Abi sorma o benim eşşekliğim, yani kural olarak böyle birşey yok, tabii ki tek şeritli yolda adamın yanında olmamam gerekiyor haklısın ama işte boşluk doldurma anlamında, oldukça geniş olan boşluğa girmiş bulundum, beni görmemesi mümkün değil, yani o yol geniş olsa ve yanında bir başka araba olsa eminim onu da görmeyecekti ve araba benim gibi kaçamayacağından direk alete girecekti kesin. Trafik kuralı olarak yanlış ama uygulamada onu yapmayacak motorcu çok az be abi, bu bi bahane değil tabii ki ama önünde o kadar araba varken yandaki boşluğu kullanmamak da zor geldi bana Yani pratikte kendimizi bir araba olarak görmemiz ve ona göre kullanmamız gerekiyor kesinlikle ama öyle yaparsak da trafikden kurtulmak mümkün değil, bu da bahane değil ama yapıyoruz işte Bunların hiçbiri adamın kör ve öküz olduğu gerçeğini değiştirmiyor ama, bak yazarken bile hala sinirleniyorum adama yaw, insan sağına soluna bakmadan araba kullanır mı ya, kullanır da bu kadar körlemesine kullananını uzun süredir görmemiştim, iyi oldu, ne kadar görünmez olduğumuzu bir kez daha hatırlattı bana...