Motoru, uzerine binmeden calistirsan da bir iki kisi beraber merdivenlerde ugrasirken hafiften de gaz versen olma mi ? Yani 2-3 kisi yuklendik mi illaki cikaririz gibime geliyor ama, benim arkadas xt125 de oyle yapmisti, merdivenleri cikarirken biri arkadan tutup ittirirken o da hafiften de gaz veriyordu, hos tabii o alet seninkinin yaninda tuysiklet
Sabah kalktim baya yogun kar yagiyordu, ben de yollar kotudur diye binmedim ama binsem gelirmisim yani, buz falan yoktu. Tabii aksama ortalik buz golu olabilir o zaman sakat iste, ABS de bir yere kadar
Tabii ya, Minnos da yardim etsin bize, oyle bedavadan ekmek yok Motoru Polat a verelim, ustun supertoto teknikleriyle cikarir gibime geliyor Yok yok kesin cikarir onun adi Cemil.
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Cemil'e laf yok
Birde şöyle bir gezi yazısı denk geldi,
http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=827740
Maturun markası modeli şöyle imiş,
Ben ne duydum ne de işittim böyle bir matur varmı bir bilgisi vs olan??Victory Vision 8-Ball
Alette bildiğin araba lastiği var arka tarafta ve kayış aktarmalı..
ANGARAJ
Ne saçma iş! Motosiklet viraja girdiğinde, yanlara yattığında yol tutuşu arkadaki araba lastiğinin taban-yanak arası köşesiyle mi sağlıyormuş?
Victory Amerikada 53 yıldır ATV ve kar kullanım araçları üreten Polaris firmasına ait bir marka. Türkiyede olduğunu sanmıyorum ama yabancı forumlarda okuduğum kadarıyla Honda gold wing Harley davidson electra glide BMW K 1200 LT gibi modellerden daha donanımlı ve daha keyifli bir sürüşü olduğu söylentisi var... ne derece doğru bilmiyorum.
[B]Çoğunlukla şarkılar İstanbul'u anlatır; çünkü Ankara anlatılmaz yaşanır...[/B]
benim motora uyarsa(gv 250) ben de alabilirim.
Aletin resminde zaten max. yatmış olduğu sonucunu çıkardım ben. O yere sürtmek üzere olan yer ayak peg yeri falan herhalde, yani sonuç olarak bu alet pek yatmıyor bence, o lastikle o kadar yattığına bile şükür demek lazım zaten sanki
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:45 ----------
http://www.totalmotorcycle.com/photo...ision8Ball.htm
Bu linkte lastiklere bakarsanız araba lastiği değil ama. Gayet normal motor lastiği. Alet 1730 cc yazıyor
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
lan motora binsem bu kadaran ıslanmazdım yeminle. işten eve dönüş taş çatlasın 45 dkk iken otobüs dolmuş vs 1:30 saat.
yerimla böyle işi, kar lastii verun baa uşaklar
Yunus'cuğum bana senin şu portakal hakkında bilgi verebilir misin? Ne zaman nerden ne kadara aldın gibi. Birde neden KLV1000(senin araştırmış olduğunu bildiğimden soruyorum) diğerlerinden ağır basan tarafları neydi? Valla motosiklet çok yakışıklı
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
ozan Alet bana takas ile geldi o yüzden fiyatını tam olarak nokta atışı yapamıyorum zira arada değişik etkenler mevcut,
ha Motor zaten Suzuki DL1000 ve bu motor şasesinde de yazmakta Suzuki motor corp da üretilmiştir gibisinden sadece yazısı farklı,
işin aslı şimdiye kadar öyle detaylıca araştırıp bakmadığım tek motor diyebilirim ki biraz piyangodan denk geldi ve inan hiç oturupda derinlemesine inceleyecek bir vaktim olmadı çünki aşırı yoğunum şu son bi kaç aydır services manuelini indirdim fakat daha ona bile bakamadım sadece göz ucuyla şöyle bir karıştırdım diyebilirim
ha dersen ki f650den ne gibi bir farklılığı var istersen onuda anlatabilirim
Yahut bi gün kızılayda buluşalım arayı açtık baya hem gelenlerde olur böylelikle bi toplaşma yapmış oluruz..
ANGARAJ
Şu an bu konu içerisinde 34 kullanıcı var. (0 üye ve 34 misafir)