Vay arkadaş yaprak dökümü oluyor Ankara'da bildiğin
Vay arkadaş yaprak dökümü oluyor Ankara'da bildiğin
Heil Spellcheck
Bende satıyom motoru hatta bi araba takas teklifi geldi ama 1.9 dizel europalar en sıkıntılı arabalarmış hiç yanaşmadım Şuan kredi çekme aşamasındayım eğer çekersem motoru satmaktan vazgeçip yanına bi gariban arabası alacam az yakan çok kaçan (tofaşk dışında)
Not: Varsa 4000-8000 tl sağlam bir araba tanıdıktan almak iyi olur
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Valla ikinci el dizel, özellikle turbo dizelden kaç, senin dediğin paralarda ölüsünü bile zor alırsın, alırsan da bi ton mosraf çıkarma ihtimali yüksek olur. Bence düşük hacimli benzinli/lpg li bir araba alman daha mantıklı. Bizim Ahmet Uno yu satacam diyordu ama motoru gibiyse düşünmek lazım
Aklımda olsun sağdan soldan duyarsam haber veririm.
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
reno 9 al la bitane.
ben alamıyom bari sen al.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
bu arada benim araba skoda favorit lx 135 di.
eğer temizini bulabilirsen kesinlikle tavsiye ederim.şahsen tekrar araba alacak olsam yine skoda düşünürdüm.
arabasız idare edebilecek konumdaysan hiç bulaşma bence, marşa basmasan bile bir sürü masrafı var...hiç ummadığın anda ummadığın yeren arıza verebilir..kışın genelde motorla idare edebilen birisin..arabanın sana katacağı çok bişey yoksa boşver bence...borca girmeye gerek yok...
Aha geldi 100 km de 3litre yakan ZZR Dağılın....
Turbo olmayan dizel mi kaldı aslan parçası,,, napalım 2,5luk Ford minibüs mü alalım çiçek abbas modeli ?
İlk yaşam belirtileri... Bukadar çalışma abi, foruma yazamıyon sonra bak
#sürenadam
Şuan feci hastayım ve sabahın ayazında motorla 35 km yol gidiyorum. Toplu taşıma imkanıım yok. Evide taşıyamıyorum çünkü şirket her an balgata taşınabilir yerini ayarlamışlar. Araba tamamen mecburiyetten hiç araba hevesim yok. Zaten nasıl bir hastalıksa bu paraya ne motorlar alırım fikrinden sıyrılamıyorum
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
buğra,lada düşünürsen ben arabayı satıyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4202040/detay/
Ne 600'ü... Seneye V-Max inşallah, Bin600
#sürenadam
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)