Hic geliyorum diye yazmaya bile gerek duymuyorum o mangal her nerede yapilacak ve yenecekse farketmez, ben de orda olurum arkadas, acim ben, accccc
Hic geliyorum diye yazmaya bile gerek duymuyorum o mangal her nerede yapilacak ve yenecekse farketmez, ben de orda olurum arkadas, acim ben, accccc
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Daha bir yer belirlemedik istekler doğrultusunda yakınlarda bir yerde yapalım diyorum ben?
ANGARAJ
Eymirde malumunuz mangal yapılamıyor , ben de yerinden ziyade muhteviyatından yana bir öneride bulunmak istiyorum ; BALIK
Cumartesi günü çalışıyorum. Size iyi eğlenceler.
Bence balık süper fikir yer olarak da şu mangalı kendisinden mekanlardan birisi olabilir, biraz daha kolaylık oluyor, 10tl gibi bir fiyata mangalı ve birçok malzemesini alıyorsun...
Tamadır öyleyse ben sucuğumu kapar gelirim
O zaman liste yapalım beyler..
1-)GaCCaLL
2-)Bülo
3-)Turgay
4-)Koray
5-)
ANGARAJ
Yav et tavuk sucuk yeter la az biraz balık yiyelim de kafamız çalışsın şöyle mis gibi bi palamut ekmeğin arasında, üzerinde kırmızı soğanla salata , yanında çerez niyetine hamsi of of of of.
Valla hamsi dışında ben de balığa karşı mesafeliyim, iki tavukla sucuk da ben alırım takılırız işte
ANGARAJ
isterseniz tenekede tavuğun et versiyonunu yapalım fatih abinin orda ama et biraz tuzluya gelir-sonra ay sonu geyikleri dönmesin
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:31 ----------
Adamım er-6f de güzelmiş ya la, race gibi biraz ama bence yakışıklı!
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...00853869/detay
Buarada benim adrenalin videosu da güme gitti, halbuki tam bülent'e göreydi o...
#sürenadam
Haci 5:41 de arkadan dokunan yavşağı gördüm ve aklıma Yunus dervişi geldi, orda verecen freni yapıştıracan adamı kıcına sonra aç gazı uza işte, Yunusun kulaklarını çınlattım merak etme
ANGARAJ
evet beyler fikirleri görelim,
madem ucuz yollu olsun diyorsak tenekede tavık yahut mangal yahut et,
fatik abinin orda yapalım toplaşmayı hemi yağmur yağarsa kaçacak yer de var tabi önce macun abiden icazet alalımda..
ANGARAJ
Sınav günü:(
He yav uygunsa orası iyi oluyor, acaba diyorum etleri şişe dizsek, herkese 1 şiş düşse, bir de lavaş alsak süper olma mı, hatta çok pahalı derseniz onun tavuk versiyonu da yapılabilir, azım sulandı la anlatırken, benim göbeğin okul çağı gelecek hakkaten bu gidişle
benim tühkan salı gününe kadar kapalı yigitler. zemini karo yaptırıyom, tühkanın içini kompile bahçeye çıkardım. bi tadilat, bi şantiye değme gitsin.
ilandaki motur epey hor kullanılmış olabilir. ilanı veren cengiz coşkun
bkz: cengiz coşkun
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
o zaman hüseyin başganın vazgeçilmez mekanı olan Mühyeyi tavsiye ediyorum ben!
hem akaryakıt imkanıda mevcut orda isteyen istediği gibi hoplayabilir, tepinebilir, zıplayabilir bilimum enteresan şeyleri yapabilir.
hayır bizim parkta yapalım dicem de çıkar gelir inbizatlar
ANGARAJ
bizim parkta harika olur valla
Şu an bu konu içerisinde 51 kullanıcı var. (0 üye ve 51 misafir)