Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    unalx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fzr6
    Alıntı suprize adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ankarada olduğumuz için kısıtlı tercihlerden dolayı ve uzun yoldur diye gittiğimiz belli başlı kızılcahamam, beypazarı, elmadağ, kalecik vb. gezilerden sıkılan arkadaşların ilgisine.. Murat arkadaşımla beraber kastamonu iline bağlı olan abana ilçesine bir gece konaklamalı gezi yapmayı düşünüyoruz.. Ankaradan yaklaşık 360km uzaklıkta çok keyifli virajlı dağ yollarından ulaşılan abanada http://www.abanaalesta.com/ burada konaklamayı düşünüyoruz.. Katılmak isteyen arkadaşlar olur belki diye gün ve yola çıkış saati belirlenmedi;) katılmak isteyen arkadaşlar?
    Tarih belli olursa belki ben de planlayabilirim..
    (The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. © Soichiro Honda)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Okan Sinan Ocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1200GT (Helga) BMW S1000XR M Sport
    Alıntı eRRRen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi artçı martçı yok onu unut
    fena sıkıntı olur bekar adam için bunlar yaşlı ve evlileri aramıza almıyoruz
    Arkadaşlar tiz vakitte bu Eren kardeşimizi helal süt emmiş bir kız ile evlendirip haddini bildirmek lazım , ne demek evli ve yaşlıları almıyoruz ))
    eRRRen ve Wozy bunu beğendiler.
    DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR

Motosikleti
    -None-
    Alıntı revani adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu sabah işe gitmek için motora tam binerken motorun sol tarafının çok fena çizildiğini keşfettim. Motoru normalde arabaların geçemeyeceği bir yere koyuyorum apartmanımın otoparkında. Bir direğe bağlıyorum ön tekerini de. Sanırım bayramda çocuklar vs. binmeye çalışmış, devirmişler motoru. Sonra aileleri de motoru tekrar kaldırmış. Marta doğru motoru satıp daha iyi bir motor almayı planlıyordum ve motorun çizik olması çok kötü oldu benim için, fiyatı baya düşecek. Bütçem ucu ucuna yetecekti zaten. Apartman görevlilerine sordum, hiçbir bilgileri yokmuş. Apartmana "böyle böyle oldu, kim yaptı" diye afiş asmayı bile düşünüyorum :D

Anladım ki muşamba sadece yağmur, toz için değilmiş, muşambalı olsa belki çocukların dikkatlerini çekmeyecekti çünkü. Kapalı garaj da yok çevrede, motoru bir yerlere bırakamam. Çok sinirli bitirdim bayram tatilini valla :D

Ayrıca herkesin bayram tatili kutlu olsun arkadaşlar.
    Hep hazır mamadan oluyor bunlar

Abi artçı martçı yok onu unut
    fena sıkıntı olur bekar adam için bunlar yaşlı ve evlileri aramıza almıyoruz
    Yaşlılar gelmesin, evli ve çocukluları da almayalım, 600cc altı kullanana selam bile vermeyelim, çin motoru kullananları dışlayalım, enduro kullananları örseleyelim Şaka bir yana aramızda yaşlı biri olduğunu düşünmüyorum zira motosiklet kullanan biri yaşlanamaz
    eRRRen, ejlover ve Wozy bunu beğendiler.

FatihKARAKAŞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1200 RT
    Vay anasına yakında foruma da alınmayacağım

Evliyim , Çocukluyum ve yaşlıyım (orta yaşlıyım diyelim)

Bu konu çok sarmadı beni. Eskişehir planı ne durumda ben bir aksilik olmazsa oradayım.
    Ayrıca bayram sonrası izinliyim turlamak isteyen olursa haber versin
    Satharian ve eRRRen bunu beğendiler.
    # Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #

eRRRen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R----Suzuki GSXR600
    [QUOTE=karapara;2785028]Artçıyı senede bir bilemedin iki kere AVUTMAK için yeterli olsa yeter... (Bayan kısmının ne işi olurmuş motorla, binsin gezsin arabayla,kamyonla,tırla... Şaka bir yana durum artçı için durum gerçekten vahim mi Eren???[COLOR="Silver
    [SIZE=1]-

Hakkaten sıkıntı abicim ziplamaktan oturamiyorsun ben cayyolundan eryamana geldim artci olarak benim motordan daha rahatsız bu yeterli sanırım

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:57 ----------

Alıntı oocan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar tiz vakitte bu Eren kardeşimizi helal süt emmiş bir kız ile evlendirip haddini bildirmek lazım , ne demek evli ve yaşlıları almıyoruz ))
    Okan. Abicim motur yüzünden ben elimdekinden vazgeçtim yaslandirmayin beni :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:01 ----------

Alıntı FatihKARAKAŞ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vay anasına yakında foruma da alınmayacağım

Evliyim , Çocukluyum ve yaşlıyım (orta yaşlıyım diyelim)

Bu konu çok sarmadı beni. Eskişehir planı ne durumda ben bir aksilik olmazsa oradayım.
    Ayrıca bayram sonrası izinliyim turlamak isteyen olursa haber versin
    Fatih abim sen bizim yuregimizin gencisin uzme bizi

Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Bana "natural born single" diyoglarrr, o yuzden motor hic sorun olmayacak bende, ben de z750 alabilrim demek ki hatta racing bile alabilirim ama ogle egilip bukulmeyi sevmiorum arkadas. Bir naked, bir chopper, bir endulu, bir cross, bir bobber, madem saymaya basladik bir de racing olsun o zaman Tabii bir olsun diyorum ama birden cok da olabilir maddiyata bagli, bugun persembe bakalim superloto dan sonra belli olur hersey
    ejlover ve Satharian bunu beğendiler.
    ANGARAJ
    Whatever it is, it's better in the wind.
    Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.

ejlover - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Yamaha R1
    Z1000sx alın her yola gelsin o zaman Şaka bi yana cidden süper motor. Düşündün mü Eren onu?

Bugün de saat 4gibi bi kızılcahamam'a uzanalım diyoruz bu arada ;)
    2016 BMW S1000RR
    2012 Yamaha R1
    2011 Kawasaki Ninja 250R

Motosikleti
    GT250R----Suzuki GSXR600
    Alıntı Satharian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hep hazır mamadan oluyor bunlar

Yaşlılar gelmesin, evli ve çocukluları da almayalım, 600cc altı kullanana selam bile vermeyelim, çin motoru kullananları dışlayalım, enduro kullananları örseleyelim Şaka bir yana aramızda yaşlı biri olduğunu düşünmüyorum zira motosiklet kullanan biri yaşlanamaz
    Buda çok iyi yaa
    Satharian bunu beğendi.

trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    Herkes uzayıp gidiyor bir yerlere , akşam iş çıkışı sefalarını çok ihmal ettik.

Motosikleti
    GT250R----Suzuki GSXR600
    Alıntı ejlover adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Z1000sx alın her yola gelsin o zaman Şaka bi yana cidden süper motor. Düşündün mü Eren onu?

Yok düşünmedim abi son karar anları ya arkadaş 1000rr'ını satiyo 2006 ya o yada dediğim gibi z750 daha bulanmayalim
    Çok isterdim gelmek ama 18:30da çıkıyorum :(

Motosikleti

Sen çok oluyorsun ama

Otur oturduğun yerde hafta sonunu bekle be adam kıskançlıktan tatilim zehir oldu senin yüzünden yahu ))

---------- Post added at 14:04 ---------- Previous post was at 14:02 ----------

Yok düşünmedim abi son karar anları ya arkadaş 1000rr'ını satiyo 2006 ya o yada dediğim gibi z750 daha bulanmayalim
    Erencim ,

Söylemezsem içimde kalacak GT250 den hemen sonra bu motorlar biraz ağır gelmeyecekmi ?

Sevgilerimle
    ejlover bunu beğendi.

Motosikleti
    2012 Yamaha R1
    [QUOTE=oocan;2785449]Sen çok oluyorsun ama

Otur oturduğun yerde hafta sonunu bekle be adam kıskançlıktan tatilim zehir oldu senin yüzünden yahu ))[COLOR="Silver"]

Bence düşün abi, uzun yola da gelir, karenajın avantajlarından her anlamda yararlanırsın, daha bi konforlu yolculuk edersin, sırt cantasından da kurtarır seni her türlü gideri var bence ;)

Sen çok oluyorsun ama

Otur oturduğun yerde hafta sonunu bekle be adam kıskançlıktan tatilim zehir oldu senin yüzünden yahu ))

Erencim ,

Söylemezsem içimde kalacak GT250 den hemen sonra bu motorlar biraz ağır gelmeyecekmi ?

Sevgilerimle
    Abi valla h.sonu pazar muhtemelen müsait olmiicam o yüzden h.içini de değerlendiriim dedim
    2016 BMW S1000RR
    2012 Yamaha R1
    2011 Kawasaki Ninja 250R

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı Bulent78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bana "natural born single" diyoglarrr, o yuzden motor hic sorun olmayacak bende, ben de z750 alabilrim demek ki hatta racing bile alabilirim ama ogle egilip bukulmeyi sevmiorum arkadas. Bir naked, bir chopper, bir endulu, bir cross, bir bobber, madem saymaya basladik bir de racing olsun o zaman Tabii bir olsun diyorum ama birden cok da olabilir maddiyata bagli, bugun persembe bakalim superloto dan sonra belli olur hersey
    O pozisyonu beğenememe göbekten olmasın hacı Ayrıca "Telefon" diyerek susturabilirim kanımca seni

Alıntı trgy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkes uzayıp gidiyor bir yerlere , akşam iş çıkışı sefalarını çok ihmal ettik.
    Müdür buluşalım yahu yalnız benim motor memlekette pazartesi getiricem olmadı otobüsle falan gelirim okan abinin adresini postakodunu alalımda orda toplaşalım madem

Sen çok oluyorsun ama

Erencim ,

Sevgilerimle
    her an baskın olabilir...
    Satharian bunu beğendi.
    ANGARAJ

Motosikleti

Abi valla h.sonu pazar muhtemelen müsait olmiicam o yüzden h.içini de değerlendiriim dedim
    Cumartesi ayrı pazar ayrı mı yapacağız yani. Senin için uygunsa cmt günüde çıkarım , senin yüzünden öyle bi aşerdimki motora önümüzdeki hafta hergün binsem doyamayacağım.
    ejlover bunu beğendi.

Motosikleti
    HD xl 883
    Müdür takas işini naptın ? Gelir alırız seni ya ayıbediyon .

Motosikleti
    Motor kazalı çıktı müdür Okan abi tanır belki Zagor ahmet in motoruymuş araştırmalarım sonucu bu bilgiye ulaştım yakın olsaydı yine gidip değerlendirebilirdim ama git gel 1000km'lik bi yol olduğu için almasam bile 250 lira gibi bi benzin parası vermiş olacaktım. birde bayram arifesi olması caydırdı beni işin aslı..
    ANGARAJ

Motosikleti
    HD xl 883
    E hayırlısı olmuş gitmemen zaten eskiydi makina böyle bişeyin çıkması yüksek ihtimal, senin teke iyi yav boşver =)

Motosikleti
    ya öyle çokda hevesli değildim biraz piyangodan çıkmıştı o alet yalnız 1100lerin sorun çıkarma olasılığı benimkinden daha az olduğu için birde direk takasla alacağım için makul gelmişti işin aslı.Şöyle iyiyiz tekeyle
    ANGARAJ

Motosikleti
    2012 Yamaha R1
    Cumartesi ayrı pazar ayrı mı yapacağız yani. Senin için uygunsa cmt günüde çıkarım , senin yüzünden öyle bi aşerdimki motora önümüzdeki hafta hergün binsem doyamayacağım.
    Abi benim h.sonu 1 gün kesin bloke de büyük ihtimal pazar; o yüzden net bi şey söyleyemiyorum. Sizler tadını çıkarın müsait olursam ben de katılırım zaten ;)
    2016 BMW S1000RR
    2012 Yamaha R1
    2011 Kawasaki Ninja 250R

Motosikleti
    Abi benim h.sonu 1 gün kesin bloke de büyük ihtimal pazar; o yüzden net bi şey söyleyemiyorum. Sizler tadını çıkarın müsait olursam ben de katılırım zaten ;)
    Canın sağolsun bizde resimleri koyar sana nispet yaparız o zaman.
    ejlover bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler