Ben V-Twin'lerin homurtusunu sesindeki tork-tork-tork-tork'a bayılıyorum 4 silindirdeki vız-vız-vız-vız'ı bilemeyeceğim.
Osman abi tabikide istiyorsan üstadlarda ok veriyorsa almalısın ama ne bileyim deniyecek o kadar çok motor varki ille de şu olsun dememeli ama benim gibide aha bu yok şu yo yo ahanda bu olsun da dememeli
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
yahu bi istikrarlı olun arkadaş,
bi tamah edin elindekine
bi tane alın binin senelerce işte neyin mücadelesi bu
ANGARAJ
heryerde böylemi bilmiyorum ama bizim burda kar yağmanın ötesinde tufan var. bende haftasonu motoru toplayıp biraz biniyim diyodum
[B]Çoğunlukla şarkılar İstanbul'u anlatır; çünkü Ankara anlatılmaz yaşanır...[/B]
feyzo ile gülo tarlada çalışırlar. ağa ikisini yan yana durmaması emri verir. başlarına da bilo'yu koyar. feyzo gülo'ya baktığı sırada:
bilo: bakmak yasak ula.
feyzo:ula itoğli bakmanın yasagı mı olur?
bilo: yasahktır. ağam emir vermiştir. bugün 3 kere bakmışsan. bana 3 lira vermezsen agaya söylerem.
feyzo: aha sana peşin 5 kayme. 2 liralık doya doya bakacam avradıma.
(süre dolar)
bilo: vakkit dolmuştur.tamam.
(az sonra)
gülo: feyzom kaçır beni.
feyzo: nası kaçıram?
bilo: höst ulan. konuşmak yasak.
feyzo: sıçmak da yasak mı kurban?
bilo: deggil.
feyzo: yat da suratıya sıçam it oğlu it.
http://video.uludagsozluk.com/v/%C3%...F%C4%B1-19124/
Hazır mevzu sıcağı sıcağına konuşulmuşken bende şahsıma münhasır kısa bir açıklama yapayım;
"ee sen ne zaman büyütüyorsun" diye soran zihniyete buradan sesleniyorum. Ben cc küçültmek taraftarıyım. Parasından değil para bende mok gibi maşallah. İstesem litreliklerin her birinden birer tane alır koyarım köşeye. Keyfimden biniyorum 250cc motora. Biraz daha keyifli olsun diye daha küçüğünü bile alabilirim. Benzin ve parça fiyatıyla ilgisi yok yani. Saygılar..
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...06118296/detay
arkadaş emek vermiş eyvallah ama hangi kafayla 5bin TL yazmış acaba buna ?
[B]Çoğunlukla şarkılar İstanbul'u anlatır; çünkü Ankara anlatılmaz yaşanır...[/B]
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Adamın biri de halaaa bizim kapalı alan eğitim videosunu koyacak da biz görecezz, peh.
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
sabır bülocum sabır
erhanım sanada güzel düşüncelerin için teşekkür ediyorum ve yazdıklarını aynı şekilde senin içinde temenni ediyorum
Korayım sende çok sağolasın
La soykan olm sana sıkmadıkmı 50 lira laf söz etme kötüleme aleti burda diye
ANGARAJ
Ama bu işler böyle... ne yazıkki demiyorum çünkü genel olarak oluru bu. Yani motoruna yaptığın kişisel zevklerini fiyata çok fazla yansıtamıyorsun. Evet haklısın, emek harcanmış, güzel toplanmış ama harcadığın emeğin neredeyse hiçbir şekilde fiyata yansımıyor gibi bir durum var. Çünkü tamamen kişisel bir zevk. Motora harcadığın özel parçaları da 1e1 yansıtırsan fiyata olmaz. Bence yarı fiyatını eklemek mantıklı olabilir. Biraz da emeğini göz kararı üstüne ekleyince fiyat ortaya çıkıyor...
Yani başka türlüsü olmaz çünkü. Bir mct ye 3000 TL para harcayıp ~3500TL(motor fiyatı)+3000TL (mod. fiyatı)+1000TL emek parası dersen o motoru doğal olarak satamazsın. Bende bişeyler planlıyorum motoruma ama bunların ileride, 2.el de hiç para etmeyeceğini biliyorum
#sürenadam
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)