Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    umurcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07
    Ben de kışlık deri kullanıyorum. Aynısı herhalde onda da pek koruma adına birşey yok da soğuktan da pek korumuyor Şu buzlarda R1 kullanan dayılar ne kullanıyor acep eldiven olarak
    Heil Spellcheck

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    250 cc custom
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beyler şu motorun ne olduğunu bilebilecek bir babayiğit aranmakta...

http://img835.imageshack.us/img835/3...0621194341.jpg
    Kesinlikle NSU
    http://www.vintagebike.co.uk/wp-cont...1-1005x570.jpg
    [B]Çoğunlukla şarkılar İstanbul'u anlatır; çünkü Ankara anlatılmaz yaşanır...[/B]

Lütfücüğüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı umurcan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de kışlık deri kullanıyorum. Aynısı herhalde onda da pek koruma adına birşey yok da soğuktan da pek korumuyor Şu buzlarda R1 kullanan dayılar ne kullanıyor acep eldiven olarak
    100 lirana kıy, içi kaşmir veya akrilik deri eldiven al ( dana derisi ) bak bakalım sonra, bırak üşütmemeyi, sıcacık tutuyor. Burda cesaret edip korumasızla çıkamıyorum da eskiden soğuk olunca pudarlı ince lateks eldiven ( 100 tanesi 20 lira falan, zincir yağlarken, ev işinde vs de
    Çok kullanışlı oluyor ) üstüne de deri eldiven giderdim, hiç üşüdüğümü hatırlamam.

Motosikleti
    MT-07
    Evet o latexi denemek lazım Yol eğitiminde Sait de yazlık eldivenle onu yapıp kullandı. İlginç bir şekilde full yazlık giyinen Sait yine soğuktan en az şikayet eden oldu Komlpe latex mi giymiş alta nedir
    Heil Spellcheck

trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    25. balgat-ostim zorlu etabını başarıyla tamamladım.
    genel klasmanda kış motorcuları puan durumu şu şekil;

1. fatih 84
    2. bülènt 66
    3. polat 41
    4. yûnus 12
    5.turgay 2

son turda büzük arızası yaşayan buğra yarış dışı kaldı
    la turquie deux points
    Wozy bunu beğendi.

Motosikleti
    125 Zn
    Alıntı Uffie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamlar herkese yeniden..
    Adeta dizi gibi hergün okuyorum muhabbetlerinizi büyük bir keyifle..
    Kardeşinizin yine bir sorusu olacak sizlere

Benim düldül (mondial 125 zn) soğuklarda çalışırken zorlanıyor..İlk marşta almıyor yani..
    Biraz araştırdım,sanırım en önemli etken bujiymiş bu konuda..Bu iridium bujiler varmış,çok iyiymiş..Açıkcası ben bu bujiden almak istiyorum.Benim düldüle uyar mı bu bujiler?Marka/model değişiyormu yoksa standartmıdır bu..Ayrıca soğuk havalar+devamlı kısa mesafe kullanıyor olmamdan dolayı (sanırım) yakıt tüketimim epey arttı..
    Siz değerli abilerimizde durum aynı mı yoksa benim karbüratöre ayar mı çekmek lazım?
    Bu arada yarın vizem var ve ben neden hala gecenin bu saatinde buradayım?Yoksa karbüratörden önce kendime mi bi ayar çekmem lazım
    Kendinize iyi bakın,iyi geceler
    Sanırım mesajım görülmedi,tekrar alıntı yaparak sorularımı yinelemek istedim sayın ağabeylerim.

Motosikleti
    2012 yamaha ybr esd kırmızı (alınacak)
    merhabalar aranıza katılmama az kaldı
    bugün ilk adım atıldı A2 yazılı sınavı halledildi
    yolcu114 bunu beğendi.
    1 paket sigara 6,5 x 30= 195 tl 195x24= 2012 yamaha 125 esd (sizce dolmuş duraklarında sigara içmeye değermi)

Motosikleti
    MT-07
    Hoş geldiniz uffie ve ertuğrul gezilerde görüşmek dileğiyle
    Heil Spellcheck

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    Alıntı umurcan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bunlar da pek çikin duruyor Isıtmalı elcik daha bir güzel olabilir de işe yarıyor mu acep. Kullanan var mı buralarda

aslında ben şu üründen aldım 3 tane. bi tane kendime bi tane yedek bitane de birine veririm dedimdi

http://dx.com/p/mp043-cool-windproof...r-2-pcs-166943

elcik ısıtma + elcik koruma ile bence hallolur soğukluk meselesi.

direk soğuk hava eldivene vuruyor normalde, ama bu elcik koruma ile soğuk havanın direk gelmesi kesiliyor. ( okan abi de kullanmak ve faydasını görüyorum demişti )

bide elcik ısıtma olursa süper güzel olur ganımca

Forumdan Uzaklaştırıldı
    makseli yarın nabiyon ? bugün hava harikaydı yarın da böyle olursa var mı bir aktivite

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    Alıntı merianne adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    makseli yarın nabiyon ? bugün hava harikaydı yarın da böyle olursa var mı bir aktivite
    abi belli değil. başka bi işim var.

olursa yazarım buraya ;)

Forumdan Uzaklaştırıldı
    tamam kardeşim takipteyim,uygun olursan gelirim.

bana şu linkteki tutucudan lazım bizim buralarda varmıdır ?
    http://dx.com/p/360-degree-rotation-...e-black-173932

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı Uffie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sanırım mesajım görülmedi,tekrar alıntı yaparak sorularımı yinelemek istedim sayın ağabeylerim.
    İridium bujiyi yüksek performanslı motorlarda kullanılıyor ki yaygın inanışın aksine o büjiler sadece buji değişimi ile faydalı bir şekilde kullanamazsın kaldıki senin motorun için pek bir performans değişimi olacağını düşünmemekteyim,ayrıca bu bujileri kullanman için bujilere gelen buji piposu vs falan da değişmesi gerekli..
    Bu konuda yanlış hatırlamıyorsam ozanın baya bir tecrübesi vardı çünki tesisatı iridium bujiye göre olmadığı halde shadowuna iridium buji takıp sorun yaşamıştı..

Yakıt olayına gelince meraklanma motorlar kışın biraz daha fazla yakarlar zaten en azından benim kullandığım motorlar böyleydi, herhangi bir ayar yapmana gerek yok..
    Bujini değiştirmek istiyorsan da kullanım kitapçığında senin motoruna uygun olan bujiyi kullanman gerekli, ilk marşta çalışmaması da doğaldır soğuklardan yahut jikleni bir kontrol ettir derim..

Ertuğrul sende hoşgeldin bu arada..

Alıntı _Boreas_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yasin resmini koyduğun motor ile benim koyduğum motor farklı tamam NSU olabilir ama model farklı kanımca zira motor bloğu ile egzozları çok farklı..,
    hatta ve hatta motor bloğu eskilerin tabir ettiği minareli motoruna benzemekte..
    ANGARAJ

Motosikleti
    250 cc custom
    İridium bujiyi yüksek performanslı motorlarda kullanılıyor ki yaygın inanışın aksine o büjiler sadece buji değişimi ile faydalı bir şekilde kullanamazsın kaldıki senin motorun için pek bir performans değişimi olacağını düşünmemekteyim,ayrıca bu bujileri kullanman için bujilere gelen buji piposu vs falan da değişmesi gerekli..
    Bu konuda yanlış hatırlamıyorsam ozanın baya bir tecrübesi vardı çünki tesisatı iridium bujiye göre olmadığı halde shadowuna iridium buji takıp sorun yaşamıştı..

Yakıt olayına gelince meraklanma motorlar kışın biraz daha fazla yakarlar zaten en azından benim kullandığım motorlar böyleydi, herhangi bir ayar yapmana gerek yok..
    Bujini değiştirmek istiyorsan da kullanım kitapçığında senin motoruna uygun olan bujiyi kullanman gerekli, ilk marşta çalışmaması da doğaldır soğuklardan yahut jikleni bir kontrol ettir derim..

Yasin resmini koyduğun motor ile benim koyduğum motor farklı tamam NSU olabilir ama model farklı kanımca zira motor bloğu ile egzozları çok farklı..,
    hatta ve hatta motor bloğu eskilerin tabir ettiği minareli motoruna benzemekte..
    abi zaten modeli rastgele göstermek için koydum. amaç benzerlikleri göstermekti yanlış olmasın
    [B]Çoğunlukla şarkılar İstanbul'u anlatır; çünkü Ankara anlatılmaz yaşanır...[/B]

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    bot kullanan arkadaşlara soru;

şimdi benim kalflar biraz kalın söylemesi ayıp her ne kadar sporcu bir kişiliğim olmasada (bknz: kalf )

aşağıda almış olduğum botun üst kısmı bu kalf meselesinden dolayı fermuar tam olarak kapanmıyor. yani 5-6 santimlik bbir açıklık kalmakta...fermuar üzerine gelen cırtcırt da tam kapanmıyor haliyle...bunun yanında pantolon için giyilebilen bir dizliğim mevcut ( bknz: dizlik )

zaten kapanmayan botun üst kısmı dizliğin bileğe doğru inen kısmının botun içine girmesiyle birlikte daha kötü bir durum oluşturmakta...Konu ile ilgili görüşleriniz, zararları ya da mücadele etme yolları hakkında bilgi verirseniz sevinirim...

merak edenler için ürün ile ilgili bilgiler;

http://www.jafrum.com/Shop-By-Brand/...ng-Boots-90022

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    yarın 137 km Çankırı Çerkeş e yol gözüküyor. http://goo.gl/maps/wDHG9 ama orada işim olduğu için tek gidebilirim.

Müsait olursa yazarım burdan

Forumdan Uzaklaştırıldı
    ben oraya gitmiştim Türbaşı köyünde mutfak dolabı montajladım.eylül ayının ortasında yağmurlu bir gündü.Şu mevsimde motorla o yollardan gitmekk akıl işi değil benden şöylemesi

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    Alıntı merianne adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben oraya gitmiştim Türbaşı köyünde mutfak dolabı montajladım.eylül ayının ortasında yağmurlu bir gündü.Şu mevsimde motorla o yollardan gitmekk akıl işi değil benden şöylemesi
    yağmur haricinde yollar çok mu kötü ?

çukur mu var ?

maksat hız değil zaten

Motosikleti
    125 Zn

Öncelikle ilginize çok teşekkür ederim.
    Motorumu 2.el almıştım,dolayısıyla kitapçığım malesef yok.İnternette de arattım fakat sonuç yine hüsran.
    Peki iridium bujiden vazgeçtik..Ama bujiyi yenilemenin faydası olur değil mi ? Performans derken yanlış anlaşılmasın,soğuk havalarda çalışırken zorlanmasın istiyorum..
    Bujiyi değiştirmeyeli 2000 küsür km oldu zira..1000 kmde bir yağ değiştiriyorum,hava filtremi temizliyorum fakat bujiyi değiştirmemiştim..Çok mu beklemişim acaba?Buji çoktan miadını doldurmuşmudur?

cemalozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı makseli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yağmur haricinde yollar çok mu kötü ?

çukur mu var ?

maksat hız değil zaten
    Orman kenarı. parça parça esinti ile ıslanıp buzlanan kesimler var bu havalar da tehlikeli.
    makseli bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 39 kullanıcı var. (0 üye ve 39 misafir)

Bu Konudaki Etiketler