Öhömm Öhömmm!!!Tam sezon sonuna denk geldin valla, ben, Fatih başgan, Yunus dervişi ve bildiğim kadarıyla makseli mustafa kışın da motor üzerinden mümkün olduğunca inmeyen arkadaşlar.
Öhömm Öhömmm!!!Tam sezon sonuna denk geldin valla, ben, Fatih başgan, Yunus dervişi ve bildiğim kadarıyla makseli mustafa kışın da motor üzerinden mümkün olduğunca inmeyen arkadaşlar.
ANGARAJ
Görecez öhömmüüü möhömüüü, daha bunlar sıcak havalar Soykancım
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Saat 10:45 gibim buluşma yerindeyim Inş.
Abi bi de su bulusma yerini google mapsden paylasirsaniz seviniriz
Hoşbulduk bülent bey gıcık olunacak bir durum değil benim kisi zx-6r yeni aldım R6 yı da satmaya zamanım olmadı (pek niyetimde yok) zaten motora kışları pek binemiyorum işlerim çok yoğun oluyor. işe veya bir görüşmeye giderkende takım elbiseyle racing motora binmek fazla ilginç bir görüntü olurdu sanırım etkinliklerinize zaman bulduğum anda katılmayı düşünüyorum görüşmek üzere
Yoki abi duruo satmadim bu arada ben bulamiorum bu petrolu yaw..
Aştı yi gecinceki benzinlik iste
Bekliyoruz haymana yolunda nerede kaldınız..
'92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200
bu havada motora mı bilinir yaw...hadi binilir ama yol yapılır mı
Yaklaşık 15 gün sonra ben de motora bindim bugün şehir içi 20-30 km takıldım biraz ellerim üşüdü biraz da bacaklarım o da hızlı gittiğim zamanlarda . Sezon içi haftada iki doz ,kışın 15 günde bir tok karnına 1 doz , bereket versin =)
Bir yarım saat kadar önce, Ankara'da, İstanbul Yolu (İstanbul istikameti) üzerinde, Yenimahalle-Güvercinlik dolaylarında aklımı başımdan alan, tabiri caiz ise altıma mıçırtan o iki tane 1000'likci race kullanan elemanlar burdan mı, dalga geçtiğiniz sırt çantalı, kırmızı kasklı, CBR 250R sahibi benim, sivilde karşıma çıkmayın olum, yemin ediyom oyarım.
Kalp krizi geçirdim sandım, ulan bu bana yapılır mı dürzüler.
Aheste aheste 80 sabit gidiyorum, yol boş pazar gecesi, biri sağımdan sokulmuş, biri solumdan, farkında değilim. Aletler egzostlu, 1000 cc bariz. Ben aynaya falan bakmıyorum zaten o kadar stabil ve sakinim ki, bu iki maneti kopasıca aynı anda yanıma çaktırmadan süsüp gaza bi koydu, hareeleleeeeoooyyyy çata çata çata, sarsılarak işedim altıma, kolum bacağım kastı, kan beynime sıçradı.
Hele bi çıkın la ortaya.
Şu an bu konu içerisinde 63 kullanıcı var. (0 üye ve 63 misafir)