Olm en kisa zamanda Soykani yunusgil parka cagiriyoruz, ben motoru deneyecem ayagina alip biniyorum ve Ankarayi terkediyorum, baska bir sehre yerlesiyorum plan bu yani
Bi laf vardi hani allah once esegini kaybettirirmis de sonra buldururmus gibisinden bisilerdi, ben simdi kaybettim, bekliyom bakalim ne zaman bulacam
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Benim zaten param su anda cikismiyodu, gidip kredi cekmem gerekirdi falan, haa iki dakkada cekerdim o ayri Bir tur mu, verecek tabii hatta ortak bile olabilirim motora gerekirse parasi neyse veririz artik Neyse tanidigimiz birinin almasi iyi oldu, eger soylendigi kadar temiz bir motorsa gayet guzel, cok da iyi oldu, cok da guzel oldu
ANGARAJ
iyi ortak seçmişin kendine müdür
http://www.youtube.com/watch?v=ktFZzwOqo6g#t=75m58s
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Evet aga haklısın, ben de dikkat edince eski kasa olduğunu fark ettim, zaten sadece çantalar için paylaştım, yoksa sıfır gibisi var mı kız gibi olcak-sen binicen ilk
Çanta konusunda ben tam tersi düşünüyorum, Enduro ise 3lü takıyorsun zaten ama touring-naked gibi spor karakterli motorlara sadece yan çanta daha çok yakıştırıyorum, ilandaki motorda topcase olmasa da-çantalar motor renginde olsaydı çok şekil dururdu bana kalsa, mesela festivalda beyaz bir Honda CBF-600 vardı ve üzerinde orjinal, beyaz renk yan çantaları vardı sadece, hala gözümün önünden gitmez
bir de namussuz namuslu vardi yine sener senin, o da olabilir Banker biloooo, ah ahh banker olaydi da motor galerisi yapaydi kendine namissiz biloo
ANGARAJ
beyler yarın için kesin liste yok. gelenler belli değil, yunus ortada yok, bu ne biçim lahana turşusu hadi eller çalışsın hareket biraz.
ÖNCE LAFA BAKARIM, LAF MI DİYE. SONRA ADAMA BAKARIM, ADAM MI DİYE...
Bence saat olarak 12:00 iyidir, yer aşağıdadır, mangaldı-semaverdi mekandan, alışveriş marketten, siftahı senden, bereketi Allahtan
http://maps.google.com/maps?saddr=Me...sz=12&t=m&z=12
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:55 ----------
ben burdayım yahu,
Ben listeyi başlattım kimse adını yazmadı,
Tekrardan başlayalım öleyse??
1-)GaCCaLL
2-)Bülo
3-)Turgay
4-)Koray
5-) Selçuk Abi
6-)??????
7-)?????
erhan flood yapma
ANGARAJ
Abi önceki mesajında haklısın. Lakin Bülentin de dediği gibi köpekler farklı tavırlar sergileyebiliyor. Bizim sokakta var birtane, sahipli. Ancak yavru sayılır. O yüzden işi gücü oyun. Beni ilk kovaladığımda korkudan düşüyordum. Saklanıyor bu it ve sanki beni paramparça edecekmiş gibi kovalıyor. Sabahın körü veya gece farketmiyor. Ancak motorla durunca mal gibi afallayıp kalıyor, etrafa kaçışıyor. Sadece duruyorum.
Ancak forumda da birisi konu açmıştı, "hani köpekler durunca ısırmazlardı" gibisinden. Eleman galiba sokağın girişinde köpeğe rastlıyor. Sallamayıp devam ediyor. İleride motordan inip motoru kitlerken köpek bunu yakalayıp adam farkedemeden paçasına saldırıyor. Yani bazı sahipli köpekler de çok ısrarcı olabiliyor, hatta motor üstündeyken doğrudan bacağınıza saldırmaya çalışıyor.
Bu köpek konusuna değinmeyecektim ama şu yazdığını okuyunca tutamadım kendimi. Köpeğe resmen adam muamelesi yapmışsın, yazık günahtır. Birdaha motor kovalamasın diye böyle işkence yapılır mı hayvana yav! Senin motordan inip geldiğini bile anlamayabilir ki sen resmen planlı bir saldırı yapıyorsun. Kaldı ki birdaha motora saldırmasın diye bunu yapmaya hakkın yok. Yani bazı sıkıntılarımızı şiddet uygulamadan çözmeliyiz. O köpek kim bilir nasıl acı çekiyordur, öldürmüyor diye biber gazı da sıkılmaz ki... Motoru kovalarsa affetmem dediğin şey köpektir en nihayetinde, biraz aklı varsa bile çoğunlukla iç güdüleriyle hareket ediyor. Yazdıklarına şaşırdım doğrusu. Böyle şeyler yapmamanı temenni ederim, üzüldüm doğrusu...
Başkanım, şunu kelime bulamadım ben, sen bişey söyle
#sürenadam
Buna bir hayvanseverin tepki göstereceğini biliyordum
Henüz böyle birşey yapmış değilim, normal tepkim gazı açıp gitmektir, fakat köpek de köpekliğini bilecek, sürekli aynı noktada aynı köpeğin saldırısına uğrayanlar oluyor, şahsen ben böyle bir durumda olsam belki önce daha insancıl yollar denerim; mesela sahibi ile konuşmak ya da belediyeye haber vermek vs. ama köpek bana saldıracak, ısırmaya yeltenecek, biber gazına başvurduğuma şükretmesi gerekir
1-)GaCCaLL
2-)Bülo
3-)Turgay
4-)Koray
5-) Selçuk Abi
6-)Erhan (katılım zamanı belli değil)
7-)Taylan
8-)???
Tamam yoğun baskı üzerine teklifimi geri alıyorum, ama sonra durduk-motordan indik bir şey yapmaz diye, sonra paçadan kaptı, göbekten 10 tane iğne oldum falan demeyin bana
Hayvanları sevelim
Şu an bu konu içerisinde 39 kullanıcı var. (0 üye ve 39 misafir)