katalitik dediğiniz soba değil mi la
katalitik dediğiniz soba değil mi la
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Ulen tam ne güzel naked a geçiyor, ölmekten vazgeçiyor yavaş yavaş diye düşünüyodum ki makinayı farkettim 130-140 beygir-cik arası bişimişş Tipi bence çok güzel haci. Niye 1000 lik peki, 750 lik yetmez mi, tipini mi beğenmedin, az da yakar biraz binliğe göre diycem ama onların arasında fark olacağını sanmıyom pek, hatta sabit hızda 1000lik daha bile az yakabilir belkim. Ben de acaba Z750 olabilir mi diye bakınıyodum benimkini almadan önce, iyiki almamışım valla, o aletler sakat Hayırlısı diyelim, inşallah düzgün bişey bulursun, bizim buralarda varmış birtane, komple siyah folyo kaplı, 12 civarı bir fiyatı vardı, ne kadar temizdir bilmiyorum hiç görmedim ama ilanı duruyosa bi bak istersen.
Hee, senin dükkandaki gibi işte, ama nitrojenoksit, karbon falan yakarak ısıtıyormuş
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Macuncum , ikiside aynı prensibe göre çalışıyorlar ısındıklarında "tam yanma" sağlayarak CO salınımını CO2 ye dönüştürüyorlar. CO2 zararlıdır diyen arkadaşları hayretler içinde izliyorum. Doğada fotosentez yapan tüm bitkiler CO2 olmazsa ölürler ,orta okulda öğretmedilermi bunu sizlere arkadaşlar
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
Şöyle grupta bi Z1000 olsada binsek
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...05755242/detay
Sorunsuz ise binilirki buna.
ANGARAJ
Söylediler abicim tabii de çok zaman geçti üzerinden, hatırlamakta zorlanıyorum Benim bildiğim, karbondioksitin oksijen tutucu özelliği olduğu, yani fazlası oksijenin yayılmasını ve hissedilmesini engellemeye başlayacağında dolayı zararlı, yoksa sal gitsin
Heh tam da o aleti demek istemiştim valla, hiç rastlamadım bizim buralarda, arkadaş nedir bu binlik sevdası, herkes binmelik binlik alma peşinde, Erhan da biraz zıplama olsa binlik düşünürdü valla ama allahtan kafası yerinde Caner bunu alırsa ankaranın etrafında çevre yolunda yörüngeye girer bak demedi demeyin
ANGARAJ
Hacı sen hız için almadın, Caner o aleti alırsa yardırır onu didim ben, sen gezmeye aldın, hoş her ne kadar racing tadında olmasa da, inanılmaz muhteşem ultra ER6 yı bile geride bırakabildiğine göre senin makina da çok hızlı ama karakterleri çok farklı, seninki daha düşük devirde daha torklu gezi makinası tadında yani touring hesabı, Canerin dediği yırtarım lan yolları tadında bir alet. Senden sonra bir binlik daha gelme ihtimalini görünce sana geçirdim bende napayım, yani mevzu itibariyle, yoksa senlen alakası yok
ANGARAJ
abi işte onlar hep zarar zehiri de serası da
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:39 ----------
az önce çok güldüm ya...yurdumun ergeni bir forumda açtığı konuya ilgi çekmek için foto koymuş...başlık, içerik soru mükemmel...
http://forum.donanimhaber.com/m_63861323/tm.htm
La bu yeni nesil bebeler yokmu alın size en delikanlı naked(merak etmeyin motosiklet resmi ekledim)
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
Hiç üstüme alınmıyorum
Yav çıplak olacak diye dümdüz olacak da değil ya (Cami duvarına işemedik inşallah )
Heil Spellcheck
Ducati Monster dedin mi akan sular durur arkadaş ! Naked motosikletler monster ve diğerleri diye ayrılır benim nazarımda , tasarımıyla kalitesiyle çığır açmış efsane olmuş bir şaheserdir, 2009 sonrası yenilenen tasarımına pek ısınamasam da monster rulezz diyorum .
bu motorlar ayaklığı olmadan nasıl ayakta duruyor birileri açıklasın..resmen ibretlik
Dur demeyi unuttuydum ulustan 3e 2metre nylon alıver 3 lira mı 4 lira mı ne tutuyor..
ha unutmadan şöyle bir tümden varım yapabiliriz,
Geçen atilla abinin ordan gelirken bülo seni tokatlamış,
Haftasonuda yine atilla abinin gidiş güzergahında ben büloyu tokatladım onun içün,
Traktör>paketçi1>paketçi2
Gibi bir denklem çıkıyor sanırsam
uzun lafın kısası en birinci ben oldum
Tukati dedineysı akan sular durmakta lakin şu resimdeki honda bana daha bir hoş,daha bi yaraşuhlu geldi..
Edit:(Tokatlama kelimesi maximum 140km/sn ile sınırlıdır belirteyim..Yani en azından benim lugatimda bu böyle )
ANGARAJ
DUCATI denildiğinde aklıma ilk gelen motor streetfighter. başka ducati tanımam ben
[B]Çoğunlukla şarkılar İstanbul'u anlatır; çünkü Ankara anlatılmaz yaşanır...[/B]
Şu an bu konu içerisinde 35 kullanıcı var. (0 üye ve 35 misafir)