Gene iyi yanında yapmışlar o işi. Çok az farkla aniden yanından geçenlere ne demeli? Bana şerefsizin biri böyle yaptı da, korkudan hayatın anlamını sorguladım.
Gene iyi yanında yapmışlar o işi. Çok az farkla aniden yanından geçenlere ne demeli? Bana şerefsizin biri böyle yaptı da, korkudan hayatın anlamını sorguladım.
ANGARAJ
ha unutmadan bizim eğitimden bi kaç kare
ANGARAJ
İşte eleştirenler utansın, böyle günlere lazım XL decibel vance hines eksozlar. Debraja basıp gazı açacaksın zelzele oluyo sanırlar valla. O 1000 cc'nin sesi arı vızıltısı. Ama yemezlerse ve kapışalım manası çıkarırlarsa en iyisi motoru arıza moduna almak, chopperla nereye kapışıcan. Bir gün Beysukentte kırmızıda beklerken farketmediğim bir it arkadan bana koşuyormuş havlayarak. Aynada gördüm son anda. Gazı yiyince kulaklarını bacaklarının arasına koşmasını görmeniz lazımdı. Gürültü herşeydir, cc, hp, tork, granaj yalan yani
Objects in the rear view mirror may appear closer than they are.
İşim 12 de bitti yav, yoksa istiyorum bende gelmeyi. Peşinizden gelecektim, Hiçbirinizin de numarası yok arayamadım.
Yatıyor benim yavru mazlum mazlum
Haftaya havalar böyle seyreder de bir gezi yaparız artık.
Bana doğru gelen itin üstüne sürüyorum, hayvan bana doğru koşarken bi anda durup "noluyo len" diyip afallayıp kalıyo
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
Benzinlikten ayrılırken marşa bastım ama motor çalışmadı ve marşa bastığım sırada enjeksiyon lambası yanıp sönüyordu.Sanırsam dalgınlıkla enjeksiyon test etmeden marşa bastım.2-3 defa marşa basıp denedim olmayınca kontağı açıp kapadım, test etmesini bekledim ve hemen çalıştı. Sisteme zarar vermiş olabilir miyim?
Görmemişin Kawasaki'si olmuş, her şeyden kıllanır olmuş
Çok canım sıkıldı ya
ANGARAJ
Benzin pompası ve enjeksiyon iğnelerine zarar verme ihtimalin var,
Motorun zaten kazalıydı iyice fiyat düştü,
5 lira çalışır..
beyler yüklenin ucuza kapatırsak herkeze 1 tur benden
ANGARAJ
@soykan motoru öldürmüşsün,,, Enjeksiyon beyinleri ile motor lifleri birbirine karışmış. O yüzden ilk marşta almamış. Sonra ateşleme beyni ile filtreleme zımbırtı beyinleri birbirine ters düşmüş düz kontak yapmış. Ve ayrıca hava filtresi meme yapmıştır motorun kesin. Ben o motoru üstüne para verseler alırım...
#sürenadam
Dünki eğitimden bir video,
ANGARAJ
Niye böyle oldu ya? Hiç mi ümit yok. Enjeksiyon beyinler ile motor lif ve kaslarını birbirinden ayıramaz mıyız? ateşleme beyini ile filtreleme zımbırtılarına bir çare yok mu? Ama hava filtresine dokunmayalım meme iyidir.Memeli hava filtresi severim ben.
Napsakki?
Yunus burada olmak istemezsin
ANGARAJ
Ulen Derviş, hocanın traktörüne hararet yaptıracakmışsın az kaldıydı yani, o sakin, yavaş kullanan adamı da delirttin ya la
Nası çıktı sonuçlar, Polat virajların hepsini alabildi mi, yoksa arada pas geçtikleri oldu mu Sonuç kısmında sizlere neler dedi acaba dökülün bakalım.
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Şu an bu konu içerisinde 69 kullanıcı var. (0 üye ve 69 misafir)