işte bu..adamlar yapmış...
Ekstradan bişey yapılmamış fazlalıklar atılmış..
gayet sade ve başarılı bir çalışma
işte bu..adamlar yapmış...
Ekstradan bişey yapılmamış fazlalıklar atılmış..
gayet sade ve başarılı bir çalışma
ANGARAJ
Uploaded with ImageShack.us
İşte asyadaki mantığımız da bu olsun diyorum da sen de tamam demene rağmen hala grenaj seti peşindesin. Bence tekerlerin üstüne şık bir çift çamurluk ayarlayalım gerisini sökelim diyorum. Sonra sonra zevkine göre ufak tefek şeyler atarız üstüne. Bırak global dünyanın köpek ettiği grenaj ve sticker setlerini dostum.
Yok o mana da değil. İsimlere takıldım cidden. Hani ben normal olarak "mychinesemoto" forumunu bulmakta zorlanmıyorum da sen bu sitelere nasıl ulaşuyorsun diye düşünmedim değil. Ona maksuben komtanım...
Şuna söyleyecek söz bulamadım
#sürenadam
beyler kusura bakmayın da en sonuncusu kaba etim gibi...
Erhan senin kaba etin bukadar güzelse.... Neyse, cuma akşamı görüşürüz
Buarada Vhat.the F.ck Racings 'den bir haber, bir gelişme var mı??
#sürenadam
Olum adam satışı yapabilmek için takla atıyordur şimdi. Yine şanslısın aslında, adam son sürat işlerini bitirmeye çalışıyor. Başka biri olsaydı olay yılan hikayesine dönebilirdi. Senin yapabileceğin ve yapman gereken tek şey beklemek
#sürenadam
yok ben o değilim vallah şimdiye kadar kimseye öle bişi dememişem..
Bu da gayet başarılı lakin bence çok civcivli abi ben daha çok sadelikten yanayım..
polatada 1 çift sözüm var ama yüzyüze...
---------- Post added at 13:03 ---------- Previous post was at 12:15 ----------
Bu arada okan abinin kanlısı yine yazmış foruma,
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/111572-600-cc-lik-icin-ne-kadar-tecrube-gerekir-2.html
ANGARAJ
Bu kızın yerine ben sorsaydım cevap veren olmazdı, 60 küsür cevap var.
[B]Çoğunlukla şarkılar İstanbul'u anlatır; çünkü Ankara anlatılmaz yaşanır...[/B]
Ulen bu kız("sıla") gitsin alsın R6 alsın var ya kaskıda benden o kadar diyorum
Neden mi? Aşagıda
http://www.youtube.com/watch?v=BZKbYH1W0HE
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
Sen geç dalganı daha ER5 neyim uğraşırken hatun gidip "R6" lütfen dikkat ...R5 değil bildiğin "R6" almak istiyor.
Garajda benim motorun yanında siyah "R6" var insan değil binip kullanmayı garajın karanlığında yaklaşmaya korkuyor.
Sıla Hanım hayırlı uğurlu olsun bu tecrübesizlikle ben pisikletle bilem geçerim seni
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)