Bilader sen daha geçen gün HD-Sportster 48 bakan delikanlı değil misin?
Çankayadaki Sinan Ustanın yanına her gidişimde-daimi olarak orda olan bir abi vardı, yalan olmasın ama sanırım Kuba marka bir cross kullanıyordu, orman koruma memuru olduğundan sürekli arazide kullandıklarını söyledi (hard cross değil sadece toprak yol sürüşü) motor istisnasız her hafta arıza açıyormuş! bir yerini taksak başka yeri kopuyor diyordu, ucuza Japon cross motosikletler de var, aman diyim!
Öncelikle hepinizden özür diliyorum iş yoğunluğu sebebiyle burada paylaşamamıştım canlar.
Mengen Konağı Pazar Buluşması
Tarih: 27.01.2013 Pazar
Saat: 14:00
Harita: http://binged.it/10Tz8Uz
Bütün Ankara MT ekibimizi ve yeni katılan bütün arkadaşlarımızı bekliyoruz.
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
Bir aksilik olmazsa gelmeye çalışacağım :-) yalnız ne olur ne olmaz bana kesin gelecek bir kişi telefon numarası verebilir mi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:02 ----------
bir de arkadaşlar kask dizlik eldiven alacağım yarın.
Uygun fiyatlı temiz bir şeyler alabileceğim, çeşidin bol olduğu bildiğiniz bir yer var mı?
ayrıca bana önerebileceğiniz bir ürün var mı bunlardan.
yarın efe plaza, endomotor, redline, 4.44, ahlatlıbelde de bir yer vardı buraları gezeceğim. en son da bora'ya gidip motoru alacağım.
başka nereler vardır?
Ekipman için başka yerleri gezmeyip motomaxe gidebilirsin skalası geniş
motomax nerededir acep :-)
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:40 ----------
tamam google amcanın haritasına bakınca gördüm sağolasın.
fiyatlar diğer yerlere göre nasıldır orada?
motomax online'dan diğer satış siteleriyle fiyatları karşılaştırabilirsin.
iyi gibi fiyatlar.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
boradaki fiyatları bugün motora bakmaya gidince gördüm sanırım endomotor vb... içinde çok farklı olmaz
bir de cepten internete giriyorum evde o sebepten çok araştırma yapamıyorum.
öte yandan TUS derdi felan filan...
fiyatlar fena değilse oraya ilk gideriz bakalım ;-)
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ----------
bir de dostlar motomax sabah kaçta açılır?
Ama deyim, 4-44, Endo, Bora adamı fena çarpar. Ulusanda da çeşitler çok sayılır ama fiyatlar uçuk(markalardan dolayı). Red-line'dan da uzak dur, orası adamı bir başka türlü çarpar Motomax hem fiyat hem çeşit olarak ideal.
Kask - Mont - Eldiven - Dizlik ve BOT al. Hiçbirini eksik etme. Cihan varsa orada o yardımcı olur, açık sözlü bir arkadaş, bişeyler kakalamaya çalışmıyor genelde... Sabah 10 da açıyorlardı sanırım,
#sürenadam
Mafsallı dizlik var bende hiç kullanmadım 70tl almıştım 50 te ye verebilirim.Korumalı pantul aldım ihtiyaç kalmadı
Motosikletiniz hayırlı olsun, tekeriniz düz bassın
Bence Koruma ekipmanlarının geçerli sertifakaya sahip olup olmadıklarını mutlaka kontrol edniz ve/veya sorunuz . Mesela kask için sharp testinden kaç yıldız aldığına bakınız. Zira kaskta vs. ''pahalı iyidir'' felsefesi her zaman çalışmıyor . Bu ekipmanlar ayda yılda bir lazım olur, o zaman iyi seçimse hala hayattasınızdır. İyi seçim değilse ihtimaller ????
http://sharp.direct.gov.uk/
Not: Motordan düşen ve kaskı ekipmanları sayesinde hayatta olan bir sürü arkadaşımız var.
Bazılarıda yabancı )))
http://www.youtube.com/watch?v=JwlZiArfnYg
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
Evet arkadaslar dun itibari ile almayi dusundigim BMW K1200GT ellere yar oldugu icin bir secenek daha tarihe karismis oldu. Aciklamadigim son tercihimle ilgili calismalarim bu ara sonuclanacak. Anlasilan VFR ye dogru bir adim daha yaklastim. (Aslinda hic istemiyorum VFR yi .Aramizda ER-6 kullanan arkadaslarimiz var ve ben gezilerimizde rolantide bile gitsem 172 tane capon beygiri beni ucuracak ve bu arkadaslar geride kalacaklar. Neyse her 10 km de bir yarim saat mols verip onlarida bekleriz
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
abi hayırlısı olsun...dün yunusla konuştuk BMW K serisi bakıyodur vs diye..kısmet diyelim abi...
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:09 ----------
okan hocam ifşa ettiğin 2 tercihten dolayı full grenaj bişey baktığını mı anlamalıyız?
iki model de grenaj grenaj değil araba kaportası maşallah
Sona dogru hizla ilerliyor gorusme ya herro ya merro
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
Şu an bu konu içerisinde 57 kullanıcı var. (0 üye ve 57 misafir)