amerigalardan sipariş ettiğim 130 dolarlık ürünüm gümrük bedeli ödemeden kapıma kadar geldi...gerçi 40 gün sürdü ama sağ salim elimde
amerigalardan sipariş ettiğim 130 dolarlık ürünüm gümrük bedeli ödemeden kapıma kadar geldi...gerçi 40 gün sürdü ama sağ salim elimde
Bu motorun markası "Yamaha Sniper" yakıt tüketimi şahane
Yamaha Sniper - 60 km/liter at speed of 60 km/h, around 35-40km/liter at speed of 100 km/h (wikipedia)
ikinci bir motor şart işe gidip gelirken baya ekonomik olur
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
Yine sana uymayacak/olmayacak ne sipariş ettin erhan?
Bu arada kışın motosiklet sürmenin keyfi de bir başka oluyor. Eğer Yunus gibi Bionik-konyalı değilseniz önemli olan doğru giyinmek ve buzlanmaya dikkat etmek. Bence gerisi teferruat
#sürenadam
yeni bir fikir şeyettim.
bülent başgan ve bilimum gezerler için ( adam her seferinde motura binmeden müzik açıyo, Allah göstermeye bi gün şarjı biterse yolda galmaya )
belki yapıyosunuzdur amma yine de diyim ben;
https://www.youtube.com/watch?v=48_aIiPncNU
bunun gibi 2012 hit parçalar vol 1 - 2 - 3 videoları mp3 e çevirerekten müzük aygıtlarında dinlenilebilir...
illa 2012 hit parçalar vol olacak da değil, bilimumum baba sıfatı tanımlamasıyla bilinen sanatcılarımızdan da takılmak isteyen deneyebilir :D tercih meselesi dabi
Ben şehiriçinde müzik dinleme taraftarı değilim her ne kadar bülent ve bizim mösyö pöti o işi yapsalarda zira hem kısa mesafe olduğu için takıp çıkarması eziyet hemde sürekli trafikle haşır neşir olunduğu için dikkat dağıtıcı olarak görmekteyim,
Uzun yolda dinliyorum müziğimi bir yandan yolda ağaçlıklar arasında motosikletle akarken,
bir yandan hafif bir rüzgar ve yanında,
Angaralı Namık!
"Anlatılmaz yaşanır..."
ANGARAJ
Angarali Namik bana uzak olsun. Ben muzik dinliyorum ama sehiricinde kisa mesafe de dinlemiyorum, sirf takip cikarmasi eziyet oluyor diye valla. Yoksa onu da dinlerim de ugrasmiyorum, ama biraz uzun mesafe gideceksem rahat rahat gidiyorum, gecen oyle isiklarda durmusum, yan arabadan bisi diyolarmis, ben de muzik dinliyodum, elimle depoya vurup tempo tutuyorum falan, adamlari duymadim, en son el kol hareketlerini gordum, duymuyorum dedim, onlarda guzel motor anlaminda isaret diliyle seyettiler, sonra isiklardan bi kalkisim var, gosterge direk 100 den saymaya basladi ama geriye dogru
Bu arada benim montta iclik takinca sigmiyorum diye kullanmiyordum, icine hirka sweat falan giyip icliksiz giyiyordum montu, gecen uzerime uzun kollu bisiler giyip iclik ile beraber denedim, gayette oldu, tabii her zamanki gibi bir numara kucuk duruyo ustumde ama eski halinden cok daha mantikli bu sekilde, daha sicak tutuyor valla ne iclikmis be arkadas, ama mont tekbasina 5 kilo falan geliyo heralde simdi
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Ben Ramınşıtaynını takıyorum arasıra kulağıma. Kimseye tavsiye etmem Şehir içinde müzik dinlemek tam bir saçmalık...
İçliksiz giyersen donarsın tabi bülent serttaşşş!!!
#sürenadam
olm nası dinliyonuz laa ( ramştaynı )
ben biraz zorladımda dinleyim diye, kulaklığı çıkardığımda yorulduydum la ( baş aarısı, kafa mıncıklaması felan onları saymıyom daa )
Valla onlar çalıyor ben oynuyorum motor da gidiyor o sırada bir bakıyorum yol bitmiş, hooop viraja gelmişiz!
#sürenadam
Yasin custom custom diyorsun-adamı gaza getiriyorsun hee
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...10302218/detay
İER6 öncesi bülent (1:00 dan izle) ;
http://youtu.be/M5khGKXLFm8?t=1m00s
#sürenadam
Fiyat çok uçuk geldi bana..
hani o kadar para edilmiş ne var çözemedim,
Eleman hardtail yapmış ve arka tarafı genişletmiş,
Gidonu değiştirmiş T gidon takarak far desen hallice işte ama yakışmış,
Motor bloğu boyanmış arka çamurluk imal edilip depo değiştirilmiş bilemiyorum belki çamurlukta başka bir motordan uydurma da olabilir tabi,
ama renk olmuş mu?
Bence olmamış..
Jantlarda değişmiş tabi bu arada..
ha unutmadan arka teker değişikliğinden dolayı kampanaya elveda demiş ilandaki motor,
bence kampana kalaymış eyiymiş. ya
Yani 5bintlye,
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...10254404/detay
Şu aleti alıp üzerine 13bin tl ile bunları yağtığını varsayarsak eleman uçmuş biraz..biraz değil baya baya uçmuş..
ANGARAJ
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
[B]Çoğunlukla şarkılar İstanbul'u anlatır; çünkü Ankara anlatılmaz yaşanır...[/B]
Hakkaten de böyle motorlara fiyat belirlemek zor, bu ülkede makbul olan her zaman orjinallik çünkü, adam "değişeni yok" diye övünür motoruyla, bunda ellenmeyen bir şey kalmamış bir kere dediğin gibi şase hardtail olduğundan motor komple sökülüp baştan toplanmış, ve motor bloğu dışındaki neredeyse herşey yeniden yapılmış ya da alınmış (arka teker, arka çamurluk, yağ tankı, akü kutusu, sele, egzos, depo, ön çatal, ön teker, gidon, plakalık, sinyaler vs..) bence buna harcanmış parça ve işçilik o paraları geçiyor bile olabilir, ama Türk insanı bu paraları verir mi-zor o yüzden custom işine girişirken satmayı düşünmemek lazım hakkaten...
Şu an bu konu içerisinde 53 kullanıcı var. (0 üye ve 53 misafir)