Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    la bizde 3 tane motor aldık bi allahın kuluda abs'nin "a" sının esamesini okumadı ya la!
    Sen zaten biliyorsun diye ses etmedim, erhan arkadaşımız senin gibi atadan motorcu değil ki, anlatalım öğrensin
    (ABS'li modeller pahalı demedin mi, Caponord'u abs'li alsan keşke dememişmiydim... )

Alıntı Lütfücüğüm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Seleye bak ya. Bu çok güzel olmayabilir belki ama ben niyeyse böyle custom spor selelere hastayım.

Şöyle bişey de ben yaptırmak isterdim;

(Buarada şu 24.000 km bakımından ses çıkmadı ? )
    #sürenadam

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Ya nedir arkadas sizin bu ER-6 alerjiniz anlamadim ki, derdiniz nedir soyleyin de bilelim, ayrica o resimdeki motor da abs yok, benim motorumdan degil o
    Makinamin uzerindeki nazar boncugu yetmeyecek bu gidisle bir tane daha takayim ben, bu kadar da olmaz ki arkadas. Benim almami mi bekliyordunuz bunun icin diye dusunmeye basladim, bakalim ilerde bu motoru degistirdigim zaman, digerine de boyle yapacak misiniz, sorun motorda mi bende mi onu gormus olacagiz boylece

Benim grenaj alerjim var biraz, yukardaki fazerlardansa naked olani, ozellile gecen sayfalardaki turuncu rengi tercih ederim. Uzun yol yapacaksam da cakarim on tarafa bir cam, ohh degmeyin keyfime.

Ustunde Aprilia yazan o sele guzel duruyor da jel mi acaba, yani standart seleye oranla biraz daha rahat midir acaba?

Yunus yallisi da motoru degistirdi, niye onla ugrasmiyonuz arkadas, illa Okan Abinin motordan mi almamiz lazim yani laf edilmesin diye
    yolcu114 bunu beğendi.
    ANGARAJ
    Whatever it is, it's better in the wind.
    Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen zaten biliyorsun diye ses etmedim, erhan arkadaşımız senin gibi atadan motorcu değil ki, anlatalım öğrensin
    (ABS'li modeller pahalı demedin mi, Caponord'u abs'li alsan keşke dememişmiydim... )

Seleye bak ya. Bu çok güzel olmayabilir belki ama ben niyeyse böyle custom spor selelere hastayım.

Şöyle bişey de ben yaptırmak isterdim;
    http://i44.photobucket.com/albums/f1...v/IMG_3618.jpg
    http://i44.photobucket.com/albums/f1...v/IMG_3611.jpg
    http://i44.photobucket.com/albums/f1...IMG_3651-1.jpg

(Buarada şu 24.000 km bakımından ses çıkmadı ? )
    Haklısın bak onu dediydindi ama kısmet işte,

Bide ben o seleye g.tkaydırmaz diyorum kendimce adını öyle koydum

Alıntı Bulent78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya nedir arkadas sizin bu ER-6 alerjiniz anlamadim ki, derdiniz nedir soyleyin de bilelim, ayrica o resimdeki motor da abs yok, benim motorumdan degil o
    Makinamin uzerindeki nazar boncugu yetmeyecek bu gidisle bir tane daha takayim ben, bu kadar da olmaz ki arkadas. Benim almami mi bekliyordunuz bunun icin diye dusunmeye basladim, bakalim ilerde bu motoru degistirdigim zaman, digerine de boyle yapacak misiniz, sorun motorda mi bende mi onu gormus olacagiz boylece

Benim grenaj alerjim var biraz, yukardaki fazerlardansa naked olani, ozellile gecen sayfalardaki turuncu rengi tercih ederim. Uzun yol yapacaksam da cakarim on tarafa bir cam, ohh degmeyin keyfime.

Ustunde Aprilia yazan o sele guzel duruyor da jel mi acaba, yani standart seleye oranla biraz daha rahat midir acaba?

Yunus yallisi da motoru degistirdi, niye onla ugrasmiyonuz arkadas, illa Okan Abinin motordan mi almamiz lazim yani laf edilmesin diye
    olm biz sen gibin her motor muhabbeti ettiğimizde "Benim motorum ABS'li hepinizi döğer" diye hoplamıyoruz sonra şöyle uçuyorum böyle kaçıyorum vay 190 yaptım vay eline verdim yok mucuuukk yaptım diye ortalıkta dolanmıyoruz yani

ha öteki bir sebebide soykan olabilir bak

ha unutmadan la o grenajlı fazerler ne güzel olmuş öle..
    ben bilem beğendim harbiden kılçıklı balık görünümünden tamamiyle sıyrılmış..
    ANGARAJ

Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Lan toparlak, ABS cok guzel, ilk defa ABS li motor kullaniyorum, buyuk rahatlikmis dedim yani kotu mu ettim nolmus ki, ABS si olmayip da benim motordan daha iyi frenleri olanlar da var yani, kimi doverim diye ziplamisim, ucup kacma mevzusu ise tam bir uydurma, bir kere dedim, o da Selcuklarla gezerken adamlara yetismek icin bastim o kadar diye, onun disinda ne demisim, eline verip mucuk yapma durumunu da bir tek bizim macuna yaptim

Daha da ER6 falan demiyom size. Zaten 3 gundur motorumu gormuyom.
    ANGARAJ

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    grenajlı fazer ilk defa hoşuma gitti..türkiyedeki grenasjlı fazerların grenajı bu şekilde değil...daha bi 90 lar havası var onlar hiç hoşuma gitmemişti am bunlar gerçekten güzel görünüyor..la yoksa xj6 diversion mı alsam

o sele de gayet güzel bence...neresini sevmedein la polat...

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:33 ----------

O fazera karenaj ne yakışır var ya Erhan, naked almadın bari kenara bir 300-400$ ayır da o balık kılıklı motor adama benzesin :D

http://i22.photobucket.com/albums/b3...1231868136.jpg
    http://www.sportbikes.net/forums/att...e-time-fz6.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:07 ----------

http://media-s3.viva-images.com/viva...ca2bac09e7d121
    hacı ilk amacım o siyah kafasını değiştimek olur alırsam eğer...bi insan hangi mantıkla o kafayı siyaha boyatır anlamam valla

Lütfücüğüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    @polat hiç bir fikrim yok valla ducati bakım fiyatları hakkında ama 500 liraya kadar makul karşılamak lazım, ee ducati
    Sanayi de ki döşemeciler halleder la senin işini, aprilla yazan gibi bir şey yapamazlar ama her türlü dikiş, sünger şekli ve nakışı yaparlar. Kapı içleri dahil arabayı 600-700 e yapıyorlar, motor selesini de kaça yaparlar var sen düşün

@erro, inşallah durduk yere boyamıştır, Okan Hoca kafa karenajı bir daha düzen tutmaz demişti bir kaç sayfa önce.

Resimdeki fazerlar benim acayip hoşuma gitti, naked dan daha hoş olmuş hatta; eğer bu parçalar custom değilse yapmak şart.

Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Haklısın bak onu dediydindi ama kısmet işte,

Bide ben o seleye g.tkaydırmaz diyorum kendimce adını öyle koydum

olm biz sen gibin her motor muhabbeti ettiğimizde "Benim motorum ABS'li hepinizi döğer" diye hoplamıyoruz sonra şöyle uçuyorum böyle kaçıyorum vay 190 yaptım vay eline verdim yok mucuuukk yaptım diye ortalıkta dolanmıyoruz yani

ha öteki bir sebebide soykan olabilir bak

ha unutmadan la o grenajlı fazerler ne güzel olmuş öle..
    ben bilem beğendim harbiden kılçıklı balık görünümünden tamamiyle sıyrılmış..
    Ben ne yaptım yahu, motoru alır almaz, alayınız kullandınız yok böyle yok şöyle diye kendiniz övdünüz, hiç sesimi bile çıkarmadım, sonra Bülent başkan aldı, motorun piyasası düştü kabak benim başıma patladı

Ne alıp veremediğiniz var kardeşim ER6 ile? Bulaşmayın benim NİNJA 650R'ıma
    ANGARAJ

Motosikleti
    tracer 900
    Türkiyede benim gördüklerim böyle...yukardakiler custom anladığım kadarıyla

Yamahanın kendi ürünüymüş ya la; http://accessories.yamaha-motor-europe.com/files/images/EU/4S8W07126000_2_HR.jpg

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    eline verip mucuk yapma durumunu da bir tek bizim macuna yaptim
    mesaj kalabalığında arada kitledin, yazdık kara kaplı deftere torpaam
    GaCCaLL bunu beğendi.
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

Ama s2 kasalar için diyor.

Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Olm caktirmadan yaptim yaw, uyandirma milleti Sen de kaldirimlardan hoplayip ziplarken ben mal gibi inecek yer ariyom ne zaman gorusuyuk, haftasonu bi atilla abi mi yapsak ki aceba, tabii motorsuz olacak muhtemelen,aslinda motorla gelsem, senin orda koruma demirini soker duzeltirdik, hatta bi de boya ayarlardik ama haftasonu yagisli diyo yine.
    ANGARAJ

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    Olm caktirmadan yaptim yaw, uyandirma milleti Sen de kaldirimlardan hoplayip ziplarken ben mal gibi inecek yer ariyom ne zaman gorusuyuk, haftasonu bi atilla abi mi yapsak ki aceba, tabii motorsuz olacak muhtemelen,aslinda motorla gelsem, senin orda koruma demirini soker duzeltirdik, hatta bi de boya ayarlardik ama haftasonu yagisli diyo yine.
    atilla başkanın oraya metro gidiyosa gelirim
    yonusgil parka da gidemiyoz epeyidir. gel düzeltelim eğrilen yerlerini.
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o sele de gayet güzel bence...neresini sevmedein la polat..
    Yok ya, tam tersi ben beğendim aslında seleyi, belki beğenmeyen olur diye öyle yazdım. Ama Fazer'dan ziyade bizim yunusun eski tekesine daha çok yakışırdı o sele sanki. Fazer için bira fazla pofuduk havası katmamış mı?

@polat hiç bir fikrim yok valla ducati bakım fiyatları hakkında ama 500 liraya kadar makul karşılamak lazım, ee ducati
    Sanayi de ki döşemeciler halleder la senin işini, aprilla yazan gibi bir şey yapamazlar ama her türlü dikiş, sünger şekli ve nakışı yaparlar. Kapı içleri dahil arabayı 600-700 e yapıyorlar, motor selesini de kaça yaparlar var sen düşün
    500 lira mı? Yok benim söyleşide duyduğum 2-3.000 bişeylerdi. Ama TL den ziyade € gibi hatırlıyorum. Belkide Ducati olduğu için € çağrışımı yaptı, TL de olabilir. Ama insana motoru sattıracak kadar pahalı demişlerdi. Hatırlayanınız yok mu beyler? Yada bileniniz...

Ben sele üzerinde aprila yazsın istemiyorum, hatta hiç bişey yazmasın. Sadece o parçaları seleye nasıl işlemişler, yada o şekilde bir deri mi var onu anlamadım. Malzemeyi bulursam ve fiyatı da uygun olursa sipariş edebilirim. Bir de bu selede dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama sele tek parça olmasına rağmen orjinal "düz" sele şeklinde değil. Kademeli olmuş. Onu da deriyi kapatmadan önce arka tarafa bir parça sünger daha koyarak yapıyorlar, bence güzel.

@bülo selenin içinde jel var mı bilmiyorum. Ama kadınlar göğüslerine silikon taktırdıklarına göre, hani biz de acaba.... diyorum Hem kalıcı olur, tüm seleler rahat gelir bundan sonra
    Wozy bunu beğendi.
    #sürenadam

Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Valla dolmus gidiyomus galiba, soyle bir organize olursak, biri araba falan ayarlarsa oyle de gidebilirik sankim. Benim egri yerim yok olm motorun koruma demiri dedim bak altini cizdirtme bana simdi

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:52 ----------

Poti, dedigini hatirliyorum, 24000 bakimi olmasi lazim, o valfleri acip kapatan zimbirtinin degismesi gerekiyordu sanirim, ondan dolayi herkes 24000 e yaklastikca Ducatisini satar diyordu
    ANGARAJ

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Buarada benim gönderdiğim selenin kaplaması ellerinde kalmamış ama yakında tekrar satışa sunulacakmış. 69£'dan....(~200 TL)
    #sürenadam

Redmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500
    Valla dolmus gidiyomus galiba, soyle bir organize olursak, biri araba falan ayarlarsa oyle de gidebilirik sankim. Benim egri yerim yok olm motorun koruma demiri dedim bak altini cizdirtme bana simdi
    Atilla abinin orada yediğimiz kahvaltıları özledik valla, bu pazar motorsuz bir motorcu buluşması yapıp kahvaltının dibine vuralım derim, elleri göreyim

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı Soykan67 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben ne yaptım yahu, motoru alır almaz, alayınız kullandınız yok böyle yok şöyle diye kendiniz övdünüz, hiç sesimi bile çıkarmadım, sonra Bülent başkan aldı, motorun piyasası düştü kabak benim başıma patladı

Ne alıp veremediğiniz var kardeşim ER6 ile? Bulaşmayın benim NİNJA 650R'ıma
    Senin ninjayı ben kullanmadım ya ondan geydirdim herhal

Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Türkiyede benim gördüklerim böyle...yukardakiler custom anladığım kadarıyla

http://img249.imageshack.us/img249/6121/s7308759.jpg
    yalnız bu hakkaten mok gibiymiş beğenmemekte hak verdim panpa..

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:52 ----------

Poti, dedigini hatirliyorum, 24000 bakimi olmasi lazim, o valfleri acip kapatan zimbirtinin degismesi gerekiyordu sanirim, ondan dolayi herkes 24000 e yaklastikca Ducatisini satar diyordu
    benim trahtöre römork bağlayacam bebişim üstünüzü başınızı iyi sıkı giyinin arkaya atıcam hepinizi

birde şu motorun üstüne yatma bi bizde yokmuş bak bugün bunuda öğrendim,
    hep bu karamanlı mobiletçiler yüzünden hee

kendi kendime hep düşünürdüm bu cafe racerlerin arka kuyruktaki şişkin tömbe kısım ne işe yarar diye,
    meğerse adamlar motordan kayıp düşmesin diye apış arasına gelirmiş...Töbe, Töbe..
    _Boreas_ bunu beğendi.
    ANGARAJ

Motosikleti
    tracer 900
    sanırım motordan vazgeçtim..eleman 14750 de diretti, (sadece topcase dahil) açıkçası 14500 vermek bile istemiyodum...sadece kafa grenajının boyalı olduğuna odaklanmışken arka kuyruk grenajlarının da boyalı olduğuna ayıktım...

neyse bekleyelim bakalım haıyrlısı olsun...

Taylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR
    Bu bahsettiğin hangisi Erhan?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 65 kullanıcı var. (0 üye ve 65 misafir)

Bu Konudaki Etiketler