Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Olm az once bir baslik gordum forumda "egolu pompacilar" diye, Erhan in bahsettigi algida zicicilik olayini yaptim direk nasi olabilir diye kafamda bi resmettim, "olmadi biraz daha asagi, tam olarak 98 derecelik aci olusturmazsan pompa yok" meselaa Algi, zikir, fikir trilogy
    Redmoon bunu beğendi.
    ANGARAJ
    Whatever it is, it's better in the wind.
    Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı Bulent78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Olm az once bir baslik gordum forumda "egolu pompacilar" diye, Erhan in bahsettigi algida zicicilik olayini yaptim direk nasi olabilir diye kafamda bi resmettim, "olmadi biraz daha asagi, tam olarak 98 derecelik aci olusturmazsan pompa yok" meselaa Algi, zikir, fikir trilogy
    Allah belanı 95 oktana 95, 97 oktana 97 diyorsun yani Dizel muhabbetine girmiyorum...

O değil de şunu bir insan nasıl yapmış olabilir;
    #sürenadam

Forumdan Uzaklaştırıldı
    slm arkadaşlar motoru satışa çıkardım,takas olur. onaylanınca link eklerim.

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Soykana bende bir laf söyleyecektim lakin ki zaten fazlaca laf söylemişler

Capolara gelince aletler güzel ve f/p oranı süper cihazlar.
    ilandaki matur yeni düştü zaten ilana dolu bir alet zannedersem yan çantaları yok erhan
    ayrıca o paraya 2004 yeni kasa capo alabilme imkanında var tabi, ayrıca benim bildiğim 2003 den sonra yeni kasa capolara geçildi ama elemanın motor 2003 ve şeytan kulaklı sinyal diye adlandırılan kafa grenajı var demekki ben yanlış biliyorum

ayrıca senin direk 1000lik bir enduro alman taraftarıda değilim bildireyim..
    ANGARAJ

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Capolara gelince aletler güzel ve f/p oranı süper cihazlar.
    ilandaki matur yeni düştü zaten ilana dolu bir alet zannedersem yan çantaları yok erhan
    ayrıca o paraya 2004 yeni kasa capo alabilme imkanında var tabi, ayrıca benim bildiğim 2003 den sonra yeni kasa capolara geçildi ama elemanın motor 2003 ve şeytan kulaklı sinyal diye adlandırılan kafa grenajı var demekki ben yanlış biliyorum

ayrıca senin direk 1000lik bir enduro alman taraftarıda değilim bildireyim..
    merkez 25-42 merkez, mevki bildir pıkhhhhh tamam.
    Wozy bunu beğendi.
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

Motosikleti
    25 -42 dinlemede tamam..pıkhhhhhh..
    kuşadası istikametindeyim tamam..
    Wozy bunu beğendi.
    ANGARAJ

Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    Başımın üstünde yerin var hacı sende söyle

Tork meselesinin büyütülmesinin sebebi motordan ani tepkiler istediğin zaman düşük devirlerde çabuk tepki verememesi.Motorun güçlü tepki vermesini istiyorsan 7000' devir üstüne çıkman gerekir ki bu seferde güç patlaması yaşanıyor.Yani kullanımı kolay bir motosiklet değil.

Allah aşkına şu Fazer'ı çok abartmayın.Öyle ahım şahım motor değil, yıllarca binilebilir fakat bir süre sonra insanı başka arayışlara iter.Ona verilen paraya belki onun kadar gösterişli olmayıp ondan daha zevkli aletler alınır.

Bu: http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...98524839/detay

Bunu: http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...06650628/detay

Yakıt ekonomisi hariç, her şekilde döver Bilmem anlatabildim mi?
    ANGARAJ

buberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Varadero
    Yok hacı alınma tabiki ama şuda bir gerçek piyasada motor kalmadı tırt damgasını vurmadığın artık gidip bi er6n almalıyım demeye başladım. Heleki inazuma başlığında kaporasını veripte aylarca bekleyen gergin topluluğa karşı öyle bir giydirme yaptın ki suzuki dava açsa kazanırdı
    "Bu motosiklet çok parası olupta ne alacağını sapıtan tipler için anca, bizi aşar.Verdiğin paraya değmez."
    GaCCaLL bunu beğendi.
    dolar 10 lirayı geçecekmiş.

trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    bana bi e ver

bana bi altıııı

eee reee altıııı ee ree altııı

Soykan67 ve Bulent78 bunu beğendiler.

Motosikleti
    BMW R1100GS
    Alıntı buberk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok hacı alınma tabiki ama şuda bir gerçek piyasada motor kalmadı tırt damgasını vurmadığın artık gidip bi er6n almalıyım demeye başladım. Heleki inazuma başlığında kaporasını veripte aylarca bekleyen gergin topluluğa karşı öyle bir giydirme yaptın ki suzuki dava açsa kazanırdı
    "Bu motosiklet çok parası olupta ne alacağını sapıtan tipler için anca, bizi aşar.Verdiğin paraya değmez."
    Say bakalım piyasada tırt damgasını vurduğum motorları Bir tarafınızdan element uydurmayın kardeşim

Hadi ya bu lafı ben mi yazmışım, emin misin? Çok acımasızca olmuş la Artık hangi anıma denk geldiyse

---------- Post added at 20:36 ---------- Previous post was at 20:34 ----------

Alıntı trgy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bana bi e ver

bana bi altıııı

eee reee altıııı ee ree altııı

http://b1211.hizliresim.com/13/y/gfn5f.jpg
    Oldu mu şimdi bu oldu mu?
    ANGARAJ

Motosikleti
    Varadero
    Alıntı Soykan67 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Say bakalım piyasada tırt damgasını vurduğum motorları Bir tarafınızdan element uydurmayın kardeşim

Hadi ya bu lafı ben mi yazmışım, emin misin? Çok acımasızca olmuş la Artık hangi anıma denk geldiyse
    Dostum sana tecrübeli bir forum okuyucusu olarak söyleyebilirim ki o laf benim "hard" listemde ilk üçe girdi. Nasıl hatırlamazsın topiğe küsen adamlar oldu belkide sebebi sensin. Bu akşam başını yastığa rahat koyabilecek misin?

Not: Beyler bu arada arabanın satışını üstüme bugün aldım. Arabada kalorifer değil soba var sanki don atlet biniyorum. Rusların sıcak olduğunu bilirdim ama bu lada hamam gibi. Motora binen arkadaşlara selam olsun ben artık tırt motorcuyum!
    trgy bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Lan tatlı su bankacısı dalga geçiyon ama ucu sana da dokunuyo yani, ha er6 ha er5

O değilde akşam tam bizim apartmana doğru giderken, sokakatan kırmızı bir 1200 gs geçti, alet zenon takmış, farın yanına da iki tane sis farı gibi zenon takmış, uzaktan görünce aha dedim ufo geliyo, nası bi ışık veriyordu alet anlatamam Stadyumları aydınlatan ışıklar gibiydi valla Bu arada akşam eve gelirken yol çok zevkliydi bea, yerler hafif ıslak ve dolayısıyla kaygan tabii, 1. viteste hafifçe ilerlerken gazı birden açıp yanlayarak 2 ye atmak ve yanlamaya devam ederek 3 e atmanın verdiği zevk paha biçilemez, verdiği yusuf derecesi de 10 üzerinden 6

Soykan yüzünden Suzuki Inazumayı Türkiye ye getirmeyi birdaha düşünmeye başlamış
    buberk ve _Boreas_ bunu beğendiler.
    ANGARAJ

forewer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZZ-R1200
    layynn angara bebeleri, haymana yolunun tırt canavarları.
    Soykan67 ve Wozy bunu beğendiler.
    '92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200

Motosikleti
    BMW R1100GS
    Vicdanım rahat yine olsa yine yaparım Şu an Suzuki'ye karşı hukuki bir mücadele süreci içindeyim, hayırlısı. Şaka maka ben onu yazdıktan sonra hiç topice bakmamıştım, artık arkamdan ne dedilerse

Araban hayırlı olsun Buğra, sen o kaloriferin sıcaklığını bir kere hissettin ya, artık içine içine işlemiştir.Artık sen o eski sen değilsin.

Bu GS sahipleride sağda solda ne kadar ışık varsa motora takıyor. Xenonları zaten merceksiz, üstüne sis farları felan küfür yiyorlardır.
    ANGARAJ

trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    Lütfen er 6 denen o robotik nesneyi bir yuvarlak far beyefendisi olan er-5 ile karıştırmayalım , biri orta yaşlarında 90'ların grunge ruhuna sahip asi karizmatik bir centilmen , diğeri ise haylaz vurdumduymaz bir 2000'ler fırlaması =)

Motosikleti
    Varadero
    Alıntı Bulent78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Algıda seçici arkadaşım bülo; galiba bende böyle bir durum yaşadım. Az önce gözüm "su aygırı osurursa" başlığına takıldı. Çok pişmanım izlemiş bulundum. Tecrübenize sığınarak soruyorum neden benim algım bunu seçti

Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Ben de izledim lan onu ben böyle yapıyorsam su aygırı kim bilir nası yapar beee düşüncesinin sonucu bu

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:59 ----------

vays beee Buğra artık arabayla takılacak. Buğradan tüm motorculara : Şimdiiii onlar düşünsüünnnnnnnn
    ANGARAJ

Motosikleti
    Alıntı buberk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum sana tecrübeli bir forum okuyucusu olarak söyleyebilirim ki o laf benim "hard" listemde ilk üçe girdi. Nasıl hatırlamazsın topiğe küsen adamlar oldu belkide sebebi sensin. Bu akşam başını yastığa rahat koyabilecek misin?

Not: Beyler bu arada arabanın satışını üstüme bugün aldım. Arabada kalorifer değil soba var sanki don atlet biniyorum. Rusların sıcak olduğunu bilirdim ama bu lada hamam gibi. Motora binen arkadaşlara selam olsun ben artık tırt motorcuyum!
    o ladadan deil çorum kaloriferi vardır onda bizim çorumumuzun sıcaklığını hissetmişindir sen

Hayırlı olsn güle oynaya don atlet bin madem..

Alıntı Soykan67 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vicdanım rahat yine olsa yine yaparım Şu an Suzuki'ye karşı hukuki bir mücadele süreci içindeyim, hayırlısı. Şaka maka ben onu yazdıktan sonra hiç topice bakmamıştım, artık arkamdan ne dedilerse

Araban hayırlı olsun Buğra, sen o kaloriferin sıcaklığını bir kere hissettin ya, artık içine içine işlemiştir.Artık sen o eski sen değilsin.

Bu GS sahipleride sağda solda ne kadar ışık varsa motora takıyor. Xenonları zaten merceksiz, üstüne sis farları felan küfür yiyorlardır.
    hayır kulağında çınlamadı dimi??
    şimdide GS'cilere giydirdin maşşalah olm sıkıntın ney senin la?
    herkeze bir kulp herşeye bi burun kıvırma..
    Cidden anlamlandıramıyoruz bu durumu
    ANGARAJ

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    hayırlı olsun buğra...kazasız belasız binersin inşallah...

Motosikleti
    BMW R1100GS
    o ladadan deil çorum kaloriferi vardır onda bizim çorumumuzun sıcaklığını hissetmişindir sen

Hayırlı olsn güle oynaya don atlet bin madem..

hayır kulağında çınlamadı dimi??
    şimdide GS'cilere giydirdin maşşalah olm sıkıntın ney senin la?
    herkeze bir kulp herşeye bi burun kıvırma..
    Cidden anlamlandıramıyoruz bu durumu
    GS serisine burun kıvıracak en son insanım la ben Bari bunu deme bana daa. Ayıp laaa.

Böyle yok burun kıvırıyorsun, yok şöyle, yok böyle diye diye adımı çıkaracaksınız kardeşim.Tamam len bundan sonra susuyorum, gözlerim konuşsun
    ANGARAJ

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)

Bu Konudaki Etiketler