Her pazar beraberiz abi o zaman
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:47 ----------
Ben araba işini bırakalı aylar oldu sabah trafiğinden kurtulalı bi daha sanmıyorum bulaşayım
ssde yoruyo hyo bile olsa en iyisi sanırım bu
Bir suredir Ankara'dan ve intenetten uzak oldugumdan; Gecikmis olmasina ragmen yine de herkese buradan iyi bayramlar diliyorum.
Ve bu bayram gununde Gaziantep'te gerceklestirilen katliami nefretle kiniyorum, olen masum insanlara ve BEBEKLERE/COCUKLARA da Allah'tan rahmet diliyorum. Yazik, cok yazik...
Ankarada olduğumuz için kısıtlı tercihlerden dolayı ve uzun yoldur diye gittiğimiz belli başlı kızılcahamam, beypazarı, elmadağ, kalecik vb. gezilerden sıkılan arkadaşların ilgisine.. Murat arkadaşımla beraber kastamonu iline bağlı olan abana ilçesine bir gece konaklamalı gezi yapmayı düşünüyoruz.. Ankaradan yaklaşık 360km uzaklıkta çok keyifli virajlı dağ yollarından ulaşılan abanada http://www.abanaalesta.com/ burada konaklamayı düşünüyoruz.. Katılmak isteyen arkadaşlar olur belki diye gün ve yola çıkış saati belirlenmedi;) katılmak isteyen arkadaşlar?
Arkadaşlar eskişehir moto feste cuma akşamı grup olarak gitmeyi düşünen varmı. yada perşembeden
Ben de karadeniz gezisi planlıyordum. Bana uyar gibi. Ama orası da yakın, hareket etmişken şöyle daha bi doğu karadeniz olsa, Tiflise felan gitsek daha bi hoş olur...
Evet o konuda haklısın daha güzel olur;) ama o kadar uzun bir gezinin önceden planlanması lazım.. Biz bir iki gün içinde çıkılır değişiklik olur şeklinde bir gezi olsun diye mesafeyi ortalama hatta altında düşündük;) kararın kesinleşirse haberimiz olsun
Aslında kararım kesin. Şu anda yurtdışındayım. 30 Ağustos'ta geleceğim. Eylül 3'e kadar Eskişehir düşünüyordum ama iptal edebilirim. Eylül'ün 2. Haftasında yapılacak etkinlik bana daha çok uyar. Size orada 2 gün eşlik edip orada doğu karadenize kaçabilirim. Tabi yanıma arkadaş da arıyorum...
kardeş sanada uyarsa akşam beraber gidelim. cuma akşamı cuma için izin alamadım. cuma akşam çıkmak zorunda kalcam.
Aslında kararım kesin. Şu anda yurtdışındayım. 30 Ağustos'ta geleceğim. Eylül 3'e kadar Eskişehir düşünüyordum ama iptal edebilirim. Eylül'ün 2. Haftasında yapılacak etkinlik bana daha çok uyar. Size orada 2 gün eşlik edip orada doğu karadenize kaçabilirim. Tabi yanıma arkadaş da arıyorum...
zamanla ilgili bir problem yaşadık galiba;) bu gezi sana uymaz bu durumda en geç pazar günü dönmüş olcaz o şekilde çıkarız..
Hay Allah.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:12 ----------
Tabi olabilir ama erken çıkmak güzel olur, karanlığa kalmadan çadır felan kurulacaksa kurmak, yerleşmek... Bence biraz daha şansımızı zorlayıp öğleden sonra felan çıkabilirsek daha güzel olur.
Bu sabah işe gitmek için motora tam binerken motorun sol tarafının çok fena çizildiğini keşfettim. Motoru normalde arabaların geçemeyeceği bir yere koyuyorum apartmanımın otoparkında. Bir direğe bağlıyorum ön tekerini de. Sanırım bayramda çocuklar vs. binmeye çalışmış, devirmişler motoru. Sonra aileleri de motoru tekrar kaldırmış. Marta doğru motoru satıp daha iyi bir motor almayı planlıyordum ve motorun çizik olması çok kötü oldu benim için, fiyatı baya düşecek. Bütçem ucu ucuna yetecekti zaten. Apartman görevlilerine sordum, hiçbir bilgileri yokmuş. Apartmana "böyle böyle oldu, kim yaptı" diye afiş asmayı bile düşünüyorum :D
Anladım ki muşamba sadece yağmur, toz için değilmiş, muşambalı olsa belki çocukların dikkatlerini çekmeyecekti çünkü. Kapalı garaj da yok çevrede, motoru bir yerlere bırakamam. Çok sinirli bitirdim bayram tatilini valla :D
Ayrıca herkesin bayram tatili kutlu olsun arkadaşlar.
Artçıyı senede bir bilemedin iki kere AVUTMAK için yeterli olsa yeter... (Bayan kısmının ne işi olurmuş motorla, binsin gezsin arabayla,kamyonla,tırla... Şaka bir yana durum artçı için durum gerçekten vahim mi Eren???
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:15 ----------
Soner sizin motorlara binince kendimi limuzinde yolculuk eder şekilde rahat ve konforlu hissediyorum, amma ruhum biraz rüzgarda sallanmak,virajda yatmak istiyor ... 10 sene sonra hafif genç üstü olurum, o zaman naylonu bırakıp size katılarak noktayı koyacağım söz..
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)