Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    İyi bari, biraz şu videoyu izleyelim de(izlemeyen varsa), biraz vakit geçsin ;

http://www.youtube.com/watch?v=-X0c1fwuQK8

15:40'ta felan koptu gidiyor adam
    eftall bunu beğendi.
    #sürenadam

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    amerikadan aldığım çizme + eldiven için kargo bilgilerinde alıcıya ihbar gönderildi gümrükte tutuluyor denilmekte...

132 dolar + 68 dolar kargo ankara gümrüğe takıldı...şimdi uğraş dur anasını satayım tee oralarda...

sanırım giderken yaptığım ödeme işlemini gösterir belgeyle gitmem gerekiyo...

Motosikleti
    tracer 900
    vay ben ne edem gafan nerlere vuram

Wozy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 990 ADV - HND XR650R
    Orhan abi a amca motoru satıyor yav http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7932611/detay/ bizde daha düşük fiyat söylememiş miydi?
    Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.

buberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Varadero
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vay ben ne edem gafan nerlere vuram
    Kargo bedeliyle birlikte olan para 150 doları geçince vergi ödemen gerekiyormuş sanırsam. Çinden %18 Amerikadan %20 ödemen gerekiyormuş. Bu konularda tecrübe edinmiş bir iş arkadaşım var
    dolar 10 lirayı geçecekmiş.

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı buberk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kargo bedeliyle birlikte olan para 150 doları geçince vergi ödemen gerekiyormuş sanırsam. Çinden %18 Amerikadan %20 ödemen gerekiyormuş. Bu konularda tecrübe edinmiş bir iş arkadaşım var
    ben kargo bedeli hariç diye biliyorum..kargo bedelini dahil etmek gibi bi şuursuzluk yapmazlar herhalde...

trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    Adamın gol diyo la !
    Syanur, _Boreas_, buberk ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

buberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Varadero
    ben kargo bedeli hariç diye biliyorum..kargo bedelini dahil etmek gibi bi şuursuzluk yapmazlar herhalde...
    Karttan çekilen tutara bakıyorlarmış. Paypaldaki ödeme sayfasının çıktısınıda yanında bulundur.
    dolar 10 lirayı geçecekmiş.

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı Wozy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Orhan abi a amca motoru satıyor yav http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7932611/detay/ bizde daha düşük fiyat söylememiş miydi?
    ona o parayı verenin zevkini de, rengini de tartışırım açık konuşayım...
    Redmoon bunu beğendi.

Redmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500
    O nasıl fiyat la, alırım sıfır bi BMW 3.16, daha da motor almaya param kalır bu insanlar nasıl para kazanıyor

Wozy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 990 ADV - HND XR650R
    ona o parayı verenin zevkini de, rengini de tartışırım açık konuşayım...
    Motorun sahibi tanıdığımız bir abi orta ve kuzey avrupa gezisinden döndüler bi tanede fatboy vardı o daha güzeldi bulgaristan üzeri gidip geldiler bu motorun sahibi sivas'ta neyse adamda para var ve almış.
    Dün akşam bizimkilere bahsettim bir motosiklet daha almayı planlıyorum diye annem hemen kızdı "Ne yapacaksın git bir arabanı al ve bunu da sat artık!" neyse babam fazla birşey söylemedi bende içerde film izlerken babam da geldi sordu "Ne alacaksın. Motosikletin gayet güzel zaten." Bende biraz birşeyler söyledim ve istediğim motosikletin videosunu izlettim. Ardından "Hadi aldın buna binmeyecekmisin" dedi. Bende " eh işte arasıra şehir içi gezmesinde binerim" dedim. Hiç beklemediğim bir şey söyledi babam "Eh ozaman bunuda bana verirsin. Kullanmayı da öğretirsin." ben hala dumurlardayım.
    Okan hocam size yeni bir öğrenci geliyor gibi vay be babamla beraber motosiklet süreceğim amanin başkası söylese dalga geçerdim.
    Varuna bunu beğendi.
    Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.

Redmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500
    Motorun sahibi tanıdığımız bir abi orta ve kuzey avrupa gezisinden döndüler bi tanede fatboy vardı o daha güzeldi bulgaristan üzeri gidip geldiler bu motorun sahibi sivas'ta neyse adamda para var ve almış.
    Dün akşam bizimkilere bahsettim bir motosiklet daha almayı planlıyorum diye annem hemen kızdı "Ne yapacaksın git bir arabanı al ve bunu da sat artık!" neyse babam fazla birşey söylemedi bende içerde film izlerken babam da geldi sordu "Ne alacaksın. Motosikletin gayet güzel zaten." Bende biraz birşeyler söyledim ve istediğim motosikletin videosunu izlettim. Ardından "Hadi aldın buna binmeyecekmisin" dedi. Bende " eh işte arasıra şehir içi gezmesinde binerim" dedim. Hiç beklemediğim bir şey söyledi babam "Eh ozaman bunuda bana verirsin. Kullanmayı da öğretirsin." ben hala dumurlardayım.
    Okan hocam size yeni bir öğrenci geliyor gibi vay be babamla beraber motosiklet süreceğim amanin başkası söylese dalga geçerdim.
    Benim babam da YBR yi kaçırıyor arada, zamanla alışırsın
    _Boreas_, Varuna, Bulent78 ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

Okan Sinan Ocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1200GT (Helga) BMW S1000XR M Sport
    Getir getirde elindeki iki motora aynı anda el koyacak bir canavar yaratayım ondan.

---------- Post added at 19:08 ---------- Previous post was at 19:06 ----------

Ya çocuklar eski anılarımı canlandırdınız bana , rahmetli babam çok sıkı motorcuydu ama maddi imkansızlıklarımızdan dolayı aynı anda ikimizinde ayrı ayrı motoru olma imkanı olmadı ya ben ona artçı olurdum ya o bana. Her seferinde kavga ederdik . Keşke imkan olsaydı beraberce sürebilmiş olsaydık ....
    GaCCaLL, Soykan67, nezih77 ve 3 diğerleri bunu beğendiler..
    DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı oocan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    [/COLOR]Ya çocuklar eski anılarımı canlandırdınız bana , rahmetli babam çok sıkı motorcuydu ama maddi imkansızlıklarımızdan dolayı aynı anda ikimizinde ayrı ayrı motoru olma imkanı olmadı ya ben ona artçı olurdum ya o bana. Her seferinde kavga ederdik . Keşke imkan olsaydı beraberce sürebilmiş olsaydık ....
    valla bizim peder hala yıllarca oturduğum eve gitmek için kendisiyle beraber asansöre binince "5 e bas " diyen adam..onun için hiç istemem beraber motor kullanmayı...
    Bulent78, Wozy ve dombay35 bunu beğendiler.

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı Redmoon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim babam da YBR yi kaçırıyor arada, zamanla alışırsın
    bizimki ben küçüklüğümden beri motora biniyor zaten yani benim aklım erdiğinden beri o yüzden bana çok normal geliyor,
    ama f650 ile KLV ye binmedi hiç niyeyse,
    hatta izmirde gel bi turlayalım dedim yok dedi ne yapıcam dedi korktu sanırsam

asyayı ilk aldığımda al bi dene deyip zorla vermiştim o ara onun km saati de çalışmıyordu bizimki bi gitti 3 saat sonra döndü,
    "olm baya gidiyor bu 117 yaptı" falan dedi,
    -nası yani km saati çalışmıyoki nerden biliyosun dediğimde,
    lafı gediğine koydu
    GPS'le ölçtük olm diye
    ANGARAJ

Okan Sinan Ocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1200GT (Helga) BMW S1000XR M Sport
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    -nası yani km saati çalışmıyoki nerden biliyosun dediğimde,
    lafı gediğine koydu
    GPS'le ölçtük olm diye
    Yüzyılın kapağı bu , koltuktan düştüm gülerken
    GaCCaLL ve Wozy bunu beğendiler.
    DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR

Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    O ne kapakmış be arkadaş valla

Bizimkine ER6 nın fiyatını söylediğimde o paraya araba alırdın dedi, ben de güldüm
    Wozy bunu beğendi.
    ANGARAJ
    Whatever it is, it's better in the wind.
    Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.

Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    Alıntı Bulent78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O ne kapakmış be arkadaş valla

Bizimkine ER6 nın fiyatını söylediğimde o paraya araba alırdın dedi, ben de güldüm
    Bizim milletin hastalığı ya Ama benim çevremdekiler "o paraya araba alırdın" lafını dedikten sonra bir de "ama motosikletin keyfide bir başka değil mi?" diyorlar, bana diyecek bir şey kalmıyor zaten

Fakat şu Harley aşırı ve gereksiz bir şekilde pahalı. O paraya neler alınır neler. 7-8 tane ER6 alınır
    Wozy bunu beğendi.
    ANGARAJ

trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    er 6 bir ölçü birimi,bir simge ,bir değer olarak da kullanılabilmeli bence bknz ;

1 ons altın = 0,5776 er 6
    1 usd=0,0000453 er 6
    1 kile buğday = 0,0038 er 6 v.b.

Müjdee müjde size er 6 'dan müjde sizeee ..
    Soykan67 ve buberk bunu beğendiler.

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    sayın arkadaşlar;
    ekipten biri eskişehir yolundaki reis opel'de çalışıyor muydu aceba? kimdi o?
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)

Bu Konudaki Etiketler