abi daha biraz önce kuzenle bunu düşündük bizde orda burda kafeste buluşacağımıza bi mekanımız olsa motora binesimiz geldiğinde canımız sıkıldığında lan acaba nereye gitsek diye düşünmeden gazlayıp gelsek bi çay içip muhabbet edebilsek ne bilim oraya gelen her motorcu bi çay içse ocaktan cüzzi bi ücreti olsa kiraya ıvır zıvıra da yardımı olur hem oluru var gibi ya sonuçta şurda o kadar adamız her gezide bi depo benzin parasını kimse affetmiyo böyle bi şey için de herhalde ufaktan bişiler kopar gönülden diye düşünüyorum
http://www.youtube.com/watch?v=v_u6hmoX7iU
olay buna dönmesin...
çocuklara veriyolla paraları kaleciğe gidiyolar beybazarına gidiyolar ara gazı veriyolar radara yakalanıyolar
ANGARAJ projesi heyecan verici fakat MC disiplini sağlanabilir mi önemli olan o!
http://www.sahibinden.com/ilan/emlak...99546453/detay
Erhan Abi'nin verdiği Anıttepe'de ki dükkan bence en uygunu.Fakat bu iş biraz riskli gibi, hır çıkmasa bile ortamda bir hoşnutsuzluk olabilir herhangi bir konuda .O yüzden iyi planlanması lazım herşeyin.
Bu arada Yunus'un evi Anıtkabir'e çok yakın, kabalık olur büyük ihtimal ama şöyle bir ziyaret olabilir.
ANGARAJ
millet bugüne özel buluşma anıtkabirde mi yoksa ulusta mı?
Sözlere inanmayı bırakalı çok zaman oldu, gözler bile beni aldattıktan sonra...
Bu gun ne yapiliyor abiler yunusgil parktami toplaniliyor??
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:41 ----------
Yasiyan yokmu ya forumda
Merhabalar herkese. Angaraj projesini cok olumlu buluyorum ve her turlu destege acik oldugumu bildirmek isterim. Bu destek maddi, manevi, emek (bu biraz sinirli olabilir ama kisa sureli temizlik boya islerini yapabilirim saniyorum) veya idari olabilir. Fikir olarak da sanayilere yakin bir yerden tutulacak garajin hem daha ekonomik hem de lojistik anlamda daha faydali olabilecegini dusunuyorum. Uyelik sistemi ile bu garajin ihtiyaci olan arkadaslarin motoruna sezon disi yuva, bakim ihtiyaci olan motorlarimiz icin de bir tersane olacagi acik. Yine oneri olarak 1yillik kirayi pesin versek de her ay ugrasmasak olabilir mi? Yeterli cogunluk var gibiyiz. 30 m2 biraz kucuk olmaz mi bu cerceveden bakinca. Eger yine kabul gorurse onunde bol park yeri olan bir cayhane ile bir garaj olmak uzere 2 yer de kiralanabilir. Basit bir hesapla bu 2 yerin aylik kirasinin toplam 800 olacagi varsayilirsa yillik 9600 tl kira bedeli gerektirir bunu da 100'e bolsek 96 tl yapar ki, bunu da her uye rahat karsilar diye dusunuyorum. Selamlar.
Objects in the rear view mirror may appear closer than they are.
@Varuna Neden toplam maliyeti 100 e böldün ??
#sürenadam
abi konu geliştirilme aşamasında...öncelikli amacımız 12-13 kişiyi ağırlayabilecek, basit tamir bakım işlerinin yapılabileceği, içerisinin çok geniş olmadığı, çok mahalle içi olmayan (rahatsızlık vermemek adına), kalabalık yerde konumlanmış, uygun fiyatlı bir yer...garaj 4-5 kişinin kuruculuğunda (kirayı üstlenecek, devamlılık sağlayacak) herkese açık, kişilerin gelip gittikçe çaya çorbaya katkıda bulunacakları bir mekan olmasının daha mantıklı olacağı yönünde bir fikir çıktı anladığım kadarıyla..
dediğin gibi sanayi de olsa daha rahat bir ortam olur ama meblağları bilmiyoruz...sanayide küçük olan yerler benim bildiğim ticari amaçlı büfe gibi işletiliyor...onun için kiraları yüksek olabilir...yüzeysel araştırmalara göre çıkan yerler linktekiler..
4-5 aylık peşin kira toplanması da gündeme geldi...işin yasal sorumuluğunu alacak arkadaşa da 1 aylık güvence bedeli verildikten sonra problem çıkması, yürümemesi, yan içizmeler halinde kimsenin zarara uğrayacağını düşünmüyoruz genel olarak...sezon kapandığı için çok acelemiz yok..şubat mart gibi iyice netleştiririz...bence rahatlıkla yapabilecek kapasiteye sahibiz...
Bir süredir bahsettiğiniz motosiklet garajı olayını İstanbul' da yapmışlardı, dükkan tarzı bir şey tuttular, kışın motorları bırakıyorlardı, bakım yapıyorlardı, hatta bir motoru şasesine kadar soyduklarını hatırlıyorum, mutfak gibi bir şey vardı, çay-çorba içiyorlardı, gezilere gitmeden önce orada buluşuyorlardı, hala var mı bilmiyorum ama uzun bir süre devam ettiler, ben mevzuya biraz uzak kaldım ama eğer bu konu ciddiyse arkadaşımı arayıp detaylı sorarım nasıl yaptıklarını...
http://www.sahibinden.com/ilan/emlak...5939837/detay# bence tam olarak aradığımız tarzda ve önündede motor duruyo ama malesef mamakta :/
Sonsuzluğa gideceğini sanırsın; karşına oranın köylüsü çıkar. orada yol yok der geri dönersin...
Şu an bu konu içerisinde 54 kullanıcı var. (0 üye ve 54 misafir)