Hani senin resimler video faruk abeyyyy
Hani senin resimler video faruk abeyyyy
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
ern 6 mış GSXR imiş vız gelir onlar benim yaptıgımı yapabilir mii boş yolda herkez hız yapıyo Kolaysa radarı görünce basında görüyüm ( Radarı görsem bende yavaşlardım ama göremedimki Neyse caktırmayalım :( )
---------- Post added at 21:48 ---------- Previous post was at 21:42 ----------
Resimleri yüklemeye calışıyom facede var ordan bakabilirsin az sonrada buraya atarım
---------- Post added at 22:10 ---------- Previous post was at 21:48 ----------
İŞTE BEYPAZARI EKİBİ
EKİP YOLDA
Motosiklet park
Amatör fotocu beni cekiyo :D Bülo nerde ise duvara girecekti Jakuziyi görünce motoruna jakuzide bi banyo yaptırmaya kalktı SONRADAN RESİM OLDUGUNU ANLADI :p
Cek cek güzel bi foto yakalarsın :D
Gurubun hızlı ve haşin motorları
29 Ekim'de Ankara için bir etkinlik var mi? Buluşma vb. bişey?
millet ben çıkıyorum biraz dolaşacagım. tek plan yapmadım birkaç kişi olursak kalecik gidip gelinebilir. 30 dk forumdayım sonra çıkarım planı olan varsa uyarım.
ÖNCE LAFA BAKARIM, LAF MI DİYE. SONRA ADAMA BAKARIM, ADAM MI DİYE...
Selcuk abi biraz bekle beraber cikalim
Çıkacak olan var mi
Biz selçuk abi ile çıkıyoruz 05300408099 ararsanız buluşalım
4 kisiyik, gidecez
29 Ekim'de toplanmıyor muyuz millet? Okan Abi bir etkinlik ayarladı fakat katılım az gibi.
ANGARAJ
Okan abicim şu 29 ekimdeki toplantıyı yarın yapsak olmazmı
Yine çalışıyorum 29 ekimde bi denk getiremedik
Bülent vur kırbacı..vur kırbacı.. bu yazılar aklıma geldi nedense
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:00 ----------
Yarın için motosikletle gezme tozma planı yapan var mı acaba? Benim de dahil olma şansım olabilir .
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:02 ----------
Eren sen motosikleti düğün için saqtmadın mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:06 ----------
Çoçuk ve annesinin sağlığı iyidir İnşaallah.
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)