"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Hoşgeldin Atilla abi, Turgay ın dediği gibi burayı izlersen rodajı bitirirsin
Olm dün bir bugün iki aklım hep o alette valla, kendimi avutuyorum, kesin kazalıdır, kötüdür, tü kaka diyorum ona ben
Bed asla necabet mi verir hiç üniforma, zerdüz palan ursan eşek yine eşektir
demiş ünlü türk düşünürlerinden Eminem
Burda Müslüm diye bir HIYARRRR varmışş
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Hoşbulduk arkadaşlar,ehliyeti almadım daha:( teorik bitti pratiği bekliyorum.ondan sonra neresi olursa süreriz
Herkese selam,
Yarin sabah itibariyle motorla Ankara, Duzce, Akcaabat, Karasu, Agva, Sile rotasiyla İstanbul'a gidecegim. Bir sure orada olacagim. Ziyaret, gezi, tatil... Hoscakalin...
hoşgeldin atilla abi,
Millet Er6n'e kafayı takmış) Motoru dün inceledim 2006-2007 model di.2012 leri nasıl bilmiyorum, Hyo'ya göre çok küçük geldi aslında daha kalıplı sanıyordum. alttaki linkteki video da çok büyük duruyor ya sürücü çok küçük yada 2012 er6n ler daha kalıplı...
http://www.youtube.com/watch?v=rjowZ...eature=related
Bende gt650 Comet nin sıfırını düşünmekteyim,nasip olursa inşallah gt250 nin yanına birde gt650 alıcağım
http://www.youtube.com/watch?v=1qQaPXf7ZAc
adam para diyo
siz nerdeyse f 650 gs diyeceksiniz ya hu
kusura bakmayın hata oldu
KASKINI TAK ki DOSTLUĞUMUZ UZUN OLSUN
Taşları Bağlamışlar , Köpekler Serbest
Eşkiya Düze İnmiş , Yiğitler Derdest
Eski kasasını da almayı çok düşünmüştüm zamanında ama elektrik sorunları korkutmuştu gözümü. Yeni kasasında bu sorunların çözüldüğü söyleniyor, motor olarak yeni kasası 2006 kasa er6n lerden daha iyi, genel işçiliğini bilmiyorum iyi görünüyor ama sıfırında er6n ile arasında bin lira var ya da yok, marka imajının kawasakiye kafa tutacak kadar büyüdüğünü düşünmüyorum, er6n üretilmeye başladığından beri yapılan testlerde adamlar nerdeyse eksi puan verecek yer bulamıyorlar, eğer sıfır alacak param olsa kawa yı tercih ederim ama gt650 19 değil de 15 civarında bir fiyata sahip olsa, 11 e ikinci el kawa yerine 15 e sıfır gt650 ye kasabilirdim, kesinlikle güzel motor.
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
dostlar hafta sonu sucuk ekmek var beypazarından kıbrıscık köyüne gidilecek, düşünenler şimdiden programını ayarlasın derim.
16.09.2012 PAZAR GÜNÜ SAAT 9:30 DA AYAŞ YOLU (TÖREKENT) TOTAL BENZİNLİK DE TOPLANIP SAAT 10:00 DA TEKER DÖNER
1.DURAK : AT DERE'Sİ
2.DURAK : AYAŞ MERKEZ
3.DURAK : BEYPAZARI (GİRİŞTEKİ ÇEŞME)
4.DURAK : KIBRISCIK (KARAGÖL) SUCUK EKMEK BURDA YAPILACAK
TOPLAM TÖREKENT - KARAGÖL ARASI 120 KM
(NOT: BEYPAZARI - KARAGÖL ARASI BOL VİRAJLIDIR)
https://www.facebook.com/events/429490117086626/
**[Ankara - MT] Motosiklet Grubu**
Ankara Motosiklet Sevdalıları
https://www.facebook.com/groups/329295930541118/
Arkadaşlar selam,
1 ekimdeki sınava girip inş. ehliyetimi alacağım. 73 modelim.
motor tutkunu siz ankara'lı arkadaşlarla tanışıp umarım daha sonra gezilere ben de katılabilirim.
Şimdilik 3 derslik sürüş tecrübem var, balgat honda bayiinden bi cbf 150 alsam emek'e kendim getirebilir miyim, madara olur muyum, düşer miyim diye kaç gecedir yatakta dönüp duruyom uyuyamıyom.
Küçük not: kıbrıscık bolu'nun ilçesidir, karagöl, geçildikten 3 km sonraki bizim köye bağlıdır. yol virajlıdır aynı zamanda tırmanmalı bir yoldur. 20 gün önce gittim tam karagöl civarlarında stabilize asfalt çalışması yapıyorlardı, bitirmişlerdir inşallah, bildiğimiz asfalt kadar kaliteli değil çok kaygandı ve araba batmasın diye hızımı 10-20 km'ye düşürdüm.
İnşallah bitmiştir ama, kafanızı da bulandırmamışımdır umarım.
a.s ben de senin gibiyken ulustan batıkente getirmiştim. Göründüğü kadar kolay olmadığı için ben de baya sıkıntı yapmıştım. Getirdik ama kolay olmadı. Yolun düzse yavaş yavaş gidebilirsin bence. Kıbrıscık köyü yolu sıkıntılıysa sadece beypazarı da yapabiliriz yakınlarında gezilecek yeri varsa oraları da yapabiliriz.
**[Ankara - MT] Motosiklet Grubu**
Ankara Motosiklet Sevdalıları
https://www.facebook.com/groups/329295930541118/
Annemler köyde, ben bi telefon açıp beypazarına gidenlerden bi yol durumunu öğrenip buraya yazarım. Beypazarını da gezebilirsiniz sorun olursa. Ben tabi acemi bakış açısıyla bakıyım, yol biraz virajlı inişli çıkışlı, beypazarı sonrası tecrübesi az arkadaşlar zorlanabilirler.
bende Hatırlatacaktım iyi olmuş tekrar üstünden geçelim
gelenler bi elini kaldırsın beyler
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:53 ----------
Arkadaşlar hevesimi kursağımda bırakmayın hele bi gidelim de bakarız yavaş yavaş çıkarız beaa
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:56 ----------
16.09.2012 PAZAR GÜNÜ SAAT 9:30 DA AYAŞ YOLU (TÖREKENT) TOTAL BENZİNLİK DE TOPLANIP SAAT 10:00 DA TEKER DÖNER
1.DURAK : AT DERE'Sİ
2.DURAK : AYAŞ MERKEZ
3.DURAK : BEYPAZARI (GİRİŞTEKİ ÇEŞME)
4.DURAK : KIBRISCIK (KARAGÖL) SUCUK EKMEK BURDA YAPILACAK
TOPLAM TÖREKENT - KARAGÖL ARASI 120 KM
(NOT: BEYPAZARI - KARAGÖL ARASI BOL VİRAJLIDIR)
Gelenler
1- ibrahim Doğan
2- Yusuf Tolga Şanlı
3- Mustafa Okcanoğlu
4- Talip (talip333 )
5- ...
6- ...
nasıl bir cünüplükse ilan kalkmış direk efenim...
Çatalı göstertmem diyorsun hemi?
Kapışalım reyiz sonra nası madara olunurmuş gösterelim sana
Biri benden bahsetmiş sanırsam....
Eskişehire giderken keşke gelseydin madem?
Gayet güzel ve viraj dolu 100küsür km gittik 11 kişi ile..
Zorunamı gitti ben biniyom olm
havalar biraz daha soğusunda görelim bakalım metro mu yoksa dolmuş mu
ANGARAJ
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)