Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    katalitik dediğiniz soba değil mi la
    _Boreas_ bunu beğendi.
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Alıntı caneryavuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar şimdi size ne diyeceğim benim gönlüm aşırı derecede Z1000 kaydı çok hoşuma gitmeye başladı hatta araştırıyorum.. Bu makina hakkında bilgisi olan varmıdır?
    Ulen tam ne güzel naked a geçiyor, ölmekten vazgeçiyor yavaş yavaş diye düşünüyodum ki makinayı farkettim 130-140 beygir-cik arası bişimişş Tipi bence çok güzel haci. Niye 1000 lik peki, 750 lik yetmez mi, tipini mi beğenmedin, az da yakar biraz binliğe göre diycem ama onların arasında fark olacağını sanmıyom pek, hatta sabit hızda 1000lik daha bile az yakabilir belkim. Ben de acaba Z750 olabilir mi diye bakınıyodum benimkini almadan önce, iyiki almamışım valla, o aletler sakat Hayırlısı diyelim, inşallah düzgün bişey bulursun, bizim buralarda varmış birtane, komple siyah folyo kaplı, 12 civarı bir fiyatı vardı, ne kadar temizdir bilmiyorum hiç görmedim ama ilanı duruyosa bi bak istersen.

Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hee, senin dükkandaki gibi işte, ama nitrojenoksit, karbon falan yakarak ısıtıyormuş
    ANGARAJ
    Whatever it is, it's better in the wind.
    Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.

Okan Sinan Ocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1200GT (Helga) BMW S1000XR M Sport
    Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Macuncum , ikiside aynı prensibe göre çalışıyorlar ısındıklarında "tam yanma" sağlayarak CO salınımını CO2 ye dönüştürüyorlar. CO2 zararlıdır diyen arkadaşları hayretler içinde izliyorum. Doğada fotosentez yapan tüm bitkiler CO2 olmazsa ölürler ,orta okulda öğretmedilermi bunu sizlere arkadaşlar
    Wozy bunu beğendi.
    DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR

Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    Şöyle grupta bi Z1000 olsada binsek
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...05755242/detay

Sorunsuz ise binilirki buna.
    ANGARAJ

umurcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07
    Alıntı caneryavuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar şimdi size ne diyeceğim benim gönlüm aşırı derecede Z1000 kaydı çok hoşuma gitmeye başladı hatta araştırıyorum.. Bu makina hakkında bilgisi olan varmıdır?
    Sürüş dinamiği olarak Z750R için daha olumlu konuşuyorlardı Ama cc fark etmezse bu aralar benim gözüm Monster'dan ötesini görmüyor. Fanboy olmaya bir adım kala bir yerdeyim daha canlısını görmediğim bir motor için.
    Yine yeni yeniden resim atayım hemen
    Heil Spellcheck

Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Alıntı oocan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Macuncum , ikiside aynı prensibe göre çalışıyorlar ısındıklarında "tam yanma" sağlayarak CO salınımını CO2 ye dönüştürüyorlar. CO2 zararlıdır diyen arkadaşları hayretler içinde izliyorum. Doğada fotosentez yapan tüm bitkiler CO2 olmazsa ölürler ,orta okulda öğretmedilermi bunu sizlere arkadaşlar
    Söylediler abicim tabii de çok zaman geçti üzerinden, hatırlamakta zorlanıyorum Benim bildiğim, karbondioksitin oksijen tutucu özelliği olduğu, yani fazlası oksijenin yayılmasını ve hissedilmesini engellemeye başlayacağında dolayı zararlı, yoksa sal gitsin

Heh tam da o aleti demek istemiştim valla, hiç rastlamadım bizim buralarda, arkadaş nedir bu binlik sevdası, herkes binmelik binlik alma peşinde, Erhan da biraz zıplama olsa binlik düşünürdü valla ama allahtan kafası yerinde Caner bunu alırsa ankaranın etrafında çevre yolunda yörüngeye girer bak demedi demeyin
    ANGARAJ

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı Bulent78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Söylediler abicim tabii de çok zaman geçti üzerinden, hatırlamakta zorlanıyorum Benim bildiğim, karbondioksitin oksijen tutucu özelliği olduğu, yani fazlası oksijenin yayılmasını ve hissedilmesini engellemeye başlayacağında dolayı zararlı, yoksa sal gitsin

Heh tam da o aleti demek istemiştim valla, hiç rastlamadım bizim buralarda, arkadaş nedir bu binlik sevdası, herkes binmelik binlik alma peşinde, Erhan da biraz zıplama olsa binlik düşünürdü valla ama allahtan kafası yerinde Caner bunu alırsa ankaranın etrafında çevre yolunda yörüngeye girer bak demedi demeyin
    Ne demek istiyon la açık gonuş!!
    ANGARAJ

Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Hacı sen hız için almadın, Caner o aleti alırsa yardırır onu didim ben, sen gezmeye aldın, hoş her ne kadar racing tadında olmasa da, inanılmaz muhteşem ultra ER6 yı bile geride bırakabildiğine göre senin makina da çok hızlı ama karakterleri çok farklı, seninki daha düşük devirde daha torklu gezi makinası tadında yani touring hesabı, Canerin dediği yırtarım lan yolları tadında bir alet. Senden sonra bir binlik daha gelme ihtimalini görünce sana geçirdim bende napayım, yani mevzu itibariyle, yoksa senlen alakası yok
    ANGARAJ

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    abi gözün sevem kyoto protokolü, küresel ısınma, mevsim değişmeleri...işte bunlar hep CO2

Okan Sinan Ocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1200GT (Helga) BMW S1000XR M Sport
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi gözün sevem kyoto protokolü, küresel ısınma, mevsim değişmeleri...işte bunlar hep CO2
    Erhancım ben canlılar için zehir sayılan CO ile karşılaştırıldığında demek istemiştim , sera etkisinden bahsetmemiştim.
    DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR

Motosikleti
    tracer 900
    Erhancım ben canlılar için zehir sayılan CO ile karşılaştırıldığında demek istemiştim , sera etkisinden bahsetmemiştim.

abi işte onlar hep zarar zehiri de serası da

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:39 ----------

az önce çok güldüm ya...yurdumun ergeni bir forumda açtığı konuya ilgi çekmek için foto koymuş...başlık, içerik soru mükemmel...

http://forum.donanimhaber.com/m_63861323/tm.htm

Wozy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 990 ADV - HND XR650R
    La bu yeni nesil bebeler yokmu alın size en delikanlı naked(merak etmeyin motosiklet resmi ekledim)
    Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.

Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    Alıntı Bulent78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hacı sen hız için almadın, Caner o aleti alırsa yardırır onu didim ben, sen gezmeye aldın, hoş her ne kadar racing tadında olmasa da, inanılmaz muhteşem ultra ER6 yı bile geride bırakabildiğine göre senin makina da çok hızlı ama karakterleri çok farklı, seninki daha düşük devirde daha torklu gezi makinası tadında yani touring hesabı, Canerin dediği yırtarım lan yolları tadında bir alet. Senden sonra bir binlik daha gelme ihtimalini görünce sana geçirdim bende napayım, yani mevzu itibariyle, yoksa senlen alakası yok
    ER6'nın hakkını ver hakkını, geride kalma. ER6 ile Yunus'un kamyonuna ezildin ya ben sana daha ne diyim
    ANGARAJ

umurcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07
    Hiç üstüme alınmıyorum

Yav çıplak olacak diye dümdüz olacak da değil ya (Cami duvarına işemedik inşallah )
    Heil Spellcheck

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı Wozy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    La bu yeni nesil bebeler yokmu alın size en delikanlı naked(merak etmeyin motosiklet resmi ekledim)
    http://www.motorcyclespecs.co.za/Gal...ornet%2002.jpg
    hacı dur ya kafa karıştırma

trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    Ducati Monster dedin mi akan sular durur arkadaş ! Naked motosikletler monster ve diğerleri diye ayrılır benim nazarımda , tasarımıyla kalitesiyle çığır açmış efsane olmuş bir şaheserdir, 2009 sonrası yenilenen tasarımına pek ısınamasam da monster rulezz diyorum .
    umurcan bunu beğendi.

Motosikleti
    tracer 900
    bu motorlar ayaklığı olmadan nasıl ayakta duruyor birileri açıklasın..resmen ibretlik

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı Soykan67 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler millet.
    Böyle yüksek seviyede ne kadar tatlı oluyor ama bir o kadarda samimiyetsiz

Bu arada kullanmadığınız motosiklet brandası varsa, acaba bana birkaç ay ödünç verebilir misiniz?
    Dur demeyi unuttuydum ulustan 3e 2metre nylon alıver 3 lira mı 4 lira mı ne tutuyor..

Alıntı Soykan67 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ER6'nın hakkını ver hakkını, geride kalma. ER6 ile Yunus'un kamyonuna ezildin ya ben sana daha ne diyim
    ha unutmadan şöyle bir tümden varım yapabiliriz,
    Geçen atilla abinin ordan gelirken bülo seni tokatlamış,
    Haftasonuda yine atilla abinin gidiş güzergahında ben büloyu tokatladım onun içün,

Traktör>paketçi1>paketçi2

Gibi bir denklem çıkıyor sanırsam
    uzun lafın kısası en birinci ben oldum

Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu motorlar ayaklığı olmadan nasıl ayakta duruyor birileri açıklasın..resmen ibretlik

http://s1.aecdn.com/images/news/gall...gallery_10.jpg
    http://www.motorcyclespecs.co.za/Gal...ornet%2002.jpg
    Tukati dedineysı akan sular durmakta lakin şu resimdeki honda bana daha bir hoş,daha bi yaraşuhlu geldi..

Edit:(Tokatlama kelimesi maximum 140km/sn ile sınırlıdır belirteyim..Yani en azından benim lugatimda bu böyle )
    ANGARAJ

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tukati dedineysı akan sular durmakta lakin şu resimdeki honda bana daha bir hoş,daha bi yaraşuhlu geldi..

Edit:(Tokatlama kelimesi maximum 140km/sn ile sınırlıdır belirteyim..Yani en azından benim lugatimda bu böyle )
    ducati kazalı grenajlı motorun masraf olmasın diye grenajları sökülmüş hali gibi...honda daha bi geleneksel ve daha bi dolu...motoru kucak dolusu kocaman bir motor daha heybetli görünüyor...

Motosikleti
    250 cc custom
    DUCATI denildiğinde aklıma ilk gelen motor streetfighter. başka ducati tanımam ben

[B]Çoğunlukla şarkılar İstanbul'u anlatır; çünkü Ankara anlatılmaz yaşanır...[/B]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 35 kullanıcı var. (0 üye ve 35 misafir)

Bu Konudaki Etiketler