Eveeet arkadaslar, gunu gerizekalinin biriyle acmis bulunuyorummm.
Sabah motoru park yerinden cikardim, bizim sokakta ilerliyorum, Esat caddesi ne geldim, yolun sol tarafindayim, sagimda bi tane golf var, ikimizde yoldaki arabalarin gecmesini bekliyoruz, gecince sola dogru donup devam edicez. Amcam birdenbire, yoldan hala arabalarin gelmesine ragmen, sola dogru cikmaya basladi, bu arada da 100 kiloluk beni ve 160 kiloluk motorumu gormuyorrrrr, abi nasil yani demeyin, adamin caminin hizasindayim yani, kafasini biraz cevirse gorecek, cevirmesine bile gerek yok, yani sol gozu goruyorsa eger, onune bile baksa benim solda oldugumu farkeder, ama etmiyorrrrrrrr, sabah sabah yine kufurlerle geldim isyerine. Adam sola dogru cikmaya baslayinca farkediyorum ki beni gormuyor, motoru sola dogru yatirmaya basliyorum oldugum yerde, sonra korna ve bagirtilarla adami motoru yere birakmak uzereyken durduruyorum, sonra biraz geri geri geliyor ve carpmadan, motoru da yere birakmadan dogruluyorum, herhangi bir hasar yok, allah belani versin gerizekali falan gibi laflari sayiyorum icerden, sonraaaaaa ne farkediyorumm acabaaa? Adam telefonla konusuyor, butun bunlar olurken adam telefonla konusuyor ve halaaa konusmaya devam ediyor, ben bunu gorunce dunku sakin olun kavga etmeyin onerilerim vardi ya, ..ktir ediyorum onlari ve kaskin vizoru acik sekilde senin azini yuzunu.. onun bunun.... seklinde bildigim butun kufurleri ederken, motoru ayakliga alirken herif basiyor ve kaciyor, arkadan yakalama girisiminde bulunmuyorum ama hala kufrediyorum adama, yani bir pardon, bir ozur, falan yok ve ayni poku yemeye devam ediyor hala. Bazen harbiden bu dunyada bizi test ettiklerini dusunuyorum, sirf bu adamlara trafikte tahammul ettigimiz icin, onlarla ayni trafikte araba kullandigimiz icin bile cennete gitmemiz gerektigini dusunuyorum. bu kadar sabir peygamber de olur ancak arkadas. Neyse bir olayi daha adamin hizli kacmasi sebebiyle kavgasiz atlatmis bulunuyorum. Kissadan hisse, motor adamin burnunun dibinde bile olsa gorunmuyor arkadas, hos bu gerizekali ben kamyon da olsam gormezdi heralde, yuzundeki beyinsiz, salak ifadeyi gorseydiniz demek istedigimi anlardiniz. Off off boyle durumlarda iste bi iki tane patlatip ta adama, sinirini cikarmak istiyor insan. Neyse hasarsiz bir sekilde atlattim en azindan motorda da bende de bisi yok, isin tesellisi.
Bu arada allahtan motor ufak ve hafifti, Eger Shadow falan olsaydi ya da yuksek bir alet olsaydi direk birakmistim yere. O zaman daha cok kufrederdim iste o adama