@buberk La o lambayı biz kırmadık sanırım cidden ya... Emin de değilim ama... Benim de aklıma takıldıydı. Ama ses sisteminin basını toparladık gibi geldi bana dönüşte
Neyse, enteresan bir macera yaşadık olarak akıllarda kalsın bugün ve senin arabanı da bundan sonra Lada Samara Adv_theDaKaR! modeli olarak anıcam....
#sürenadam
Erhan Allah kazasiz belasiz,ağiz tadiyla binmeyi nasip etsin
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
Olm valla dün mal gibiydim ya erkenden de yattım zaten ahanda en son buraya mesaj yazıp vurup kafayı yattım.
yalnız dün baya bi iş yaptık yine öle deme sabahtan çıktık maturbaktık ordan ostime geçtik ordan sincana geçtik falan..
harbiden unuttuk ya la o işi,
bi ara denk gelediğinde o hoparlörlerin ikisinide bağlayım koltuk zaten 5dklık iş sende gördün ama nerde denk gelicez?
yoksa işten kaçtığımdan değil biliyon yani..
ANGARAJ
Ohh bee, hayırlı olsun kardeşim, valla ben almış kadar sevindim. Artık onu mu alayım bunu mu alayım yerine, bu aletin şurasını nası açıyoz, burasını nası yapıyoz gibi mesajları bekliyoruz.
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Burada yazılmamış galiba,
Arkadaşlar bugün Atilla abinin mekanında "Mengen Konağında"
kahvaltı yapacağız facebooku olmayıp sadece buraya yazanlar da bilgilensin,
adres:
https://www.facebook.com/MengenKonagiAileKirKahvesi
ANGARAJ
üzerine burda konuşulmuştu ama bilmiyorum o mu..aslında bir kere sesini duyduğum vfr nin sesini beğenmemiştim..ama dünkü gayet iyiydi..
daha iyisi sizlerin olsun arkadaşlar...
sağolasın ozan, cazibesine kapılıp er6 alabilirim diye ilanlarına bakmıyodum...yunus kardeşimin katkılarıyla ve araştırma ve bilgilerine güvendiğim diğer arkadaşların görüşleri doğrultusunda bir günde buna karar verip ertesi güne aldık motoru
Allah herkese daha iyisini nasip etsin...
Güzel seçim güle güle kullan kardeşim, ben de korkmuştum çift silindir alacaksın diye
'92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200
patırtısıyla ünlü olan vfr buğra abilerin sitede (turkuaz toki)
[B]Çoğunlukla şarkılar İstanbul'u anlatır; çünkü Ankara anlatılmaz yaşanır...[/B]
Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)