Ben de o kadar motorla geleyim derdindeydim lakin bira lafı edilmiş Pis bir terazi kuruldu kafama. Artık yarın servisine bırakıp oradan gelirim
Ben de o kadar motorla geleyim derdindeydim lakin bira lafı edilmiş Pis bir terazi kuruldu kafama. Artık yarın servisine bırakıp oradan gelirim
Heil Spellcheck
Olm iyi güzel de o dediklerin Hudson deri de vardı, en ucuzu 200 küsür lira. Pantolon alırım lan o fiyata, hoş içine giremiyoz orası ayrı
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Abiler selamlar tekrar..
Yarınki buluşmaya bir mani çıkmazsa bende gelmek,sizlerle tanışmak isterim..Kaç gibi olacak buluşma?Saat netleşirse ve ayarlayabilirsem,sizlerle tanışmayı gerçekten çok istiyorum.
Herkese iyi geceler..
Kim demisti hatirlamiyorum simdi ama Rider off-road, cross modellere bakacakmis, Ulusan da Duke gibi daha cok asfalt motorlarina bakacakmis sanirim, zamanla daha net belli olur durum.
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
@wozzy
Tiger muhabbeti ne oldu? O fiyatlara kadar çıkıyorsan eğer şu motoru tek geçerim derim ben
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...03301309/detay
@Bülo, araya da bir parça diktir de bitarafın şişmesin sonra....soğuktan
#sürenadam
[QUOTE=Syanur;2889283]@wozzy
Tiger muhabbeti ne oldu? O fiyatlara kadar çıkıyorsan eğer şu motoru tek geçerim derim ben
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...03301309/detay
Dur hacı seslenme akşama kandıracaz onu
ANGARAJ
Eve sağ sağlim vardınızmı cemaati müslimin? bizim burda kar yağıyo
[B]Çoğunlukla şarkılar İstanbul'u anlatır; çünkü Ankara anlatılmaz yaşanır...[/B]
Turgay fıstık komasına girecek sandım. Bedava diye bu kadar yenmezki arkadaş. Midye güzeldi teşekkürlerimi fışkırtıyorum
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Muhteşem bir buluşma oldu benim için..
Siz değerli ağabeylerimle tanışmak,sohbet etmek gerçekten çok keyifliydi..Yaşım sizlerden küçük olmasına rağmen hiç yadırgamadan beni aranıza kabul ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum..
En kısa zamanda tekrar görüşmek,bu güzel muhabbete bir kez daha eşlik etmek dileği ile..
İyi geceler cümleten
@Buğra,
Afiyet şeker olsun
Fıstıkçı Şahap şahidim olsun ki önümüzdeki en az 3 yıl boyunca değil fıstık yemek, bir daha fıstık kelimesini duymak dahi istemiyorum . ''O odaya giremezsin'' ya da ''size bu evde o şarkı bir daha asla çalınmayacak demedim mi '' diyen Kartal Tibet gibi kalbinizi kırarım !
fiyatları makul değil mi bunların..ben daha fazla bekliyodum valla...
Şu an bu konu içerisinde 35 kullanıcı var. (0 üye ve 35 misafir)