Proje derken??hazir yapilmisi var istersen :p
Proje derken??hazir yapilmisi var istersen :p
ANGARAJ
ben kendi zevkime göre yapmak istiyorum abi
[B]Çoğunlukla şarkılar İstanbul'u anlatır; çünkü Ankara anlatılmaz yaşanır...[/B]
Bugün İstanbula sürdüm hava gayet bereketliydi yolda hiç delikanlı motorcu göremedim sadece bir iki ERKEK motorcuya rastladım
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
Aslansın be Okan Abi, kim kaldı harbi motorculardan, bi sen bi ben :D
An itibariyle eve girdim, motoru park yerinden evin önüne çekip parketmekti amacım ama motora binince içime şeytan girdi sanki, açtım gazı, doğukent bulvarından ikeanın önüne, oradan u dönerek ahlatlıbelin önüne ve oradan da u dönüp evin önüne geldim, park yerinden evin önü 55-65 mt. ben yaptım 35-40 km. Bacaklarım ve ellerim dondu zaman zaman 160 km. ye çıkmam sebebiyle ama ne başağrısı kaldı, ne yorgunluk, ne depresif ruh hali, bomba gibiyim lannn :D
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Hava durumu onumuzdeki bikac gun iyi olacak diyo gezmek lazim bu arada 3 metre kalin branda biraz lastik ve iscilikle motoruma branda yapmis bulunmaktayim maliyeti bana 10.5 tl cok da iyi oldu cok da guzel oldu..
Ben motoru yıkamayı düşünüyorum köroğlu işkembecisi yakınlarında bir benzinlik varmış, kırkkonaklara giderken, oraya gidicem, çıkmayı düşünen yok heralde, ordan sonra da belki motomax a uğrarım diye düşünüyorum, bir iki pantolon deneerım belki. biyerlere gidicek olanınız varsa yazın da haberimiz olsun.
ANGARAJ
Ben o motomaxdan bir pantolon aldım, 6 ay sonra sökülmeler oldu götürdüm verdim. Yaklaşık 2 aydır bekliyorum. Bilgilerinize.
'92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200
Beyler suan yoldayim.
Aksama ankarada olucam ugramak isteyenlere filtre kahve ikramim olucak bilginize ;)
ANGARAJ
Valla iyiydi, güzeldi, laki nnası öyle oldu, bunlar çok önemli tabii
Süreyi tam ölçmek aklıma gelmedi ama ya bir ya da 2 dakika falan sürüyor basınçlı su, köpük de motorun heryerine yayıcak kadar veriyor işte o da 1 dakika sanırım. Su baya tazzikli ama araba için 3 hatta 4 lira falan lazım bence sadece su açısından, 2 de köpük desen 6 lira eder Süreler ve miktar tam motora yetecek derece de bence Fena değil yani, köpük pek canlı olmasa da hiç yoktan iyidir.
Motomax a uğramadım, şu 4riders pantolona bakacaktım, hafta içi bigün bakarım artık, 180 lira olanlardan. Sen de şu akito desert evo mu ne ondan vardı di mi Koray, o mu dikiş attı aceba? Şu anda 260 lira fiyatı var, iyi pantolona benziyor valla, eğer yazın çok sıcak olmayan havalarda da içliksiz idare eder dersen onu almayı düşünebilirim. Memnun musun sen o pantolondan?
ANGARAJ
Ulusan da Dainese pantolonlar var, 260 liralardan bahsediliyorsa bilinenden, büyük markalardan şaşmamakta fayda var.
amortisörlerin keçesini ve yağlarını değiştirdim, Anladım ki; Servisler milleti çok güzel şekilde yoluyorlar. amortisörü söküp yeni yağı koyup tekrar takmak 1,5 saatimi aldı.100-150 tl işçiliği yok .Zinciri temizledim lastikleri parlattım. çıktım yollara 40 km yapıp evin önüne geldim.
motomaxtan kushitanı deri pantolan aldım 199 tl.Tavsiye ederim.
amortisör keçe ve yağı ne zaman yada ne kadar da bir değişir ?
normalde amortisör yağını 2 yılda bir değiştirmek gerekiyormuş.
[/COLOR]la bu bizim xl200'lü fatih değil mi?
http://www.youtube.com/watch?v=pk70k...eature=related[/QUOTE]
Evet, bizim çılgın iyi bulmuşsun bu videoyu, geçen senenin bölümlerinden biri.
Hayat 3,5 ile 4 arasıdır;
ya üçbuçuk atar, ya da dört dörtlük olursunuz.
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)