Çok güzel bir gün oldu başta ev sahibi Atila Abi olmak üzere herkese teşekkür ederim
MT-Ankara'nın kıdemli abileri bir de şöyle gözel bir gezi ayarlasa da yurdumuzu tanısak
Facebookta birkaç resim var ama asıl Erhan'da idi sanırım resimler.
Heil Spellcheck
Atila beye konukseverliği , güleryüzlü servis elemanları lezzetli çayı ve kahvaltısı için çok teşekkürler ,sadece motor toplantılarında değil ailemle hafta sonları gidip kafamı dinleyebileceğim yeni bir mekan keşfetmiş oldum
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
atila abi sovunu yaptı....her bir mt buluşması diğerini bastırır nitelikte valla...muhabbetin ve kahvaltının tadına doyum olmadı...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:23 ----------
lütfücüğüm ben upload edicem çektiğim fotoları buraya ama artık yarına olur herhalde...
bu arada bu mesajı okuyan, kahvaltı organizasyonuna gelemeyen mt üyeleri ve dışardan okuyan konuklar..olum var ya çok şey kaçırdınız...çok verimli bi buluşmaydı...herkes merak ettiği motoru denedi tıka basa yedi çay çorba hepsi bir arada çok sık olmuyo...
bu arada aramızda olmayana gaccal ve karapara kod adlı arkadaşlarımız sizleri de unutmayıp sandalyelerinize çiçek okuyup önünüze bak kaymak, kavurma, sucuk koyu sizleri yad ettik...valla büyük kayıp...
2014 SUZUKI V-STROM 1000
http://www.cycleworld.com/olgallery/79222/79226
Atila beye çok teşekkür ederim, çok güzel bir organizasyon(kahvaltı+çay keyfi+sohbet+motor keyfi+semaver+.... ) oldu. Mekan da çok güzeldi...
Ve gerek eğlencesine gerekse merak üzerine motorlarını test etmemizi anlayışla karşılayan arkadaşlara da ayrıca teşekkür ediyorum. "Honda'nın adı, KTM nin tadı, dağıttı bizi ER-6 !" derken bizim beygire hiç talip çıkmadı . trgy soruyordu ata binmeyi biliyon mu, ata binmeyi biliyon mu, nasıl binecem ben! diye, burda anlatıyor işte; http://youtu.be/KZtIUW2_QGU?t=22s (akşama izle mutlaka turgay)
(Buarada sürdüğüm Duke, Lütfücüğüm'ün dü sanırım, yoksa Umurcan'a mı aitti)
Katılıyorum Hadi ustaların ustası yunus ustayı memleketine, annesine gönderdik. Ama karapara abimizin gelmemesi beni ayrı bir üzdü...
#sürenadam
Dün incek fevziye köyü çıkışında 2 tane motocross bir tane de clio araba gördüm grup halinde gidiyolardı motorcuların birinin kaskında kamera vardı. Peşlerine takılacaktım ama depomda benzin az kalmıştı depo hava yapmış motor tekliyordu onunla uğraştım bi süre
Olm siz tıka basa yediyseniz sohbetin dibine vurduysanız ben burdan da mutlu olurum hatta okudum mutluda oldum allah var.
Ben gezideyken hepiniz teker teker aklıma geldiniz ve her aklıma gelişinizde herbiriniz ile yaptığımız muhabbetler gırgır şamata aklıma geldikçe yüzümde farkında olmadan bir sırıtış ile yol adlığımı farkettim,
Hepinizin yeri ayrı bende,
iyiki tanışmışız, buluşmuşuz, oturup eğlenmişiz, birbirimize yardım etmişiz eksiklerimiz kapatıp yeri geldiğinde birbirimizle dalga geçip stres atmışız..
hala bir yandan gülüyorum yahu allah muhabbetimizi daim eylesin..
Unutmadan la turgayın videoya ne güldüm dün gece hahhaa
usta sende forumda çok aktifsin ama bi çıkıp gelmedin ki buluşmalara yüzünü görek?
ANGARAJ
ABOWWWWWWW. Neler kaçırmışım, neler. ...Herkese afiyet bal, şeker olsun... Bir dahaki ÇEKİLİŞ TARİHİ ne zaman? Dört gözle bekliyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:37 ----------
GÖZLÜK kadına hakketen yakışıyor.. Erhan ilk iki fotograf araya karışmış..
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
Atlarla aramda pek sıcak bir ilişki olduğu söylenemez kötü anılarım var , e bu adamlar da 2 ayaklı at yapmışlar motor niyetine, napayım binemedim dalga geçmeyin arkadaşım
@Syanur sen benim kirloşu sürdün
Onu da yıkasam mı yoksa nazarlık olarak kirli mi bıraksam bilemedim
Heil Spellcheck
Senin motor bildiğin temiz görünüyordu... Ya ben daha 2 kere yıka(ya)madım motoru. Zincir civarı biraz kirli ama benim.
Şehir içinde ne kıvrılıyordur ama şimdi senin Dük!
@trgy olum seni videoya çekmişler, face'de :D :D millet seferber olmuş resmen koptum En çok da "Kuvvet" abimize güldüm, sanki kurbanlık dana tutuyor
#sürenadam
Yok ya ne temizi lütfücüğümünkidir senin dediğin. Oradan çıkınca yağmurda yine biraz turlayayım dedim de çanta tamamen çamur yine
Trafikte ayak koymadan ışığa gidiyor neredeyse gevur :D
Senin makine de zor ama yav adamlar haklı şimdi bisiklet öğretir gibi sen gazı boşver biz itelim deseler neredeyse
Heil Spellcheck
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)