Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda CB125E/NC700x
    HAKAN.ERDOGAN. siz ankarada mısınız? Size bir yemek ısmarlamam lazım ki konuyu biraz daha anlayayım Tam ÇIKARCI ZİHNİYET oldu ama neyse Tüm MT'yi davet edeceğim yemeğe ama bu seferde HÜSEYİN BİRİNCİ Başkan facebookta etkinlik açar, 2 sene çalışırım hesabı ödemek için artık

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:36 ----------

HAKAN LINKLER süper tekrar teşekkürler
    ‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Dr.MZÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DL650 + Hero Xpulse 200
    Dostlar en sonunda ben de cumartesi motorlandım
    Hepinize ilginiz yardımlarınız ve fikirleriniz için teşekkür ederim.
    Motosikletim ile ilgili tek sıkıntım acayip yavaş hızlanması
    Fakat rodajdan sonra daha devirli kullanabildiğim zaman sanırım daha performanslı olacaktır.

Bu pazarki toplaşmaya iştirak edemedim
    İstanbul'dan arkadaşım geldi kusura bakmayın.
    Lakin üç vakte kadar geleceğim falımda çıktı
    Baklavamı da alıp geleceğim
    Wozy, karapara ve nezih77 bunu beğendiler.
    Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum?
    Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez buyunum.

hakanerdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DL1000A
    Alıntı karapara adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    HAKAN.ERDOGAN. siz ankarada mısınız? Size bir yemek ısmarlamam lazım ki konuyu biraz daha anlayayım Tam ÇIKARCI ZİHNİYET oldu ama neyse Tüm MT'yi davet edeceğim yemeğe ama bu seferde HÜSEYİN BİRİNCİ Başkan facebookta etkinlik açar, 2 sene çalışırım hesabı ödemek için artık

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:36 ----------

HAKAN LINKLER süper tekrar teşekkürler

Ben elimden geldiğince yardımcı olurum, herhangi bir şey ısmarlamanıza gerek yok 7 Şubat'tan sonra müsait olurum

Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    günümüzde hiç bir iş yok ki boku çıkmamış olsun...bokunun çıkması derken konuya girdikçe çok aşırı detaylanıyo ve bu normal olarak konu ile ilgisi olmayan kişileri soğutuyo..hakan mesela senin postu okudum şu işlemlerden soğdum valla...ben, bu işle uğraşan, sözüm ona kurumsal yerlerin bu tür şeylerle uğraştığını, dikkat ettiklerini düşünmüyorum...söylediğine göre de yanlış uygulamalar kötü sonuçlar getiriyo...araştırayım desen, öğrendikçe iyi uygulama yapmak için maliyetin artıyo ve araştırırken vaktin kayboluyo..eskiden bi pasta bi cila vardı anasını satayım..pasta çizik giderir, cila parlatırdı...ama yukarda anlattıklarına baksana...işi kapmak için okulunu okumak gerekli

neyse sözlerimi "cehalet mutluluktur" aforizmasıyla bitirmek istiyorum...

İgnorance is bliss diye geçiyor olması lazım, çeşitli felsefi öğretilerde değinir münazara ettiğim bir kaç profesör.

Aslında cehalet diye çevrimi yanlış bana sorarsan Erhan Abi, ignore yok saymak değil mi, bilgisayar bi hata verince ignore deriz mesela. Umursamamak yani mutluluk, bilmemek, cehalet mutluluk değil ki. Cehaletin mutluluk verdiği gerçeği ise cehaleti yok saymaktan değil, cehalette olduğun fikrine dahi sahip olamamaktır, an ki cehalette olduğunu bilirsin, o zaman çıkarsın zaten o cehaletten, cehaleti ignore edersek, ki bu ignorance bile bile yapılan ve mutluluk vereceğine inanılan bir kaçıştır, gerçeği görme talebini reddetmek, sadece inanmak istemektir. Yok sayarsak mutlu oluyorsak orada bir problem vardır

Derken forumu parçalamaya gerek yok

Evet çoğu yer bu bahsi geçen hususlara dikkat etmez iş yaparken, Detailing Garage'e gitmişsin vaktinde, Mert ile Emre işletirdi orayı, iyi bir yerdi ama devrettiler artık orada değiller.

Zaten biz de bu işi iyi yapmaya çalışan, durumun farkında olan kişiler olarak o veya bu şekilde kendimizi Ankara'da bir arada bulduk ve bir evvelki mesajımda linklerin gözükmesini istemediğim, köprü kullanarak verdiğim forum sitesini kurduk.

Bu mevzu önemlidir, cif ile beyaz Doğan parlatmaktan farkı yok ÇBS veya sintaş marka polishler kullanmanın, maliyet biraz artar kaliteli ped ve polish+cila olarak Meg's, Menzerna, Poorboys, 3M, Auto Glym gibi markalar işin içine girince ama değer....
    erro ve karapara bunu beğendiler.

Wozy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 990 ADV - HND XR650R
    Alıntı Dr.MZÇ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostlar en sonunda ben de cumartesi motorlandım
    Hepinize ilginiz yardımlarınız ve fikirleriniz için teşekkür ederim.
    Motosikletim ile ilgili tek sıkıntım acayip yavaş hızlanması
    Fakat rodajdan sonra daha devirli kullanabildiğim zaman sanırım daha performanslı olacaktır.

Bu pazarki toplaşmaya iştirak edemedim
    İstanbul'dan arkadaşım geldi kusura bakmayın.
    Lakin üç vakte kadar geleceğim falımda çıktı
    Baklavamı da alıp geleceğim
    Tamamdır, ozamana kadar şekerli hiçbirşey yemiycem
    karapara bunu beğendi.
    Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı hakanerdogan adlı üyeden alıntı Mesajı göster

İgnorance is bliss diye geçiyor olması lazım, çeşitli felsefi öğretilerde değinir münazara ettiğim bir kaç profesör.

Aslında cehalet diye çevrimi yanlış bana sorarsan Erhan Abi, ignore yok saymak değil mi, bilgisayar bi hata verince ignore deriz mesela. Umursamamak yani mutluluk, bilmemek, cehalet mutluluk değil ki. Cehaletin mutluluk verdiği gerçeği ise cehaleti yok saymaktan değil, cehalette olduğun fikrine dahi sahip olamamaktır, an ki cehalette olduğunu bilirsin, o zaman çıkarsın zaten o cehaletten, cehaleti ignore edersek, ki bu ignorance bile bile yapılan ve mutluluk vereceğine inanılan bir kaçıştır, gerçeği görme talebini reddetmek, sadece inanmak istemektir. Yok sayarsak mutlu oluyorsak orada bir problem vardır
    evet ignorance diye geçiyo ve en güzel çevirisi cehalet gibi geliyo bana ve çok doğru olduğunu düşündüğüm bi söz...örneğin osman abi arabasına boya koruma için herhangi bir oto kuaförüne gidip yaptıracak ve boyanın korunduğunu düşünecekti..ama şimdi senin söylediklerini gördü ve artık içi rahat etmeyecek, kime yaptırısa yaptırsın bir huzursuzluk olacak içinde..yaptırmadan önce bu mevzuyu dert edecek vs...ama bilmese bi yere verip alıp, zaten boyası çok kolay bozulmayan aracı 5 yıl sonra satacaktı...aldığı renge göre bi miktar solma olacaktı o da cilalama ile hallolacaktı...bu daha büyük olaylara için adapte edilebilir...olaylar olaylar işte...

bunu farklı bir versiyonu "cahil farkındalık" da denilen "dunnig kruger effect" diye bi olay var..o da keyifli bi konu...

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:01 ----------

Alıntı hakanerdogan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet çoğu yer bu bahsi geçen hususlara dikkat etmez iş yaparken, Detailing Garage'e gitmişsin vaktinde, Mert ile Emre işletirdi orayı, iyi bir yerdi ama devrettiler artık orada değiller.
    evet araştırmalarım doğrultusunda orayı çok övmüşlerdi..devrettiklerini duydum üzüldüm valla şimdi...güzel iş yapıyolardı...daha iyi bi konumdadırlar umarım...
    hakanerdogan ve karapara bunu beğendiler.

trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    Beyler bir Hamam yapsak ne dersiniz ?
    karapara, yolcu114 ve nezih77 bunu beğendiler.

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı trgy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beyler bir Hamam yapsak ne dersiniz ?
    bana çok parlak bi fikir gelmedi
    Wozy bunu beğendi.

trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bana çok parlak bi fikir gelmedi
    Pampa bu kadar sapla yapılabilecek güzel bir faaliyet olabilir diye düşündüm

Lütfücüğüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Oturma la, oturursan alırsın direk ! (sen nezaman dönüyorsun buarada?)
    Ya bırak 690 almayı, servise kadar gidecek benzin param yok
    Vosvos mahvetti beni, olduğu haliyle de binmek içime sinmiyor; borca battım.

Araba bitince geleceğim, rahat 10 gün sürer.

Motosikleti
    Honda CB125E/NC700x
    Bilgi denizinde boğulmak istiyorum
    Hakan&Erhan faydalı paylaşımlar için teşekkür ediyorum.
    Erhan ben çizik mizik konularını kafama hiç takmam,benim arabada her zaman leş gibidir. Hatta üniversitede benim lakap PASAKLI EINSTEIN (Bezgin) BEKİR'di.

Ben boya koruma yaptırıp ne halin varsa gör diyerek konuyu içişleri bakanına devretme planlamasındayım sadece.

Son SÖZ: Bu işin profesyonel bir şekilde doğru düzgün kime nerede yaptırmam lazım diyerek KASETİ BAŞA SARMAYACAĞIM Hakan bu konuda sen ne dersen onu yapmaya karar verdim Önerilerini bekliyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:05 ----------

Alıntı Lütfücüğüm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya bırak 690 almayı, servise kadar gidecek benzin param yok
    Vosvos mahvetti beni, olduğu haliyle de binmek içime sinmiyor; borca battım.

Araba bitince geleceğim, rahat 10 gün sürer.
    Boya koruma lazım mı?
    ‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,

Okan Sinan Ocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1200GT (Helga) BMW S1000XR M Sport
    Beyler seviyeye dikkat , yine almis basinizi gitmissiniz Turgay olmasa seviye tavan yapacak gene....

Bu arada pazarlik bitti gibi Mart basinda yeni bir atimiz olacak gibi. Ama buny baklava ile degil cayla kutlayacagiz .
    karapara ve erro bunu beğendiler.
    DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR

Motosikleti
    Honda CB125E/NC700x
    baklava sart abi...
    nezih77 bunu beğendi.

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    İnadına, sayfalardır boya koruma muhabbetini okumuyourum. Okumamaya gayret ediyorum. Çok derin, çok yırtıcı, dobra dobra bilgiler paylaşıyorsunuz. Okumayacağım ulen, çekemeyeceksiniz beni o muhabbetin içine. Erhanın bahsettiği araştırdıkça detaylanan ve pahalanan ve dolayısıyla bir yandan da insanı soğutan o kısır döngünün içine girmeyeceğim... Umarım o muhabbet bitmiştir artık bu arada

Alıntı oocan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu arada pazarlik bitti gibi Mart basinda yeni bir atimiz olacak gibi. Ama buny baklava ile degil cayla kutlayacagiz .
    Buny...?? Bugs Bunny mi aldın abi ne o öyle baklavasız felan... Baklava olmazsa darılırız. Güceniriz... Zorumuza gider! Hatta "baklava almayan bizden değildir" diyenlerin sesini duyar gibi oluyorum...

Hayırlı olsun yeni motorun, güle güle kazasız belasız kullanman dileklerimle. Fakat neden mart başında ?? Okuyan da tatlı su motorcusu sanacak seni... (dikkat edersen ne aldığını sormadım )
    #sürenadam

Lütfücüğüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı karapara adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bilgi denizinde boğulmak istiyorum
    Hakan&Erhan faydalı paylaşımlar için teşekkür ediyorum.
    Erhan ben çizik mizik konularını kafama hiç takmam,benim arabada her zaman leş gibidir. Hatta üniversitede benim lakap PASAKLI EINSTEIN (Bezgin) BEKİR'di.

Ben boya koruma yaptırıp ne halin varsa gör diyerek konuyu içişleri bakanına devretme planlamasındayım sadece.

Son SÖZ: Bu işin profesyonel bir şekilde doğru düzgün kime nerede yaptırmam lazım diyerek KASETİ BAŞA SARMAYACAĞIM Hakan bu konuda sen ne dersen onu yapmaya karar verdim Önerilerini bekliyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:05 ----------

Boya koruma lazım mı?
    Bana koruma lazım, tutamıyorum kendimi bir duke parası yedi vos

Masraflar, sanayi ile işim bitsin; polisaj yapmayı düşünüyorum.
    karapara bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda CB125E/NC700x
    istersen konuyu "araba boya koruma" olarak degilde "motosiklet boya koruma" olarak okuyabilirsin...zira burada bazen motor çizildi,dizlik motoru çiziyor,tank ped iyidir gibi muhabbeti yapilmakta olup konusulan konu bunun cozunun bir diger seklidir

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:35 ----------

POLAT istersen konuyu "araba boya koruma" olarak degilde "motosiklet boya koruma" olarak okuyabilirsin...zira burada bazen motor çizildi,dizlik motoru çiziyor,tank ped iyidir gibi muhabbeti yapilmakta olup konusulan konu bunun cozumununn bir diger seklidir

SEÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GSR600
    sevgili karapara osman bey kardeşim. sen yapılacak uygulamayı, fiyatını bir araştır ondan sonra bu kardeşine gel bir çayını iç. bizim uygulamayı yapan arkadaşlarla beraber konuşalım. olurmu sayın abim.
    ÖNCE LAFA BAKARIM, LAF MI DİYE. SONRA ADAMA BAKARIM, ADAM MI DİYE...

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Selçuk abi,
    Ekiple muhabbet arasında
    "yahu bir selçuk abi vardı o ne oldu ona?"
    deyince,
    "Aramasın onu gözler o şimdi asker.."
    diyoruz artık.??
    Nerelerdesin abi??
    ANGARAJ

Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Alıntı oocan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beyler seviyeye dikkat , yine almis basinizi gitmissiniz Turgay olmasa seviye tavan yapacak gene....

buny derken bugs buny deil de sanki karadeniz şivesiyle buni demiş gibi anladım ben de Ayrıca baklava alıp da Atilla abinin orda hep beraber yemeden o motor adam olmaz söyleyeyim de sonra vay ben görmedim vay ben duymadım falan ayakları olmasın yani

Alıntı SEÇ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sevgili karapara osman bey kardeşim. sen yapılacak uygulamayı, fiyatını bir araştır ondan sonra bu kardeşine gel bir çayını iç. bizim uygulamayı yapan arkadaşlarla beraber konuşalım. olurmu sayın abim.
    Aneammmm, olm yazdıklarınıza dikkat edin len, Selçuk gizli gizli takip ediyomuş ya Nerdesin sen yahu, motoru satan bizden değildir mi dedi sana kardeşim birileri, Erhan dan feyz al biraz yahu ( VFR VFR VFR VFR VFR VFR VFR.....)Ara sıra uğra da yüzünü görelim yaw, yoksa sezonda motor alıp gelicen, seni tanımıycaz, yeni eleman muamelesi yapıcaz, getir götür işleri yaptırıcaz ona göre
    SEÇ bunu beğendi.
    ANGARAJ
    Whatever it is, it's better in the wind.
    Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.

Müşgül durumdayım yardım ederseniz çok memnun olurum.. merhaba arkadaşlar ben denizli de ikamet ediyorum..1 senelik motor kullanıcısıyım..Ankaradan bir motor beğendim hem de çok beğendim..hemen sonuçlandırmak istiyorum alıp almayacağımı, ancak ankarada hiç tanıdığım yakınım yok..motoru inceletmem baktırmam konusundan bana yardımı olabilecek bir arkadaşa ihtiyacım var,,yardım edebilirim diyen olursa numaramı mail adresimi verebilirim..Yardım edenden ve etmeyenden alllah razı olsun..iyi akşamlar..

Motosikleti
    tracer 900
    Mithat kara sen motorun linkini ver ben çok beğenip üzerine atlamazsam motoru bilen biri çıkabilir, buraya yazarsan en kötü ihtimalle evi yakın olan vs çıkar

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 43 kullanıcı var. (0 üye ve 43 misafir)

Bu Konudaki Etiketler