Hacı yanlış anlama ama bunu okuyunca bastım kahkahayı Çünkü 2 defa aynı şekilde (ıslak çukur ve şampuanlı araç yıkama suyu sayesinde) bir düşe yazdım bir de motoru arkadaki audiye çevirip yere bıraktım...lakin Polat yine ayakta (odtü ayakta! )
Yani kafamda çok güzel canlandı senin halin, anlıyorum Aynalar da, nasıl derler, bu ufak atlatılmış olayın nazarı olsun hani
Buarada ABS nin o düşük hızlarda devrede olmamasına işte bu yüzden biraz takılmıştım. Bugün ben de tüm yolları geçtim, garaja giremedim yav... Yokuş aşağı olunca kaya kaya gidiyorum, olmadı indim motordan, omadı zar zor topladım aleti. Yoksa garaja kayarak girecektim az daha
#sürenadam
bülo geçmiş olsun...
tamam olum anladık iyi motorcusunuz her koşulda biniyonuz da abartmayın anasını satayım iki dakika rahat durun...bi tarafınızı kırıcaksınız....
Bu motorcu milletinde zerre akıl varsa bende Napolyon Bonapartım.
Geçmiş olsun Bülentcim . Benden ders almak yerine Polat oğlandan ders alsaydın sadece motor düşer sen ayakta kalırdın
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
geçmiş olsun yaw dikkatli olun dikmende yarın sabah mahsur kalabilirim öle yağıo yani
AnGaRaJ
Yaw çok az kalmıştı gole ama defans çok sert çıktı. Hava baştan kötü olsa zaten çıkmazdım yaw, ben de biyere kadar derim yani ama işte aşağıda yollar daha tutmamıştır falan diye kendimi kandırdım biraz, fazla kandırmışım. Motoru arkadaşın kapalı garaja bıraktım, tam da o bahsettiğim turuncu er6 nın önüne, aletin kapalı garajda üzerinde branda var, sadece tekerleri görünüyo, resmen parlıyo tekerler. Bu ne lan dedim, tamam bu havada çıkma da biraz gez yani, bu kadar da temiz durmaz ki bir motor. Benimki yanında sokak çoçuğu gibi kaldı valla
Kaseyi kırmadık ama aynayı dağıttık. Koruma demirini de iyi vurmuşum boyası çıkmış ezilmiş hafif, adam çok büyük zekilik yaparak koruma demirini o ufak kıç kadar grenajın üzerine almış, yoksa bana 300-500 falan girmişti direk, 300-500 diyerek küfrediyodum kendime şu anda
Büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim, yaşıtların elini sıkarım, çok küçüklerin kafasına şaplağı yapıştırırım, eyvallah geçmiş olsun dileklerinize.
Bu arada düştükten sonra küfürler içerisinde kalktım, motora bişi oldu mu çalışıyo mu falan derken aklıma Okan Abinin motordan düşen adamı hemen geri bindirin yoksa tırsar bi daha zor biner lafı geldi, bu laf aklıma geldiğinde ben motoru düzeltmiş üzerine binmiş hafiften kayarak gitmeye başlamıştım yine, araba olsa gitmem şerefsizim ama böyle hafif kazalar olunca insan daha kolay biniyor, allah büyüğünden hepimizi korusun, zemin parke değil, baya sert
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Ultra yavaş çekimde o göbeğinin dalgalanmasını görmek isterdim diyerek olayı iyice geyiğe vurarak, ve biliyorum çekirge kaç kez zıplar ama "motoru yerde kendisi ayakta kalmayı başaran" adam olarak geceyi kapatıyorum
Hadi git yat artık, rüyanda da ER8 gör inşallah
#sürenadam
Erhan şunu alsan da motor görsek http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-harley-davidson-temiz,kazasiz-iron883-104295470/detay/
Sen al beğenmezsen ben alırım senden duke + 5000'e
valla hacı kullananlar düşük devirde de performansının iyi olduğunu söylüyolar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:46 ----------
o işin artık keyfiyet bölümüne giriyo...ben şu an için ihtiyaç karşılamak üzere bakıyorum...
Geçmiş ola bülent abi sana bişey olmasın
Ula lütfücüm vallaha zevkli adamsın Yine hangi motor konusunda Monster dışarıda kalmamış sayende
Lakin dün onun hava soğutmalı olduğunu gördüm 696'sından 1100'üne kadar hava soğutma. Niçün öyle bir kıllık yapmışlar acep
Heil Spellcheck
Çok geçmiş olsun Bülent, neyse ki ufak bir olay ve sende bir sorun yok.
Bu hafta(larda) yağış olmasa bile motora binmek çok tehlikeli olacaktır. Zira hava sıcaklığı gündüz bile sıfırın altında. Hal bu iken yoldaki en ufak ıslaklık buz (hatta gizli buz) olarak geri dönecektir. Aman diyelim hep birlikte, biraz dinlendirin motorları.
bu sabah iş yerine motorla gelen eleman vardı
takdir ettim kendisini
İstediğim 3 motor var da aranın gözü kör olsun ileride binerim belki.
Harley iron 883,
Triumph thruxton,
Guzzi v7.
Bir de binmeye değil de evin salonuna koymaya kırmızı panigale 1199.
http://www.youtube.com/watch?v=29Ik5zBV-V0
Sabah kalktigimda sag bacagimin kalca hizasi yan kisminda agri hissediyordum, enteresan, dun aksam hicbisey yoktu, butun gece adrenalin mi salgiladim acaba Sag omuzda da hafif bir agri var, anlasilan sag koruma demiri darbeyi alirken bir kismini da ben almisim
Erhan olm ne alirsan al ama koruma demiri ya da grenajli falansa diversion f gibi koruma topuzu falan olsun en azindan, bir kere oldugu yerde dusurmustum cizik bile olmadi, dunkunde de sagdaki grenaj giderdi, hatta altinda su deposu vardi o bile gidebilirdi yani demir olmasa.
Ozledim lan ben motorumu, seviyorum sanirim
iron u ben de seviyorum, guzzi V7 zaten cok guzel ama Triumph ayri bisi, eskiden motor yokken ne zaman bir filmde hosuma giden boyle hafif retro, hafif spor bir alet gorsem gozlerim acilirdi, sonradan farkettim ki onlar hep triump imis. Bir de speed triple var cok denemek istedigim, daha olmadik gerci o kadar ama yine de denemek isterim, yeni kasalari sasi bakiyor ama, bedava verseler hemen eski kasanin farlarini takarim
ANGARAJ
Lütfücüğüm aramızda oldschool gardaşlarımızın olması sevindirici , sen bak bu robotçular bakmasın ;
http://www.ironandresin.com/blog
Lutfucum Panigale diyince aklima bu geldi, gecenlerde de paylasmistim, unlu MANIGALEEEE
ANGARAJ
Algida secicilik iste, ben de buna takildim
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:04 ----------
Su linke de biz goz atin, guzel motorlar var valla, linkteki ilk motor bana mosyo Poti nin Hyosungu hatirlatti biraz En sonda da BMW var Yunus Basgaannnnnn.
http://blitz-motorcycles.com/bikes/
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:08 ----------
http://hellforleathermagazine.com/2013/01/dakar-stages-1-3-best-photos-so-far/?gal=1#/4
Bu da Dakarda KTM gormek istenlere gelsin, baya guzel kaynakmis yaw Turgay Basgann. Yunusss KTM ye gellll !!
ANGARAJ
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)