okAn abi, videolari en az 2saat yuklemeye calustim beceremedim abi. sonra bilgisayardan telefona aktarmayi, gorudtugumuz zamanda sizin telefonw aktarmayi dusunduydum...ben video yukleme ozurluyim galiba abi...
kisaca "dağa kaçtı" diyelim abi.
Telefonada yükleyemezsen,
Osman nerede ?
Yandı bitti kül oldu kısmına geçeriz haberin olsun
Şaka şaka,
Zaten Triumph dan vazgeçmek zorunda kaldım Osmancım. Henüz ikinci elde çok fazla motor yok , olan iki tanesi ise "0" km fiyatına yakın fiyatlar koymuşlar . Ayrıca sadece 15 cc fark ile yüksek vergi dilimine girdiği için yıllık vergisi 1.400 TL (yazıilebindörtyüztelecik) gibi minicik bir rakama tekabül etmekte. Şu anda öncelikle motorumu satıp üzerine varımı yoğumu koyup almayı planladığım bir motor var. nazar deymesin diye açıklamayacağım inşallah şubat sonuna kadar bu işi ya kotarırım ya da bu yıl V-Strom ile yola devam ederim.
Sevgilerimle
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
umarim sizin icin hayirli olan motosiklet olur okan hocam...bende bilgisayarin basina bisey gelmesin diye iki rekat namaz kilayim...Sevgiyle kalin
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
İlanın yayından kalkması ilginç, ya satıldı ya da satmaktan vazgeçtiler ki daha yeni konuştun ne ara satılacak.
Konuyu dağıtmak gibi olmasın ama, 2 gün önce Bauhaus'dan çıkıp motorunda başında gitmeye hazırlanırken adamın biri geldi ve "Memur bey, bir adres sorabilir miyim?" dedi. Kaçıncı defadır beni polis sanıyorlar o dalga geçtiğiniz reflektörlü yelek sayesinde Bazen otomobil sürücülerinin gereksiz yere bana yol vermesini buna bağlamalı mıyımki?
ANGARAJ
yaw heveslendik ilan yayından kalktı...fiyat mı değiştiridiler artık açıklama mı güncellediler anlamadım..bakalım bi gün bekleyelim...
yoksa aranızdan abdestsiz bakanlar mı oldu
Bugün hava iyidi ya, bir ben mi gezdim acaba??
#sürenadam
dun ben 10 dakika kadar motoru calistirmakla uğrastim,uzun sure ilgilenmedim ya nazlandi kerata...sonra turlamaya basladim..kiyafetlwr kislik super...ama 15 dk sonra yazlik bot ce eldiven kendini hisssettirmeye basladi atistiran karin altinda..velhasil yaklasik 90 dkk non stop kullanmisim...Bugün sabah grip olarak uyandim
soykan dun oglen golbasi incek arasi cevre yolunds siyah er6n gordum sanki surucu polisti sendin galiba?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...84351158/detay
motosikletin fiyatı 15 000 liraydı...
çantasız bişeyler yaparız dedi...
ilan yeniden geldi ve fiyat 16000 çantaları istersek +1000 tl daha
dünkü ilan 26 aralık tarihliydi...bu ilan 01 mayıs tarihli...
gerçi dünkü başka bir hesaptan bana motoru gösteren adamın hesabından erilmişken bu ilan motorun kendi sahibi tarafından aktif edilmiş...
o fiyata çıktıktan sonra XJ6 işin içine giriyor...
bu durumda şunu düşünmeye başlamadım değil....
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...ay/?favorite=1
O fazerde bir kılçıklık var erhan,
kaldıki bence Fz6 çok daha güzel şu balık kafalı fazerden..
Ayrıca senin çanta düşkünü olduğunuda sanmıyorum kendi adıma,
Senede 1 yahut 2 defa kullanacağın çanta için o motoru düşünmek ne kadar doğru oda tartışılır,
İlla çanta dersen bende tekstil çantalar var veririm sana kullanırsın işin bitirince getirirsin
Forewer Orange diyorum ben
Yüklenin la aldıralım şu aleti erhan yallısına yoksa daha 3-4 ay daha forumu tarumar edecek
ANGARAJ
Biliyorum öyleyse varım!
Lakin o mermi kutucukarı için "ziyadesiyle dar!" yorumu beklerdim senden. Top-kãse için değil de yan çanta için olanlar...
Ducati mi??? Multistrada mı!!!
Mümkünatı yok... (okan abi için )
Ya uygun fiyatlı Fazer, fiyat yükseltirsen de XJ6 diyorum.
Ahan da şuraya yazıyorum, bu adam naked alırsa habire şikayet edip duracak. "Olum 120yle bile rahat edemiyorum, güvende hissetmiyorum vs, vs," diye(haklı olarak). Motorun güzelliğine kapılıp da sonra pişman olma. Yani bir diğer değişle Bülentin moturunun eski sahibi gibi naked alıp da dev-cam taktırmak durumunda kalma. Sen uzun yolda rahat edicem demiyor muydun? Git grenajlı bişeyler bak bence.
#sürenadam
hacı tasarım açısından fazer diyorum..o farlar beni cezbediyo açıkçası..içine de angel eye uu beybi...
ama turuncu olan da çok güzel duruyo...gerçi fiyat olarak biraz yüksek..
ben dün diğer motora baktım temiz gibi duruyo...sahibi doktor...yurtdışında yapmış kilometreleri ama neden fiyat yükseltti anlamadım...gerçi normal fazer fiyatlarına bakarsak bu fiyat normal gibi abs li olduğu göz önüne alınırsa...
hacı çanta takıntım yok ama yazın bi uzun yol düşünüyorum lazım olabilir..onun dışında gerek yok...
hacı rüzgar sıkıntı dediğin gibi..yani şikayet etmeyeni duymadım henüz...şehir içi için bülent in de dediği gibi sıkıntı yok..hatta şehir dışında da olmaz düşük süratle seyredersen ama şimdi motor fazer olursa 150-160 km hızlarda 120 gibi güzenli hisserdersem cruise hızın ortalama o olabilir..işte o zaman devreye giriyo rüzgar işi..gerçi bülent küçük bi camla halledilebilirse ne ala...
16-17 bandında vstrom xj6 gibi alternatifler var ki o denize hiç dalmak istemiyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...10626853/detay
14 e versin yarın alayım da geleyim
Çocuk o paraya o kutu..
Zaten yan çantaların büyüklüğü ve kapasitesi benim nazarımda tartışılacak bir mevzu,
Benim GİVİ'ler bilem öyle çok büyük gelmedi bendeki dolu sırt çantasını bile o şekilde dolu haliyle içine tıkıştıramıyorsun ya yan çantayı konpile eline alıp evde valiz gibi doldurup öyle çıkacaksın yada öyle çıkacaksın başka türlü tam performans kullanılmıyo o meretler..
ANGARAJ
teh.
bugün kamerayı getireydim yanımda keşke.
kar yağışından dolayı akşamleyin mecara var
Sana nazar değmesin... Fiyatı çok iyi kesinlikle. Sağlam da. Boyama yapınca felan çok da afilli olur. Ve eğer senin dediğin mantıkta! yani uzun yola eşya doluşturmaktan ziyade daha gündelik kullanımlar için 2 adet büyük cep mantığında kullanılacaksa çok da hoş olur. Hatta mevcut GİVİ bağlantılarına uygun bişekilde bağlantı yaparsak uzun yola giderken de bunları söker abilerini takarsın. O zaman 2 tanesini sipariş geç artık ?? ~20 amerikan döları sarsmaz seni
Yanlız o çantaların kilit sistemi nasıl? Mevcut anahtarlı bir kilit sistemi yok sanırım? Sadece açılmaması için kilidi var.
@TRGY Şunu sana alıyorum, siparişi geçmek üzereyim, eğer bir itirazın yok ise....;
yılbaşı hedayesi
Asıl macera bizde, ama söylemem
#sürenadam
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)