Arkadaşlar ezik yağ filtresi ile motoru çalıştırmak sıkıntı yaratır mı? Konunun uzmanı arkadaşlardan yardım bekliyorum..
Arkadaşlar ezik yağ filtresi ile motoru çalıştırmak sıkıntı yaratır mı? Konunun uzmanı arkadaşlardan yardım bekliyorum..
(The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. © Soichiro Honda)
ünal hoca sen yarin geliyon mu
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:26 ----------
Beyler Son Hatırlatma (SUCUK EKMEK)
16.09.2012 PAZAR GÜNÜ SAAT 9:30 DA AYAŞ YOLU (TÖREKENT) TOTAL BENZİNLİK DE TOPLANIP SAAT 10:00 DA TEKER DÖNER
1.DURAK : AT DERE'Sİ
2.DURAK : AYAŞ MERKEZ
3.DURAK : BEYPAZARI (GİRİŞTEKİ ÇEŞME)
4.DURAK : KIBRISCIK (KARAGÖL) SUCUK EKMEK BURDA YAPILACAK
TOPLAM TÖREKENT - KARAGÖL ARASI 120 KM
(NOT: BEYPAZARI - KARAGÖL ARASI BOL VİRAJLIDIR)
Gelen arkadaşlar numaram : Sıfır 553 246 Sıfır Altı 58 burdan bana ulaşabilirsiniz
**[Ankara - MT] Motosiklet Grubu**
Ankara Motosiklet Sevdalıları
https://www.facebook.com/groups/329295930541118/
abi bi müdden kullanıp test etmek lazım birde ne kadar ezik? eğerki kola kutusunu bastırdığındaki gibi ufak tefek yamukluklar var ise sıkıntı olmayacaktır neticede yağ sıvı ve o filtre içinde dönecektir...bi 3-5km gidip yağ lambası var ise göz kırpıp kırpmadığına bakmak kafi kanımca..ben kendi motorumun yağ filteresini söktüğümde follofoş olduğunu gördüm o şekilde hiç yapmadıysam 600-700 km yapmışımdır ki yağ lambam kipildiyordu motor ısınınca düzeliyordu...
hüseyin abi ona yüksek geldiği için traktör diyordur alışkın o götü yere yakın motora ondan beyavv
ANGARAJ
Bugün yağ değiştirirken yağ filtresi zarar gördü. Yarın pazar çözebilirsem belki...
(The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. © Soichiro Honda)
arkadaşlar sucuk ekmek organizasyonunun başlangıç noktası burası
Sincan - Törekent Total benzinlik : http://goo.gl/maps/rKc3P
Bana Sıfır 553 246 Sıfır Altı 58 nolu telden ulaşabilirsiniz
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:15 ----------
Termos varda küçük. Getirecem ama
Bugün ben de Süper!TENERE 1200 'ü test etme fırsatı buldum. Bu tarz aletleri çok süremediğim için benim düşüncelerim bir referans oluşturmaz zaten.
Motor ilk olarak gayet de ağırlığını hissettiriyor. Oturduğunuz zaman sağ sol yapınca hemen anlıyorsunuz. Ancak net ağırlığı kaç bilmiyorum. Sürüş'ü düşük hızlarda ve pazar alanında yaptım. Açıkçası "aaa ağırlığını hiç hissettirmiyor" diyemedim, ancak ağırlığı yüzünden de bir dezavantaj göremedim. Sürmesini bilen bir adam bunu gayet sürer, bilmeyen adam anında korkmaya başlar. Ancak aletin gücüne diyebileceğim birşey yok, malum binikiyüz tane cc'si var Düşük hızdayken gücü merak edip gazı aniden yarısına kadar kapattım. Sanırım motorun test motoru olarak kullanılmasından ötürü(ve biraz da benim hatam) arkaya düşüyordum Çünkü alet gaza çok paralel ve hızlı tepki vermedi, kısa bir süre sonra tekme yemiş gibi patlama yaptı. Akıllara zarar Akşamına Taşkın'ın DL-650'yi kullandım, bilmiyorum neden ama o iri cüsseli VStrom'u daha rahat sürdüm. Daha akıcı geldi bana.
Ancak yine tahminen test motoru olmasından dolayı olabilir, motor bana biraz gürültülü geldi. Keza fanları da çalışmaya başlayınca pazar alanı biraz şenlendi. Rölantide felan gazı açınca üst devirlere çıkarken motorun gürültüsü cidden hoşuma gitmedi. Hiç gazlayasım gelmedi o yüzden. Frenler o cüsseyi gayet iyi tutuyor. Aletin tasarımını da göreceli olarak beğendim. Gayet modern bir duruşu var.
Sonuç olarak; bence sınıfındaki rakiplerine üstün bir özelliği olduğunu farkedemedim. Güçlü mü güçlü, eminim çok da dayanıklıdır. Ancak rakipleri VFR1200-Crosstourer, 1200GS, KTM-990.Adv. gibi motorlar sonuçta. Bu sınıfta hangi motora binsen etkilenmemek mümkün değildir sanırım, o açıdan rakiplerinden üstün mü değil mi çok tecrübeli kişiler bilebilir.
Abi face'deki etkinlikte "katılıyor" a tıkladım, yeter mi? ayrıyetten isim yazıyor muyduk oraya?
Oyyy, öleydim
#sürenadam
Alın uleeayn alın size tenere böyle test edilir [COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:09 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=ABKVWDJWQiE
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
Oha, o nasıl test etmiş öyle... İlk girişte ne yapıyor motora!
#sürenadam
Ayakta olan hacı abiler, kalkın gelin geziye.
kış olunca bugünleri ararsınız.
çıkınız geliniz şimdi, sonra akşama gadaran yatarsınız
birazdan carfura çıkacayim. önce hava filtresi ile ilgili iş var. 2 bardak çay içiim çıkarım
7 kişiyiz, ayastayiz. Okan abi de yanımızda. Sonraki durak beypazarı çeşme. Çay içiyoruz
Arkadaşlar Ankara'da üye olabilceğimiz dernek var mı ? Tüm Ankaradaki tanışmak isteyen arkadaşlarla en kısa zamanda tanışabiliriz gruplarınız varsa aranıza katılmak istiyorum.
Yardımcı olursunuz sevinirim Egemen.
Sucuk ekmek Ekibinden bi kac resim
ALIŞ VERİŞ İCİN VERİLEN MOLA
HERKEZ YİYECEGİNİ İCECEGİNİ ALIYOR
MUSTAFA MUHABBETE DALDI
yÜKSEK Bİ YERDEN MANZARANIN TADINICIKARTIYORUZ
VE MOLA YERİ ERZAKLAR CIKIYOR CALI CIRPI TOPLANIYOR ATEŞ YAKILDI
SUCUKLAR ŞİŞLERE GECİRİLDİ ŞİMDİPİŞİRMEDE SIRA
BU RESİMDE EMİNİMKİ GÖZLER BÜLENTİ ARAMIŞTIR AMA NE YAZIKKİ KATILIM YAPMADI KENDİSİ
Dönüşte cekilen iki resim
bülent şimdiden itibaren hiçbirşey yememeye karar vermiş.iştahını çarşamba akşamı baklavaya saklıyormuş
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)