‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
Cumartesi parçaları götürdüm lakin tükkanı açmadı o yüzden parçaları ibrahim abiye verdim o teslim edecek,
Dolayısiyle şuan beklemedeyiz merkez..
Yalnız ordan dönüşte yoğun kar yağışına yakalanarak büyük hata ettim,
tüm haftasonunun en ıslak soğuk ve karlı 4 saati içerisinde motor sürdüğüm için kendimle gurur duydum mu
Tabikide hayır,
Zira herzamanki yediğim b.k da
Şu Büyükşehir belediyesi önünde yanımdan geçen transporter yoldaki tüm suyu açık vizörümden içeri boşaltmayı becerdi ya,(Polat ve erhan ile o duyguyu arabada yaşamıştık bendeki direk göz banyosu oldu)
aşırı derecede hayır duamı aldı kendileri...
Zaten önümü göremiyorum motorun ön rüzgarlığı kar ile kaplanmış vizörü kapatamıyorum buğu+ içi de ıslak olduğu için kardan görünmüyor,
ve açık durduğu için buz tutmuş yarı ıslak kar..
neyse sustum ben..
ANGARAJ
geçmiş olsun, ucuz atlatmışsın...benim adrenalin yolun boş olduğunu bildiğim halde tavan yapmıştı, motorla daha bi heyecanlı olmuştur..
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:05 ----------
http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/printnews.aspx?DocID=22402710
merhabalar uzun yol icin HONDACBF 1000 ABS 2011 Tavsiye ederim.
aynısıda bana oldu ekim ayıydı dönerken birden fırtına yağmur neyse gene giderken subirikintisi vardı ilerde arkadanda araba geliyo sağımda solumda büyük araçlar vardı ve ben resmen cepte su birikintisine girdim tabi sağlı sollu bütün sular üstüme. ama dönene kadar kurumuştum tabi.
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
İyi kazasız belasız atlatmışsın. Ben olmadan öyle dolaşma fazla Geçen gece, şu resim için yaptığın yoruma bir şeyler yazacaktım ama şimdi görüyorum ki akıllanmışsın
https://www.facebook.com/erhan.unal....45850662136833
Buarada asyanın toparlanması üzerine akraba ile iddiaya girdik. Bakalım kim kazanacak
#sürenadam
Ben sakin adamım müdür sıkıntı olmadı sadece sövdüm o kadar
Tavsiyeniz için teşekkürler ama kim için ne ,için bu tavsiyede bulundunuz anlamlandıramadım..
akıllanmakla ne alakası var bebe?
Akıllı adamın o havada yolda işi ne?
Yoruma baktımda gayette doğru yazmışım olm
O iddadan haberim yok bakalım görücez ne olacak ne olacaksada benim elimde olmayan sebeplerden dolayı olacaktır kazanman yada kaybetmen..
---------- Post added at 15:03 ---------- Previous post was at 14:49 ----------
Turgay Müdür..
Buda tüm enduroculara gelsin
ANGARAJ
Izgara balığı limonsuz tüketmenizi tavsiye ediyorum dostlarım .
çok sevdiğiniz çaydanlığınız zamanla mat bir görünüme bürünebilir. Yarım bardak sirkeye bir tutam tuz atıp, sert bir süngeri buna batırarak çaydanlığı silmeyi tavsiye ediyorum. eski parlaklığına hemen kavuştuğunu göreceksiniz bebeler.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
doğum günümü kutlayan herkese çok teşekkür ederim.
ÖNCE LAFA BAKARIM, LAF MI DİYE. SONRA ADAMA BAKARIM, ADAM MI DİYE...
bunları fazla oksijen çarpmış
Beklemeye gerek kalmadı işte yeni motorum ....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Eskisi arızalandığı için yurt dışına sipariş etmeyi düşündüğüm arabamın fıskiye motorunun orjinalini hurdacıda bulunca beklemeye gerek kalmadı hemen aldım taktım.
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
Esenboğa havaalanında esir kaldım, anasını camdan attığımın, şansıma tüküreyim.
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Şu an bu konu içerisinde 55 kullanıcı var. (0 üye ve 55 misafir)