Bulent hayirli olsun gule gule kullan. Ben de sevindim. Gezelim diyosun da artik seni zor yakalriz bea.
Bulent hayirli olsun gule gule kullan. Ben de sevindim. Gezelim diyosun da artik seni zor yakalriz bea.
Objects in the rear view mirror may appear closer than they are.
Cok hayirli olsun, senin adina bolca sevindim. Hislerini cok iyi anlayabiliyorum Bulent. Uzun zamandir devam eden arayisinin mutlu sonla bitmesi sevindirici. Gule gule, guzel gunlerde, kazasiz kullanirsin insallah.
beynam a giden hacı abiler, benim blog a upload ettim orjinal fotoları.
az işim var, ben gelene kadar biri eklerse aha da size link ;
http://blog.trmoto.com/wp-content/uploads/2012/10/
---------- Post added 25-10-2012 at 00:58 ---------- Previous post was 24-10-2012 at 23:15 ----------
eveet işte fotolar. Orjinalleri görmek isteyenler yukardaki linke tıklasınlar ;)
bende bu kadar varmış...
tekrar video
Damacanalı benzinimiz nerede ?
#sürenadam
Lütfü ve Özgür deydi heralde
Yanlız şimdi videoya baktım da, ayı gibi çıkmışım yav Bir de özgürün ön takımı fena vurmuşum, çok bariz belli oluyor... Kusura bakma özgür
#sürenadam
bende üstüme baya birşey giydim, üşürüm donarım deyu, o da beni duba gibi göstermiş
neyse bi dahakine daha yakışıklı kareler vermeye çalışacağım :D
Buarada bir arkadaş söyledi bana bu akşam. Beynama arazi araçları ile gidenler hatta kamp yapanlar varmış. Demekki orman biraz daha geniş... Biz bazı CBR'ler yüzünden sadece yüzeysel gezdik. Ama bidahaki sefere ben özgürü de alır giderim artık
#sürenadam
Makineyle çekilen fotoları da isterük
Bende bir tane foto var o da ,33 lük şişe ile olan.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:27 ----------
Oradayken lastik kabak, yol nereye gidiyor bilmiyoruz, ineriz de çıkarmıyız bilemiyorum falan diyordun
Şimdi cıbır mı oldu yüzeysel gezinin sebebi :p
Bülent abi hayırlı uğurlu olsun yeni motorun kazasız belasız binlerce km yaparsın umarım.
Ankara MT deki tüm abilerimin Bayramını kutluyorum nice bayramlara..
Bülent Abi yeni motosikletin hayırlı uğurlu olsun Hemen senle kuralım bir grup Ankara-ER6 diye
Demekki herşeyde bir hayır varmış ve bugüne kısmetmiş. Ayrıca fotoğraf isterük.
ANGARAJ
Bülent abi güle güle kazasız belasız kullan motorunu hayırlı olsun
Geziye giden arkadaşları da kıskançlıkla kutluyorum 29'unda da olamayacağım haliyle ben.
Eğer 29'unda sezonu kapatırsanız çok pis surat yaparım haberiniz olsun
Heil Spellcheck
Beyler herkezin bayramı mübarek olsun.. Ağız tadıyla nice nice bayramlara inş.
Herkese iyi mutlu bol motorlu bayramlar Bugün Ankara da olup da dışarı çıkmak isteyen var mı ki acaba, şöyle bi turlasak mı ki Motorumu özledim yaw
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Herkesin bayramı mübarek olsun
16:30 Gordion AVM'de buluşuyoruz haberiniz olsun. (turbay, ben, bülent ve bülentin motoru)
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Ulen şansa bak eve dönüşte yine yağmur yedim ya la Neyse bu motorla yağmur yemek bile ayrı bir zevkti Seviyom lan ben ER6 yı
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
herkesin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum..iyi bayramlar..
Nallıhan...
birGarip..
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)