@Faruk abi fotolar için çok teşekkür ederim özellikle beni atv ile çekmişsin ya bek hoşuma gitti be
@Faruk abi fotolar için çok teşekkür ederim özellikle beni atv ile çekmişsin ya bek hoşuma gitti be
Buda videosu az ama idare edin atv show :D
http://www.youtube.com/watch?v=iMAvsoyRwqI
Fotoğraflar için teşekkürler. Çok iyi ve faydalı bir gezi oldu.
Öncelikle bütün katılımcı arkadaşlara tşkler ibocum idare et :D bidahaki seferede onu cekeriz hem hepsini cerkip koyarsak forum a gelemeyenler catlar bazı şeyler bizde kalsın :D
Face e fotoları koydum üye olmayan imzamdaki gruba istek atsın.
**[Ankara - MT] Motosiklet Grubu**
Ankara Motosiklet Sevdalıları
https://www.facebook.com/groups/329295930541118/
Hatırlarsanız geçen gün Yamaha Supertenere yi test ettikten sonra belki bir fikir verir diye tamamen amatör seviyedeki izlenimlerimi buradan paylaşmış ve Tenere için "chopperdan indikten sonra insana traktör hissi veriyor" demiştim, enduro işini gerçekten bilen arkadaşlardan tepki alınca acaba bu yorum çok mu anlamsız oldu diye düşünüp bu işi bilimsel yollardan test etmeye karar verdim ve gerçek bir traktör test ettim
Ben tam emin olamayınca bir de hep beraber bindik
Şaka bir yana Tenere gerçekten çok güzel bir makina, hatta bu gün öyle yerlere tırmandık ki o an altımda bir Tenere olsun çok istedim
Ahh ahh kollarımı açaydım da gitmeyin bensiz diyeydiiiimmm Ben olaydım da 1 kilo daha fazla sucuk alaydımm da yiyeydimm Neyse, bidahakine iki kişilik yerim Faruk Abi
Baklava için 2 günlük kampa girmeyi planlıyorum, bir de bizim şeker hastası olan bir arkadaştan insülin iğnesini alacam, eğer çok yer de şeker komasına falan girersem, insülini basıp tekrar yemeye devam edecemmm, nihahahaaa
O traktör kaç basıyo acaba Aksesuar olarak ön cam var mı, yoksa uzun yolda rüzgar bizi dövmesin Senin shadow offroad sınavını daha önce geçmişti zati Korayım, sorun olduğunu sanmıyorum.
Yalnız resimlerdeki insanların genel olarak tanıdık olduğunu farkedip de geziden haberdar olmamam konusunu açmıyorum...
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
şirketi kurmuş adamlar bülentimmmm
La duran traktörün tepesine binip anca foto çekinmiş genç arkadaşlar baksana traktörün sağındaki dal hiç yerinden ığramamış
Bide ben ordan sadece buğrayı tanıyorum ötekileri kim ki
bülentim kampa girmene gerek yok 2 gün önceden ağır ağır sirkeye dayanmaya başlican işin sırrı sirke
ANGARAJ
ANGARAJ
ortada bi paklava lafı var, benim istihkakımı gönderin tükkana arkadaş!
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Ahaa, bir tane daha sirket elemanini yakaladik Ben de diyodum biyerden tanidik ama nerden diye.
Oyle istihkak falan diyerek askerlik gunlerini yad etmeye mi calision sen acaba Yagma yok arkadas, gelen yer, gelmeyen de avucunu yalar, hele ki seninki sanayi avucu, aboo, yalanmaz da o ha diosan ki ben gec gelecem, o zaman birkac tane daha az yiyebilirim ama cok da emin degilim yani sen gel bence
ANGARAJ
Issız adam yaptınız biranda koskoca Fatik abiyi....
#sürenadam
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
Orada bir maraba varsa oda benim. 2 adet shadow 1 adet fazerin itekleyerek tepeye çıkmasını sağladım. Aslında benim motora ip ile diğer motorları bağlayıp çekmeyi düşündüm ama ayıp olur diye vazgeçtim Bu arada yiğidi vur hakkını yeme demişler koray arçısı olmasına rağmen adeta bir dağ aslanı gibi kullanıyor motorunu bir cm kaydırmadı artçısını indirmedi tenere falan verseniz altına ne yapar bilmiyorum
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)