_Boreas_
Resimler için teşekkürler. Eline sağlık.
reca ederim abi
[B]Çoğunlukla şarkılar İstanbul'u anlatır; çünkü Ankara anlatılmaz yaşanır...[/B]
Herkese teşekkür ederim, Atilla her şey için teşekkürler, Bülentciğim tekrar hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim sana.
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
Bunlarda benden
Bugranın cocukluktan kalma hevesi
Motosiklet camiasının müthiş topcuları :D
Ve Bülentin yüreginin agzına geldigi an MOTORDAN YAG AKIYOR BÜLOOOOO
Aramaya devam bülent kesin yag kacan yeri bulacaksın
Yaa bu yag nerden gelmiş ki acaba
ve mutlu son herşey acıklandı bülent kalp krizinden son anda kurtuldu nerde ise motoru orda satacaktı :D :D :D
Aynen ben de teşekkür ederim herkese. Çok güzel bir kahvaltıyla, bir o kadar güzel rotamız bu günü harika kıldı
Şimdiden bir sonraki gezinin haberini gözlüyorum
Heil Spellcheck
Bu güzel günde emegi gecen ve katılımcı bütün arkadaşlara tşkler Atilla hocam sizinde ellerinize saglık herşey icin tşkler
Evet muhtesem bi gundu...herkese hersey icin tesekkurler..
Macitle ön frensiz o yokuşları indim ya artık bişey demiyorum ben. bi ara iyi kaydırdım ama topladım. alıştı düldül benim işkencelerime
[B]Çoğunlukla şarkılar İstanbul'u anlatır; çünkü Ankara anlatılmaz yaşanır...[/B]
kardeş makina iyiymiş...marka model verir misin...?
ozan yine düzeltememişsin...Atila Abi olacaktı...şu ana kadar ki tecrübelerime dayanarak attila, atilla, atila gibi versiyonları var ve bi çoğuda bu konuda hassas Bu vesileyle ben de kendisine teşekkür etmiş olayım..eşim de çok beğendi mekanınızı ve kahvaltınızı...
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:30 ----------
beyler o çıktığınız yerin adı tam olarak nedir yol şartları nasıldır...? tam geçen bahsettiğim türden yerler gerçekten...
Şu an motosikletim yok maalesef, MaCiT'le güzel anlarım oldu fakat bir süre sonra titreşim yüzünden zevk yerine ızdırap vermeye başladı. Bende yapılacak en iyi hareketi yaparak motoru sattım (kurtuldum). Aklımda ER-6f var fakat geçenlerde Fazer'ı denedim ve ibrem şaştı.
Kısaca o klişe ikileme düştüm gelecek sezonu bekliyorum
Osman abinin birinden video bekliyoruz
Makine nikon d3100, çıktığımız yer benim sürekli gidelim dediğim hüseyin gazi dağı, karapürçek tarafından gelirsen keyf almazsın ama mamak-tepecik tarafından çıkarsan sadece bir arabanın geçebildiği dar ve virajlı bi yolu var.(sadece bir araba sığıyo ama yol gidiş geliş) nasıl oluyosa :D
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)