Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    la ne adamlarsınız hee ben bu kadar içerlemedim olm motorun satılmamasına ama durun siz bombayı patlatayımda ben...
    Bize DL1000 patlatma başka birşey patlat
    ANGARAJ

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Olm milletin gazına gelip de gidip motor alma, önümüzdeki 5 yıllık kalkınma planını motor için heba etme yani O bankalar bugün krediniz hazır diye msj atıyolarsa sen gel hemen kullan diye atmıyolar yani opsiyonel o, zorunlu değil

Yamaha TDM hariç her motor yakışır sana, TDM leri topluyolarmış piyasadan, Ostim de bir firma mı ne almış hepsini, sarıya boyayıp taksi yapacakmış, galaksi taksi kuracakmış

Ne içerlicez olm, bugün olmaz yarın satarsın, her türlü gider, motoru da alırsın, mühim olan içine sinsin, aklında soru işareti olmasın, kıcında kıl dönmesi yapmasın yani

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------

Alıntı nezih77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hacı sen de çorap geçir

Böyle mi diyosun yani :D
    nezih77 ve SEÇ bunu beğendiler.
    ANGARAJ
    Whatever it is, it's better in the wind.
    Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.

Okan Sinan Ocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1200GT (Helga) BMW S1000XR M Sport
    Alıntı Soykan67 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bize DL1000 patlatma başka birşey patlat
    Bir iğneleme sezinledim , seni çorap yapar Bülentin üşüyen kıymetlilerine geçiririm Soykan (üfff çok ağır oldu yaaa)
    GaCCaLL bunu beğendi.
    DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR

Motosikleti
    BMW R1100GS
    Alıntı oocan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir iğneleme sezinledim , seni çorap yapar Bülentin üşüyen kıymetlilerine geçiririm Soykan (üfff çok ağır oldu yaaa)
    Halbuki iğneleme maksatlı değil Yunus kardeşimize daha iyilerinin yakıştığını belirtmek maksadıyla söylediğim bir sözdü.Artık kelimelerin kıfayetsiz kaldığı yerdeyiz, bundan sonra altımızdaki motosiklet konuşsun Okan Hocaaaam
    ANGARAJ

Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Abi motor al diyo Yunusa, traktör alma diyo
    Soykan67 bunu beğendi.
    ANGARAJ

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Yuh diyorum. Muhabbetler nere gidiyor Bazı büyüklerimiz bile bizi toparlayacağı yerde "ölüm vuruşuyla giriş" yapmışlar Hayır şu kış-soğut felan muhabbeti bile ihtiyaç olmasına rağmen(baş rollerden birinde de ben olmama rağmen) beni baydı diyebilirim. Aynı şeyleri ısıtıyoruz sanki. Hele ki ER6 muhabbetini Allah rızası için kapatalım artık(bir de DL muhabbeti çıkmasın başımıza).

Rıza demişken çıplak rızay'ı bile küstürdünüz bak foruma, adam yazmaz oldu doğal olarak... Duy sesimi Rıza abi !!!
    #sürenadam

Motosikleti
    BMW R1100GS
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hele ki ER6 muhabbetini Allah rızası için kapatalım artık(bir de DL muhabbeti çıkmasın başımıza).
    Sataşıyorlar kardeşim bize biz napalım. Uslu uslu takılıyoruz onlar kaka atıyor

Motosiklete doğru düzgün binemiyoruz ya çeneye vurdu
    ANGARAJ

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    ben cillop hondayı 1.5 da sattım anasını satayım...sezon sonu diye düşünüyodum da benim satmamın üzerine 2-3 şehir dışı gezi yapıldı...

Wozy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 990 ADV - HND XR650R
    Alıntı Varuna adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    (Ozancığım olmalıydı) Ha bize görev düşüyorsa helal süt emmiş temiz bir aile kızı bakalım ;) Selamlar.
    Önce beni evlendir Orhan abi.
    Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.

Motosikleti
    Rks Titanic 200
    Alıntı Wozy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Önce beni evlendir Orhan abi.
    Ozan "eli yüzü düzgün helal süt emmiş temiz aile kızı" arama sonucunda 7970 tane sonuç var.

biri illaki denkgelir sana

http://www.google.com/search?q=eli+y...emiz+aile+kızı

aramaya devam
    _Boreas_ bunu beğendi.

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı makseli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ozan "eli yüzü düzgün helal süt emmiş temiz aile kızı" arama sonucunda 7970 tane sonuç var.

biri illaki denkgelir sana

http://www.google.com/search?q=eli+y...emiz+aile+kızı

aramaya devam
    helal süt etmmesi çok mühim değilse eli yüzü düzgün temiz aile kızı için 79100 seçenek çıkıyo...bi süt için olasılığınızı düşürmeyin bence gençler...

https://www.google.com/search?hl=tr&...-NkerY48&pbx=1
    _Boreas_ bunu beğendi.

Motosikleti
    KTM 990 ADV - HND XR650R
    ben tembel adamım işi kendime bırakırsam olmaz bana kalırsa ben gider bununla evlenirim

Sonra hayatımın sonuna kadar haftada bir motorumun debriyaj ve fren balatasını değiştiririm

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:09 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...98217913/detay biraz fazla istiyor gibi belki km'side düşürülmüş olabilir ama güzel motor size sorum şu szice bu Caponordlarıda listeme almalımıyım pahalımıdır parçaları Ankara'da bakım için ustada sorun yaşamam ne de olsa Metin abi var. Yunus nasıl sence?
    Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.

Motosikleti
    tracer 900
    ben tembel adamım işi kendime bırakırsam olmaz bana kalırsa ben gider bununla evlenirim
    http://sinema.mynet.com/images/galle...ks_5828656.jpg
    Sonra hayatımın sonuna kadar haftada bir motorumun debriyaj ve fren balatasını değiştiririm

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:09 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...98217913/detay biraz fazla istiyor gibi belki km'side düşürülmüş olabilir ama güzel motor size sorum şu szice bu Caponordlarıda listeme almalımıyım pahalımıdır parçaları Ankara'da bakım için ustada sorun yaşamam ne de olsa Metin abi var. Yunus nasıl sence?
    yunus bilir capoları...estetik olarak ben de kendisine boş değilim...

Motosikleti
    KTM 990 ADV - HND XR650R
    Koray'ım buda benden sana çok güzel yapmış http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...87022031/detay çok güzel işçilik

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ankara'nın soğukları dehşet ya, geçen sene istanbulda yağmur yağmadıkça hiç üşümezdim. Burda yağmur yağmasa bile donuyorum motora binerken. Yağmurlu karlı havalarda binince buz tutucam heralde. Bugün kazan'ın köylerinden otoyolun çevresinden zigzag çize çize güdül yoluna çıktım sonra kızılcahamam'a döndüm, kızılcahamam girişindeki dağın eteklerinden yine yukarı ankara yönüne döndüm geldim. Altımı 4 kat üstümü 5-6 kat giyindim evden çıkarken hareket edemiyodum neredeyse. Yine de dondum. Ama şu takım taklavatın donması konusunda içiniz rahat olsun öyle dağ başında karda mahsur kalıp donmadıkça bi zarar görmezsiniz soğukta motora binmekten, bikaç saat evde ısınıp vücut ısınız normale döndüğünde herşey normale döner. Zaten üreme sistemi sıcaktan çok soğuğu sever, fırıncılar falan aşırı sıcağa maruz kaldıkları için çocuk yapmaları zor olabilir.
    hacı sen iş için mi motor üstündesin..hafta içi, bu soğukta bu ne gezisi ne rotası

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Bu aletleri "tutulmadı, piyasası düşük" felan diye konuşuyorlar ama hiç de öyle değil. Adam okadar şey takmış takıştırmış ki, fiyat fazla demeye dili varmıyor insanın. Ama yazının devamını okuyunca(okuyamadım) bitti bir anda gözümde

Bir de ilk defa "hafızalı elcik ısıtması" duyuyorum...
    #sürenadam

trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Rıza demişken çıplak rızay'ı bile küstürdünüz bak foruma, adam yazmaz oldu doğal olarak... Duy sesimi Rıza abi !!!
    Rıza kardaşınız dünyalık meselelerle uğraşıyor, hepinizi özlediğimi en yakın zamanda görüşmek hasbihal etmek istediğimi belirtmek isterim .

Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Lan aldin mi terfi, gectin mi sinavini, sinavdan once okunmus sekerini yedin mi, istedigin sorudan basladin mi hele bi soyle bakalim
    ANGARAJ

trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    Sınav bu cumartesi , geçme ümidim yok denecek kadar az , şampiyonluk yarınlara kaldı kader nasip kısfmet =)

Motosikleti
    tracer 900
    aşağıdaki ilanı anasayfayı her açısında algıda sıçıcılık yapan kaç kişiyiz...?

http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...9713063/detay/
    SEÇ ve Redmoon bunu beğendiler.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)

Bu Konudaki Etiketler