Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Ankara - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    ejlover - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Yamaha R1
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Uygulamani bilmiyorum ama istatistik,ekonometri,iktisat uygulamalarinda yardimci olmaya çalisirim
    Çok sağol Erhan Bol bol regresyon, paired sample t-test, Manova, Anova, Reliability olacak gibi gözüküyor valla Ne yapsam ben de şaşırmış durumdayım bi ara danışırım sana da ;)

Alıntı Taylan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah kolaylık versin Uğur.
    Çok sağol abi ;) Bayramda görüşürüz umarım

Alıntı durmazzz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm arkadaşlar.ben sitede yeniyim.ankarada buluşma gezme falan olmuyor mu?
    Hoşgeldiniz ;) Bu aralar durgun gezi faaliyetleri ama şehir içi buluşmalar oluyor

Alıntı SEÇ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler bayramın 2. ya da 3. günü söyle güzel bir gezi yapalım mı? SÜNNET GÖLÜ'ne
    http://maps.google.com/maps?saddr=An...t=m&mra=ls&z=9

Ankaradan gelecekler için;
    Ayaş, Beypazarı, Nallıhan dan sonra Mudurnu'ya geliyoruz. Mudurnu'ya girmeden Göynük istikametine devam ediyoruz. Göynük ve Sünnet Gölü tabelasını gördüğünüz sapaktan sola dönüyoruz. 11 km sonra Sünnet Gölü 5 km.

İsterseniz otobandan Bolu Doğudan çıkıp şehir merkezinden Mudurnu istikametine devam ediyoruz. Mudurnu'ya girmeden BP benzinlikten sağa Göynük yoluna dönüyoruz. Göynük ve Sünnet Gölü tabelasını gördüğünüz sapaktan sola dönüyoruz. 11 km sonra Sünnet Gölü 5 km.

ne yenir içilir bilmiyorum ama araştırıyorum. illa ki buluruz bir yer oteller falan varmış. büfe de vardır olmadı ekmek arası yapar oraya gidince yeriz
    Günibirlik mi? Kalmalı mı peki bu?

Alıntı Bulent78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eveeet arkadaslar, gunu gerizekalinin biriyle acmis bulunuyorummm.

Sabah motoru park yerinden cikardim, bizim sokakta ilerliyorum, Esat caddesi ne geldim, yolun sol tarafindayim, sagimda bi tane golf var, ikimizde yoldaki arabalarin gecmesini bekliyoruz, gecince sola dogru donup devam edicez. Amcam birdenbire, yoldan hala arabalarin gelmesine ragmen, sola dogru cikmaya basladi, bu arada da 100 kiloluk beni ve 160 kiloluk motorumu gormuyorrrrr, abi nasil yani demeyin, adamin caminin hizasindayim yani, kafasini biraz cevirse gorecek, cevirmesine bile gerek yok, yani sol gozu goruyorsa eger, onune bile baksa benim solda oldugumu farkeder, ama etmiyorrrrrrrr, sabah sabah yine kufurlerle geldim isyerine. Adam sola dogru cikmaya baslayinca farkediyorum ki beni gormuyor, motoru sola dogru yatirmaya basliyorum oldugum yerde, sonra korna ve bagirtilarla adami motoru yere birakmak uzereyken durduruyorum, sonra biraz geri geri geliyor ve carpmadan, motoru da yere birakmadan dogruluyorum, herhangi bir hasar yok, allah belani versin gerizekali falan gibi laflari sayiyorum icerden, sonraaaaaa ne farkediyorumm acabaaa? Adam telefonla konusuyor, butun bunlar olurken adam telefonla konusuyor ve halaaa konusmaya devam ediyor, ben bunu gorunce dunku sakin olun kavga etmeyin onerilerim vardi ya, ..ktir ediyorum onlari ve kaskin vizoru acik sekilde senin azini yuzunu.. onun bunun.... seklinde bildigim butun kufurleri ederken, motoru ayakliga alirken herif basiyor ve kaciyor, arkadan yakalama girisiminde bulunmuyorum ama hala kufrediyorum adama, yani bir pardon, bir ozur, falan yok ve ayni poku yemeye devam ediyor hala. Bazen harbiden bu dunyada bizi test ettiklerini dusunuyorum, sirf bu adamlara trafikte tahammul ettigimiz icin, onlarla ayni trafikte araba kullandigimiz icin bile cennete gitmemiz gerektigini dusunuyorum. bu kadar sabir peygamber de olur ancak arkadas. Neyse bir olayi daha adamin hizli kacmasi sebebiyle kavgasiz atlatmis bulunuyorum. Kissadan hisse, motor adamin burnunun dibinde bile olsa gorunmuyor arkadas, hos bu gerizekali ben kamyon da olsam gormezdi heralde, yuzundeki beyinsiz, salak ifadeyi gorseydiniz demek istedigimi anlardiniz. Off off boyle durumlarda iste bi iki tane patlatip ta adama, sinirini cikarmak istiyor insan. Neyse hasarsiz bir sekilde atlattim en azindan motorda da bende de bisi yok, isin tesellisi.

Bu arada allahtan motor ufak ve hafifti, Eger Shadow falan olsaydi ya da yuksek bir alet olsaydi direk birakmistim yere. O zaman daha cok kufrederdim iste o adama
    Çok geçmiş olsun abi Neyse sıkıntısız atlatmışsın

Valla aslinda dusununce herifin basip gitmesi bi bakima iyi oldu, cunku oyle iri yari bi tipte degildi, ben o sinirle adamin ustunden gecseydim kotu olurdu yani, sonra pisman falan da olabilirdim, ama bi iki tane patlatsaydim da o zaman sinirimi bosaltsaydim diyorum hala, insanin icinde kalinca stres yaratiyor valla Bu salagin arkasindaki arabadaki eleman bile sinir yapti, ulan birak telefonu da onune bak falan diye arkadan bagirdi, yani herifi dovsem, arkadaki de ayirmazdi oturur bi guzel seyrederdi gibi geldi bana Diyorum ya allahtan bana ya da motora bisi olmadi, yoksa cok fena icimde kalirdi, hatta o zaman takip ederdim o mali iste. Motorun hafif olmasinin avantaji valla, biraz daha yatirsam zaten yere yatacakti motor, o derece yatirdim, bir ara kendimi Rossi gibi hissettim
    Var var kesin senin içinde bi racing tutkusu var Dışarı çıkarmamız lazım onu bi ara

bu eskişehir olayına katılmak istiyorum. cumartesi gidip pazar dönüp akşam arabayal çoruma gidip bir düğüne katılıp geri dönmem gerekiyo...festivalde çadır ortamında uyuyamayacağımı düşününce iyi bi fikir gibi gelmiyo festivale gitmek...gitsem bile cumartesi sabah ordan çıkmam lazım dönüş için...her nekadar festival ruhuna aykırı olsa da otel gibi bişey varsa iyi olur..
    Otel de olsa çadır da olsa konaklamalı geziler şu sıralar bana da uymuyor :( Festivale günübirlik gidilirse ben de katılırım ;)

2 saat çok iyi bi saat eskişehir için grup gidilirse 3,5 saatten önce zor...kortej iyi olur ama çok da önemli değil şahsım adına...dediğin gibi uyku 2 biraya bakar ama ya uyuyamazsam diye tırsıyom...bizim ekibin kamp maceraları geliyo aklıma...

birde temelli polatlı yolu motosikletler için çekilecek yol değil diyor ustalar...beypazarı nallıhan ve özellikle sonrası çok daha keyifli bi rota diye de eklediler...
    Evet o yol ip gibi dümdüz ve inanılmaz sıkıcı :( Rodaj falan yapıcak varsa platlı temelli yapsın da onun dışında motordan sıkılıyosun dümdüz git git

Alıntı GrkSbf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar mt ankara ekibi. Istanbuldan gelen cbr 125 sahibi yeni baslayan bir bankaciyim yas 27
    bayrama bitinceye kadar ankara da olacagim bir etkinlik olursa katilmak isterim.ve hayirlisi ise ankaraya tayin olacagim o zaman daha fazla takipci olacagim
    Saygilarimla,tekeriniz duz bassin
    Hoşgeldinizzzz

Allahin sopasi mi diyelim, nazar mi diyelim, ne diyelim Mustafa

Bayram zamani gezecekler burdan falan duyurursaniz uygun olanlar gelir, katilir bence, misal ben
    Ben de varım

müdür bu hafta sonu ya da bayram da eskişehire gidilecek diye kimseden muhabbet çıkmadı..sadece bayramda ufak çaplı gezi olabilir dedi bi kaç kişi..katılmak isteyen varsa beklerim falan dedi...
    Evet bayram ve h.sonu programını yapalım taaa Eskişehir festival programına zıplandı bu hafta yalan olacak yine :(
    2016 BMW S1000RR
    2012 Yamaha R1
    2011 Kawasaki Ninja 250R

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı ejlover adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok sağol Erhan Bol bol regresyon, paired sample t-test, Manova, Anova, Reliability olacak gibi gözüküyor valla Ne yapsam ben de şaşırmış durumdayım bi ara danışırım sana da ;)
    bunlar bizim işimiz

reklamımı da yapayım

www.spssanaliz.org

ejlover ve Satharian bunu beğendiler.

Redmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500
    Eskişehir Festivali MT sayfası...

http://www.motosiklet.net/forum/moto...ul-2012-a.html

Motosikleti
    2012 Yamaha R1
    bunlar bizim işimiz

reklamımı da yapayım

www.spssanaliz.org

Güzel iş

Bu arada bayrama daha çok var; 2 haftadır momtora binemedim Haftasonu gezmeyi düşünen var mı arkadaşlar yarın falan?
    2016 BMW S1000RR
    2012 Yamaha R1
    2011 Kawasaki Ninja 250R

Motosikleti
    -None-
    bunlar bizim işimiz

reklamımı da yapayım

www.spssanaliz.org

Sayısal Loto konusunda da danışabiliyor muyuz ;)

talip333 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 MH Drift (2012)
    Güzel iş

Bu arada bayrama daha çok var; 2 haftadır momtora binemedim Haftasonu gezmeyi düşünen var mı arkadaşlar yarın falan?
    Günü birlik gezi düşünüyoruz muhtemelen bayramın 3. günü. Facete de zaten görmüşsünüz ;)
    **[Ankara - MT] Motosiklet Grubu**
    Ankara Motosiklet Sevdalıları
    https://www.facebook.com/groups/329295930541118/

Motosikleti
    2012 Yamaha R1
    Alıntı talip333 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Günü birlik gezi düşünüyoruz muhtemelen bayramın 3. günü. Facete de zaten görmüşsünüz ;)
    Gördüm gördüm o tamam da h.sonunu da değerlendirecek var mı diye merak ettim =D
    2016 BMW S1000RR
    2012 Yamaha R1
    2011 Kawasaki Ninja 250R

Bayramda şöyle mangallı falan bişeyler düşünen arkadaş yokmu ya bizide davet etse

talip333 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 MH Drift (2012)
    Alıntı Jetaimee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bayramda şöyle mangallı falan bişeyler düşünen arkadaş yokmu ya bizide davet etse

3. günü kurtboğazı diye düşünülüyor mangal yapmaya ama katılım olursa güzel olur
    **[Ankara - MT] Motosiklet Grubu**
    Ankara Motosiklet Sevdalıları
    https://www.facebook.com/groups/329295930541118/

tirbison - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Daelim roadwin 250r
    Gördüm gördüm o tamam da h.sonunu da değerlendirecek var mı diye merak ettim =D
    Pazar gunu gidelim biyerlere ben varim
    Çıkar şu üstündekileri, ne dediğin anlaşılmıyor

Motosikleti
    2012 Yamaha R1
    Alıntı tirbison adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pazar gunu gidelim biyerlere ben varim
    2 ettik pazar gunu kizilcahamam, beypazari tarzi guzel yol yapilacak tur icin Baska gelen?¿

1. Ejlover
    2. Tirbison
    3. ????
    2016 BMW S1000RR
    2012 Yamaha R1
    2011 Kawasaki Ninja 250R

Motosikleti
    Honda CB125E/NC700x
    Yarın Cumartesi Pazardan önce geliyor... Yarın(cumartesi 18.08.2012) ben turlamaya açığım... Yarın turlasak Pazarı sonra düşünsek....
    ‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,

Alıntı talip333 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    3. günü kurtboğazı diye düşünülüyor mangal yapmaya ama katılım olursa güzel olur
    Beni yazın listeye kardeşim sürekli takip ediyorum ismim ufuk özeldende yazabilirsin netleşin ce
    talip333 bunu beğendi.

forewer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZZ-R1200
    Ben hafta sonunu falan da bekleyemicem şimdi çıkıp serin serin biraz turlayacağım.
    '92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200

Motosikleti
    Honda CB125E/NC700x
    Alıntı forewer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben hafta sonunu falan da bekleyemicem şimdi çıkıp serin serin biraz turlayacağım.
    Koray şu senin iş bitiriciliğini, noktayı koymanı takdir ediyorum... Aklında olsun yarın da hava serin
    ‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,

Motosikleti
    2012 Yamaha R1
    Face'e bakin arkadaslar yarin bi kargasekmez ordan kizilcahamam yapicaz ;)
    forewer bunu beğendi.
    2016 BMW S1000RR
    2012 Yamaha R1
    2011 Kawasaki Ninja 250R

TATACROW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S&T gt 250 r
    aslında yarın bende katılıp sizlere pazarmı gitsem eskişehire :D:D arakdaslar ... bayradan sonra bolbol yapalım sezonda bitecek ... ama festivale varım haftayada ne derseniz varım önder burada bende anakraya yeni geldim aslen eskişehrili okul iş istanbuldu ... bolbo etkinlik buarada
    koray arkadasımıza hasta oldum o ne derse yapcak kafadayım :D:D
    karapara ve ejlover bunu beğendiler.

Motosikleti
    Honda CB125E/NC700x
    Face'e bakin arkadaslar yarin bi kargasekmez ordan kizilcahamam yapicaz ;)
    Hocam yarın ben gelirim...Cumartesi..Buluşma yeri neresi ve buluşma saati kaç acaba??

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:01 ----------

Benim motor 125 cc, eğer siz gazlayacaksanız benim katılmam uygun düşmez..
    ejlover bunu beğendi.

TATACROW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S&T gt 250 r
    yani iş bitirici arakdaslara ihtiyacımız var :D:D hani

forewer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZZ-R1200
    Bu akşam itibariyle güncel karma yakıt tüketimim. %85'i very very sakin geri kalanı ben de insanım diyerek full topuk modunda kullanılmıştır.
    4,04lt/100km.
    '92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 43 kullanıcı var. (0 üye ve 43 misafir)

Bu Konudaki Etiketler