini gediği sağolsun dün polatla tamamladık ufak tefek parçaların motoru takıp elektrik tesisatınıda Sayın "Mermi!" ile yaptıktan sonra gazlamaya devam
    Bakalım geç olsun güç olmasın...
    Unutmadan daha egzozu söküp boyicam olmadı haftasonu onla uğraşıyım ya ben la..
    ANGARAJ

Motosikleti
    KTM 990 ADV - HND XR650R
    ER6 grafiti çalışmasının resimlerini alabilirmiyiz

Motosikleti
    tracer 900
    hacı hatunu iki kere ikna olayı var..birincisi motor almaya ikna edeceksin, diğeri ise motora binmek için vakit talep edeceksin...yani hatunla binebiliyosan ne ala..diğer türlü iş dolayısı ile kısıtlı olan boş zaman olayını ya motora ya da hatuna ayıracaksın...ilk zamanlarda zaten motoru seçemiyosun doğal olarak..sonra yavaş yavaş...o süreçte çocukla bitiyo..zaten çocukla birlikte canından bezmiş olan hatun sittin sene sana bi tarafını gezdirmene izin vermez... o zaman da kaynananı devreye sokacaksın..benim ki uzakta o opsiyonum yok

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:47 ----------

hay ben bu vergi dairesinin...işin çözüleceği belgeyi vermişler fakat onda da yanlışlık yapmışlar..ödenmesi gereken kalemlerden bir kaçını iki kere yazıp borcu şişirmişler...itiraz dilekçesi verildi, düzeltilecek...bana yine hüsran, bana yine hasret var...
    Bulent78 bunu beğendi.

Motosikleti
    Turgay başgan...

trgy bunu beğendi.
    ANGARAJ

trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    Az bile yapıyolar yengeler size, merdaneynen oklavaynan kovalamaları lazım . Bebeyi yemeği bulaşığı çamaşırı ona bırak git çakal çukalla motor sür hea oldu =)

** Yunus Müdür bişey paylaştın galiba da göremiyorum nahlet gelsin güvenlik duvarlarına .
    Wozy bunu beğendi.

Redmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500
    Alıntı trgy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Az bile yapıyolar yengeler size, merdaneynen oklavaynan kovalamaları lazım . Bebeyi yemeği bulaşığı çamaşırı ona bırak git çakal çukalla motor sür hea oldu =)...
    Biz miyiz la çakal-çukal
    Wozy bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı Redmoon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Biz miyiz la çakal-çukal
    nolacadı ya!!
    İçinizde kaç tene evli-barklı adam var??
    öle eline deri püskülü alıp kelepçeyi alıp da....
    Sonra vay kimmiş o çakal çukal
    karapara, Lütfücüğüm ve Wozy bunu beğendiler.
    ANGARAJ

Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Abowwww, Turgay daha evlenmeden böyleyse artık evlenince bizi tanımaz hayatta

Yallıoğlan mevzusuna ise hiç girmek istemiyorum, sevgilisi var diye artık bizsiz takılıyo zaten, bu da bizi tanımaz bi süre sonra
    karapara ve yolcu114 bunu beğendiler.
    ANGARAJ

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 58 kullanıcı var. (0 üye ve 58 misafir)

Bu Konudaki Etiketler