Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Topkasen de yokki yanında taşı bir ara bakayım diyemiyorum...
    Valla o kazayı okuyacak kadar mecalim hiç yok. Maşallah burada da pek uzun mesajlar da yazılmış, okuyamadım. Ama anladığım şu ki, sigorta olayları önemli ve senin yaptırdığın olayı ben de yaptıracaktım, hem de taaa geçen sene. Çok unutkan ve sorumsuz oldum valla.
    depo üstü çanta aldım.

hemde yağmuluğu da var

fazlalık etmesin diye koymuyom.

ilk şeyetmede hatırlat bakalım ;)

ayrıca supertoto cuların felan kesin yaptırması lazım bu sigortayı. Olm Allah göstermesin işte, birşey olmasın size...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    @buberk La o lambayı biz kırmadık sanırım cidden ya... Emin de değilim ama... Benim de aklıma takıldıydı. Ama ses sisteminin basını toparladık gibi geldi bana dönüşte

Neyse, enteresan bir macera yaşadık olarak akıllarda kalsın bugün ve senin arabanı da bundan sonra Lada Samara Adv_theDaKaR! modeli olarak anıcam....
    #sürenadam

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı Bulent78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motoru sattıktan sonra ne alabilirm diye düşünürken benim bütçe ancak ER-5 e yetiyordu, hatta Turgay başgan satarsa ondan alayım diye düşünüyordum, bir taraftan da ulan ER-5 alacaz iyi güzel ama alet az yakmıyor en az 6 litre yer, nası başedecez, almışken enjeksiyonlu olsa da biraz daha az yaksa falan diye düşünüyordum. ER-6 N, tipinden dolayı F e göre daha sevdiğim bir modeldi ve araştırmalarımda benim bütçemi aşan, keşke biraz daha param olsa da ER-6 alsam dediğim bir motordu, alabileceğimi hiç düşünmüyordum çünkü o kadar param yoktu. En fazla 1-2 lira pederden ekstra alırım diyordum ki onu da alamadım zaten. Benim makina en az 2 aydır ilanlardan takip ettiğim aletti zaten bilirsin, ilk fiyatı 12 liraydı, o zaman keşke 10 lira falan olsa, zorlar alırdım demiştim, bir süre sonra 11 liraya düştü ama hala benim için fazlaydı, beni biliyosun, o zamanlar her sabah ilk iş sahibinden sayfasını açıp Ankara ilanlarına, sonra da tüm Türkiye ilanlarına bakıyordum, ulan bu da güzelmiş diye link koyuyordum falan, bir sabah yine böyle Ankara ilanlarına bakarken benim makina dikkatimi çekti, 10 lira yazıyordu, yeni ilan sanmıştım, kesin kazlıdır yoksa böyle ucuz olmaz falan gibisinden bir önyargı ile ilanı açtım, bir de ne göreyim, kaç zamandır istediğim ama parası fazla gelen makina karşımdaydı, hem de tam istediğim fiyat. Hemen elemanı aradım, ne zaman nasıl görürüz dedim, aynı günün akşamı gidip garajda gördüm. Ha bu arada daha önce de aramıştım fiyat 11 lira iken, 5-10 dakka konuştuk, çok az pazarlık yaparım demişti, neyse benim gördüğüme göre içime sindi o akşam. Nası yaparım nası alırım diye o gece uyuyamadım, pederin parası bankada, istese de veremiyor, ben de 6,5 lira para var, alet 10 lira, nası yaparım nası ederim diye düşünürken kafayı kırıp ulan alacam ben bu makinayı eğer sağlamsa dedim, sonraki sabah bankaya gittim yarım saat sıra bekledim, sonra 10 dakika içinde kredi onayım çıktı, 4 lira kredi aldım, hesabıma yatırdılar, heesapta 10.7 lira para var, yani para cepte ama makinadan emin değiliz, Metin ustayı aradım bankadan çıkar çıkmaz, çünkü eleman bana Metin Usta makinayı biliyor demişti, neyse telefona başkası çıktı, sonra Metin ustayı verdi, makinayı sordum, bana sahibini tanıdığını ama makinayı tanımadığını, hiç bakım yapmadığını söyledi,ben de hassss.. adam beni yedi galiba dedim, sonra elemanı aradım böyle böyle dedi Metin Usta dedim, vaktin varsa Ulusan a götürelim dedim, o da ok. dedi, Ümitköyden arabaya atlayıp motorun yanına geldi, ben de benim Mondial ile oraya gittim, elemanın garajdan Ulusan a kadar motoru ben kullandım ama bir taraftan tırsıyorum bir taraftan da oha lan bu ne güzel motor falan diyorum, gazı çevirince gidiyo lan bu diyorum, ağzım acayip derece de kulaklarımda yani Neyse Ulusan da Yaşar Ustanın 10 dakika kullanıp 2 dakika da olduğu yerde incelemesi sonucu verdiği onay ile içim içime sığmıyor ama adama da belli etmiyorum, yani benim alabileceğimin bir gömlek üstü bir makinayı alıcağımı orda teyit etmiş durumda Yaşar Usta, ben de bunun farkındayım ama sevinçten zıplamak ya da herife sarılmak falan olmuyor tabii ordan yardır bahçeli de notere, noter aletin vergi borcu var dedi, eleman hemen bankadan 80 lira civarı borcu yatırdı, ben banka kapanmadan 10 dakika önce 10 lira parayı çektim, noter de devir işlemini yapıp elemana parayı verdim, eleman arabaya binip gitti, ben hemen ya Erhanı ya Buğrayı birini aradım ama tam hatırlamıyorum şimdi, Polat ta olabilir, gezicez demişlerdi birgün öncesinden Ankara sayfasında, yani o anki durumumu kelimeler ile anlatmam pek mümkün değil, telefonda konuşurken etrafımdaki insanların bana bakmasından anladım ki resmen bağıra bağıra konuşuyorum heyecandan, sonra benzinliğe gidip depoyu doldurmam ve Eskişehir yolunda korkarak da olsa hafiften gaz açarak motoru denememi ise anlatamam resmen kaskın içinde manyak gibi gülüyodum, kahlaha atıyodum yani o derece, çok ama çok uzun zamandır öyle mutlu olmamıştım yani

Hala 7000 devir civarlarında aynı hazzı ve anlamsız gülümsemeyi yaşıyorum kaskın içersinde

aha benim şu an ki duygularım
    Soykan67 ve Varuna bunu beğendiler.

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aha benim şu an ki duygularım
    nası ?

motor mu aldın ?

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı makseli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nası ?

motor mu aldın ?
    presnsipte anlaştık, salı günü kısmetse devralcam...

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Hani pazar ertesiydi? Küstüm oynamiyom!
    #sürenadam

Motosikleti
    tracer 900
    Hani pazar ertesiydi? Küstüm oynamiyom!
    hacı bankasal işlerden dolayı...para hesaba işlemden bir gün sonra geçiyomuş...ha bir günlük borç vereceksen alırız ptesi

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    iyi bakalım

hayırlı uğurlu olur inş.

ilanı felan var mı ne aldın ?

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı makseli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi bakalım

hayırlı uğurlu olur inş.

ilanı felan var mı ne aldın ?
    saolasın...daha iyileri isteyenin olsun inşallah...ilanı kaldırdı sahibi...

VFR 800 2004 model...
    Soykan67 bunu beğendi.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX

VFR 800 2004 model...
    Şu patırtısıyla toplu konut sitesini inleten vfr'yi mi aldınız ?

Motosikleti
    Honda CB125E/NC700x
    Erhan Allah kazasiz belasiz,ağiz tadiyla binmeyi nasip etsin
    ‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,

Redmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500

VFR 800 2004 model...
    Hayırlı olsun kardeşim..

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Hayret, beklenilen mesajlar buraya düşmemiş...

Ayrıca başta arabasına resmen tecavüzde bulunduğumuz buğra olmak üzere yunus arkadaşımdan da bugün için kusuruma bakmamalarını diliyorum... Zaten buğranın ki çok önemli bir mevzu değil, aracının lpg ve ses sistemine ~4.000 TL lik zaiyat verdik. Biraz da kaporta ve far grubuna yüklendik, okadar . Olmadı ama, kısmet değilmiş

Zira Yunusun da tüm maksadının mantı yemek olduğunu öğrenmiş olduk. Tüm gün suratı asık gezen adam mantıyı görünce oldu. Ostim gezemelerinde bana eşlik ettiği için de ayrıyetten şükranlarımı iletirim

Topkasen de yokki yanında taşı bir ara bakayım diyemiyorum...

Valla o kazayı okuyacak kadar mecalim hiç yok. Maşallah burada da pek uzun mesajlar da yazılmış, okuyamadım. Ama anladığım şu ki, sigorta olayları önemli ve senin yaptırdığın olayı ben de yaptıracaktım, hem de taaa geçen sene. Çok unutkan ve sorumsuz oldum valla.
    Olm valla dün mal gibiydim ya erkenden de yattım zaten ahanda en son buraya mesaj yazıp vurup kafayı yattım.
    yalnız dün baya bi iş yaptık yine öle deme sabahtan çıktık maturbaktık ordan ostime geçtik ordan sincana geçtik falan..

Alıntı buberk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum önemli olan orta büyüklükte bir motosikletin lada samara gibi bir arabayla taşınamayacağını deneyerek öğrenmiş olduk ve herkes tatmin olmuş şekilde evine döndü. Lakin yunusun koltuğu ve ses sistemi kablosunu vahşice sökerken tekrar montajını yapacağı sözü askıda kaldı. Ben onun bu davranışını asla yüzüne vurmuyorum ve ekliyorum; "motor motor dediğin nedir ki gülüm, ben sizin için gerekirse arabamın sağ stop lambasını kırarım"
    harbiden unuttuk ya la o işi,
    bi ara denk gelediğinde o hoparlörlerin ikisinide bağlayım koltuk zaten 5dklık iş sende gördün ama nerde denk gelicez?
    yoksa işten kaçtığımdan değil biliyon yani..
    ANGARAJ

Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Ohh bee, hayırlı olsun kardeşim, valla ben almış kadar sevindim. Artık onu mu alayım bunu mu alayım yerine, bu aletin şurasını nası açıyoz, burasını nası yapıyoz gibi mesajları bekliyoruz.
    ANGARAJ
    Whatever it is, it's better in the wind.
    Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.

Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    Ohh bee, hayırlı olsun kardeşim, valla ben almış kadar sevindim. Artık onu mu alayım bunu mu alayım yerine, bu aletin şurasını nası açıyoz, burasını nası yapıyoz gibi mesajları bekliyoruz.
    Forumda zaten tek konumuz Erhan Abi'nin hangi motosikleti alacağıydı. Artık biz ne konuşacağız?

Bu arada mümkünse aleti kurcalamasın, sadece binsin

Ayrıca şu garip, çilekeş, masum üniversite öğrencisi kardeşiniz için uygun iş fırsatları varsa lütfen paylaşın.
    ANGARAJ

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Burada yazılmamış galiba,

Arkadaşlar bugün Atilla abinin mekanında "Mengen Konağında"

kahvaltı yapacağız facebooku olmayıp sadece buraya yazanlar da bilgilensin,
    adres:

https://www.facebook.com/MengenKonagiAileKirKahvesi
    ANGARAJ

Wozy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 990 ADV - HND XR650R

VFR 800 2004 model...
    Hayırlı olsun Erhan çok güzel bir seçim yapmışsın bi an korkmuştum ER6N alacaksın diye
    Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu patırtısıyla toplu konut sitesini inleten vfr'yi mi aldınız ?
    üzerine burda konuşulmuştu ama bilmiyorum o mu..aslında bir kere sesini duyduğum vfr nin sesini beğenmemiştim..ama dünkü gayet iyiydi..

Alıntı karapara adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Erhan Allah kazasiz belasiz,ağiz tadiyla binmeyi nasip etsin
    Alıntı Redmoon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun kardeşim..
    daha iyisi sizlerin olsun arkadaşlar...

Alıntı Wozy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun Erhan çok güzel bir seçim yapmışsın bi an korkmuştum ER6N alacaksın diye
    sağolasın ozan, cazibesine kapılıp er6 alabilirim diye ilanlarına bakmıyodum...yunus kardeşimin katkılarıyla ve araştırma ve bilgilerine güvendiğim diğer arkadaşların görüşleri doğrultusunda bir günde buna karar verip ertesi güne aldık motoru

Allah herkese daha iyisini nasip etsin...
    Wozy bunu beğendi.

forewer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZZ-R1200
    Güzel seçim güle güle kullan kardeşim, ben de korkmuştum çift silindir alacaksın diye
    erro bunu beğendi.
    '92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200

Motosikleti
    250 cc custom
    patırtısıyla ünlü olan vfr buğra abilerin sitede (turkuaz toki)
    [B]Çoğunlukla şarkılar İstanbul'u anlatır; çünkü Ankara anlatılmaz yaşanır...[/B]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)

Bu Konudaki Etiketler