İyi bari, biraz şu videoyu izleyelim de(izlemeyen varsa), biraz vakit geçsin ;
http://www.youtube.com/watch?v=-X0c1fwuQK8
15:40'ta felan koptu gidiyor adam
İyi bari, biraz şu videoyu izleyelim de(izlemeyen varsa), biraz vakit geçsin ;
http://www.youtube.com/watch?v=-X0c1fwuQK8
15:40'ta felan koptu gidiyor adam
#sürenadam
amerikadan aldığım çizme + eldiven için kargo bilgilerinde alıcıya ihbar gönderildi gümrükte tutuluyor denilmekte...
132 dolar + 68 dolar kargo ankara gümrüğe takıldı...şimdi uğraş dur anasını satayım tee oralarda...
sanırım giderken yaptığım ödeme işlemini gösterir belgeyle gitmem gerekiyo...
Orhan abi a amca motoru satıyor yav http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7932611/detay/ bizde daha düşük fiyat söylememiş miydi?
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
Motorun sahibi tanıdığımız bir abi orta ve kuzey avrupa gezisinden döndüler bi tanede fatboy vardı o daha güzeldi bulgaristan üzeri gidip geldiler bu motorun sahibi sivas'ta neyse adamda para var ve almış.
Dün akşam bizimkilere bahsettim bir motosiklet daha almayı planlıyorum diye annem hemen kızdı "Ne yapacaksın git bir arabanı al ve bunu da sat artık!" neyse babam fazla birşey söylemedi bende içerde film izlerken babam da geldi sordu "Ne alacaksın. Motosikletin gayet güzel zaten." Bende biraz birşeyler söyledim ve istediğim motosikletin videosunu izlettim. Ardından "Hadi aldın buna binmeyecekmisin" dedi. Bende " eh işte arasıra şehir içi gezmesinde binerim" dedim. Hiç beklemediğim bir şey söyledi babam "Eh ozaman bunuda bana verirsin. Kullanmayı da öğretirsin." ben hala dumurlardayım.
Okan hocam size yeni bir öğrenci geliyor gibi vay be babamla beraber motosiklet süreceğim amanin başkası söylese dalga geçerdim.
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
Getir getirde elindeki iki motora aynı anda el koyacak bir canavar yaratayım ondan.
---------- Post added at 19:08 ---------- Previous post was at 19:06 ----------
Ya çocuklar eski anılarımı canlandırdınız bana , rahmetli babam çok sıkı motorcuydu ama maddi imkansızlıklarımızdan dolayı aynı anda ikimizinde ayrı ayrı motoru olma imkanı olmadı ya ben ona artçı olurdum ya o bana. Her seferinde kavga ederdik . Keşke imkan olsaydı beraberce sürebilmiş olsaydık ....
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
bizimki ben küçüklüğümden beri motora biniyor zaten yani benim aklım erdiğinden beri o yüzden bana çok normal geliyor,
ama f650 ile KLV ye binmedi hiç niyeyse,
hatta izmirde gel bi turlayalım dedim yok dedi ne yapıcam dedi korktu sanırsam
asyayı ilk aldığımda al bi dene deyip zorla vermiştim o ara onun km saati de çalışmıyordu bizimki bi gitti 3 saat sonra döndü,
"olm baya gidiyor bu 117 yaptı" falan dedi,
-nası yani km saati çalışmıyoki nerden biliyosun dediğimde,
lafı gediğine koydu
GPS'le ölçtük olm diye
ANGARAJ
O ne kapakmış be arkadaş valla
Bizimkine ER6 nın fiyatını söylediğimde o paraya araba alırdın dedi, ben de güldüm
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Bizim milletin hastalığı ya Ama benim çevremdekiler "o paraya araba alırdın" lafını dedikten sonra bir de "ama motosikletin keyfide bir başka değil mi?" diyorlar, bana diyecek bir şey kalmıyor zaten
Fakat şu Harley aşırı ve gereksiz bir şekilde pahalı. O paraya neler alınır neler. 7-8 tane ER6 alınır
ANGARAJ
er 6 bir ölçü birimi,bir simge ,bir değer olarak da kullanılabilmeli bence bknz ;
1 ons altın = 0,5776 er 6
1 usd=0,0000453 er 6
1 kile buğday = 0,0038 er 6 v.b.
Müjdee müjde size er 6 'dan müjde sizeee ..
sayın arkadaşlar;
ekipten biri eskişehir yolundaki reis opel'de çalışıyor muydu aceba? kimdi o?
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)