Hep hazır mamadan oluyor bunlar
Yaşlılar gelmesin, evli ve çocukluları da almayalım, 600cc altı kullanana selam bile vermeyelim, çin motoru kullananları dışlayalım, enduro kullananları örseleyelim Şaka bir yana aramızda yaşlı biri olduğunu düşünmüyorum zira motosiklet kullanan biri yaşlanamaz
Vay anasına yakında foruma da alınmayacağım
Evliyim , Çocukluyum ve yaşlıyım (orta yaşlıyım diyelim)
Bu konu çok sarmadı beni. Eskişehir planı ne durumda ben bir aksilik olmazsa oradayım.
Ayrıca bayram sonrası izinliyim turlamak isteyen olursa haber versin
# Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #
[QUOTE=karapara;2785028]Artçıyı senede bir bilemedin iki kere AVUTMAK için yeterli olsa yeter... (Bayan kısmının ne işi olurmuş motorla, binsin gezsin arabayla,kamyonla,tırla... Şaka bir yana durum artçı için durum gerçekten vahim mi Eren???[COLOR="Silver
[SIZE=1]-
Hakkaten sıkıntı abicim ziplamaktan oturamiyorsun ben cayyolundan eryamana geldim artci olarak benim motordan daha rahatsız bu yeterli sanırım
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:57 ----------
Okan. Abicim motur yüzünden ben elimdekinden vazgeçtim yaslandirmayin beni :p
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:01 ----------
Fatih abim sen bizim yuregimizin gencisin uzme bizi
Bana "natural born single" diyoglarrr, o yuzden motor hic sorun olmayacak bende, ben de z750 alabilrim demek ki hatta racing bile alabilirim ama ogle egilip bukulmeyi sevmiorum arkadas. Bir naked, bir chopper, bir endulu, bir cross, bir bobber, madem saymaya basladik bir de racing olsun o zaman Tabii bir olsun diyorum ama birden cok da olabilir maddiyata bagli, bugun persembe bakalim superloto dan sonra belli olur hersey
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Z1000sx alın her yola gelsin o zaman Şaka bi yana cidden süper motor. Düşündün mü Eren onu?
Bugün de saat 4gibi bi kızılcahamam'a uzanalım diyoruz bu arada ;)
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
Herkes uzayıp gidiyor bir yerlere , akşam iş çıkışı sefalarını çok ihmal ettik.
Sen çok oluyorsun ama
Otur oturduğun yerde hafta sonunu bekle be adam kıskançlıktan tatilim zehir oldu senin yüzünden yahu ))
---------- Post added at 14:04 ---------- Previous post was at 14:02 ----------
Erencim ,
Söylemezsem içimde kalacak GT250 den hemen sonra bu motorlar biraz ağır gelmeyecekmi ?
Sevgilerimle
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
[QUOTE=oocan;2785449]Sen çok oluyorsun ama
Otur oturduğun yerde hafta sonunu bekle be adam kıskançlıktan tatilim zehir oldu senin yüzünden yahu ))[COLOR="Silver"]
Bence düşün abi, uzun yola da gelir, karenajın avantajlarından her anlamda yararlanırsın, daha bi konforlu yolculuk edersin, sırt cantasından da kurtarır seni her türlü gideri var bence ;)
Abi valla h.sonu pazar muhtemelen müsait olmiicam o yüzden h.içini de değerlendiriim dedim
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
O pozisyonu beğenememe göbekten olmasın hacı Ayrıca "Telefon" diyerek susturabilirim kanımca seni
Müdür buluşalım yahu yalnız benim motor memlekette pazartesi getiricem olmadı otobüsle falan gelirim okan abinin adresini postakodunu alalımda orda toplaşalım madem
her an baskın olabilir...
ANGARAJ
Müdür takas işini naptın ? Gelir alırız seni ya ayıbediyon .
Motor kazalı çıktı müdür Okan abi tanır belki Zagor ahmet in motoruymuş araştırmalarım sonucu bu bilgiye ulaştım yakın olsaydı yine gidip değerlendirebilirdim ama git gel 1000km'lik bi yol olduğu için almasam bile 250 lira gibi bi benzin parası vermiş olacaktım. birde bayram arifesi olması caydırdı beni işin aslı..
ANGARAJ
E hayırlısı olmuş gitmemen zaten eskiydi makina böyle bişeyin çıkması yüksek ihtimal, senin teke iyi yav boşver =)
ya öyle çokda hevesli değildim biraz piyangodan çıkmıştı o alet yalnız 1100lerin sorun çıkarma olasılığı benimkinden daha az olduğu için birde direk takasla alacağım için makul gelmişti işin aslı.Şöyle iyiyiz tekeyle
ANGARAJ
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)