Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla bi trafik için kaçirilmaz bu firsat,ki dönüste trafik olmayacak.yok haci bozkirin adamina ögretemicez.senin gibi bide kendine redmoon denilen arkadas var
    evet beyler aramızda toplaşıp erhana bi 5210 alıyoruz topluca eline veriyoruz artık farz oldu bu

Alıntı trgy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Müdür sen şu telefonu değiştirene kadar yazma artık valla gözümüzü bozacaksın =)
    çok haklısın çoookkkkk....
    ANGARAJ

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    talip333 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 MH Drift (2012)
    arkadaşlar geliyorum ben de kaza bela olmazsa, çok tereddütte kaldım, çok da istiyorum yarın biyerlere gidersek hem tanışmış oluruz önceden diye. Grup yapıp yalnız bırakmayın zaten tek başıma motoru öğrendim tek başıma da takılmayayım orada Benim gibi 250 cc altı var mı gelecek peki?

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Müdür sen şu telefonu değiştirene kadar yazma artık valla gözümüzü bozacaksın =)
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet beyler aramızda toplaşıp erhana bi 5210 alıyoruz topluca eline veriyoruz artık farz oldu bu

çok haklısın çoookkkkk....
    hacı dikkat ettimde okuması o kadar zor değil aslında...bi süre sonra alışıyo insan

bu arada 8 km lik bi parkur yürüdüm...biraz yorucu oldu sayılır...derman kalmadı ayaklarımda..

buberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Varadero
    09.08.2012 Perşembe; yıldız aspava soslu soğanlı dürüm,iftar buluşması...

1-selçuk
    2-erhan-erro
    3-yunus - gaccal
    4 bülent-bülent 78
    5- turgay- trgy
    6-buğra-buberk
    7-hüseyin-nezih77
    8-celal
    9-şener

bende ve şener en geç 6'da yunusgilpark'da oluruz.
    dolar 10 lirayı geçecekmiş.

Motosikleti
    125 MH Drift (2012)
    Alıntı buberk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    09.08.2012 Perşembe; yıldız aspava soslu soğanlı dürüm,iftar buluşması...

1-selçuk
    2-erhan-erro
    3-yunus - gaccal
    4 bülent-bülent 78
    5- turgay- trgy
    6-buğra-buberk
    7-hüseyin-nezih77
    8-celal
    9-şener

bende ve şener en geç 6'da yunusgilpark'da oluruz.

1-selçuk
    2-erhan-erro
    3-yunus - gaccal
    4 bülent-bülent 78
    5- turgay- trgy
    6-buğra-buberk
    7-hüseyin-nezih77
    8-celal
    9-şener
    10-Talip

beni atlamışın, benim gibi 250 cc altı olan var mı arkadaşlar gelenlerden?

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı talip333 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1-selçuk
    2-erhan-erro
    3-yunus - gaccal
    4 bülent-bülent 78
    5- turgay- trgy
    6-buğra-buberk
    7-hüseyin-nezih77
    8-celal
    9-şener
    10-Talip

beni atlamışın, benim gibi 250 cc altı olan var mı arkadaşlar gelenlerden?

kardeş valla amma sıkıntı ettin..sen üzülme diye bi tane 125 lik kiralayıp gelecem valla...

sorunun cevabına gelirsek listede yok gibi...125 liik bi osman abi var o da gelemiyo sanırım...ama sen gel ben gazı az açacam..söz...biizmkiler aspavaya gitse bile sen 125 lik olduğun için ben sana uyacağım için 2 saat sonra gidelim ne var yani...3-4 km yol vakit biraz zor geçer ama yaparız bişeyler...
    buberk bunu beğendi.

Motosikleti
    Varadero
    Alıntı erro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş valla amma sıkıntı ettin..sen üzülme diye bi tane 125 lik kiralayıp gelecem valla...

sorunun cevabına gelirsek listede yok gibi...125 liik bi osman abi var o da gelemiyo sanırım...ama sen gel ben gazı az açacam..söz...biizmkiler aspavaya gitse bile sen 125 lik olduğun için ben sana uyacağım için 2 saat sonra gidelim ne var yani...3-4 km yol vakit biraz zor geçer ama yaparız bişeyler...
    Olmaz öyle yavaş gideriz falan! biz motoGP modunda gideriz herkes bilir. Mesela isim vermiyorum geçen iftarda adamın biri 750lik shadowla yetişemedi bize izimizi kaybetmiş yarım saat sonra geldi
    Wozy ve Satharian bunu beğendiler.

Motosikleti
    tracer 900
    Olmaz öyle yavaş gideriz falan! biz motoGP modunda gideriz herkes bilir. Mesela isim vermiyorum geçen iftarda adamın biri 750lik shadowla yetişemedi bize izimizi kaybetmiş yarım saat sonra geldi
    olum bu sefer 150 yle falan gidin bari biz de arkanızdan yetişiriz...tamam anıttepe kızılay esat civarı tam basmalık yol, 180 hakkı var ama bu seferlik böyle olsun...koray gelirse o da bizle arkadan yavaş gelen grupla gelir...yavaş gidelim zaten 130-140 gidersek motor da az yakıyo hem...

Motosikleti
    125 MH Drift (2012)
    erhan ve buğra benim makina sizinkiler yazılansa tokatlar siz canınızı sıkmayın ama rodaj olduğu için şimdilik şanslısınız zaten iş çıkışı eve uğrar oraya gelirim, sanırım herkes 7-7:30 orda olur. siz gelene kadar kapışa kapışa gelin trafikte yemek sonrası da basanlar bassın benim bahanem var
    buberk ve erro bunu beğendiler.

Motosikleti
    Varadero
    erhan ve buğra benim makina sizinkiler yazılansa tokatlar siz canınızı sıkmayın ama rodaj olduğu için şimdilik şanslısınız zaten iş çıkışı eve uğrar oraya gelirim, sanırım herkes 7-7:30 orda olur. siz gelene kadar kapışa kapışa gelin trafikte yemek sonrası da basanlar bassın benim bahanem var
    Belki yetişirsin bize ama bizim buluşmalarda 250 cc altındakileri parmakla birbirimize gösterip kahkaha atıyoruz. Hiç unutmam Erhan bir keresinde yeni gelen birine "bune hocam bisikletle gelseydin bare" diyerek dalga geçmişti. Böylede pis adamlardan oluşan bir ortamımız var baştan söyleyeyim de hayal kırıklığı yaşamayın
    talip333, erro, Satharian ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

Motosikleti
    125 MH Drift (2012)
    Belki yetişirsin bize ama bizim buluşmalarda 250 cc altındakileri parmakla birbirimize gösterip kahkaha atıyoruz. Hiç unutmam Erhan bir keresinde yeni gelen birine "bune hocam bisikletle gelseydin bare" diyerek dalga geçmişti. Böylede pis adamlardan oluşan bir ortamımız var baştan söyleyeyim de hayal kırıklığı yaşamayın
    motorla dalga geçin canım insanla geçmeyin de hem zaten adı üstünde motorlu bisikletten türemiş sıfırdan başlayan birisi olarak 250lik yerine 135ccyi seçmem kendi can güvenliğim açısından 1 saat de olsa tanışmış olalım da yarın biyere giderken bir muhabbetimiz olsun.

trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    Benim 125 liğin arkasına teneke falan bağlamışlardı , giderken araçlar sellektör korna yaptı da öyle anladım, acımasız oldukları kadar hunhardırlar burdakiler dikkat et.
    talip333 ve Satharian bunu beğendiler.

Redmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500
    Laf atmayalım durduk yerde tamam motorumuz hızlı gitmiyor olabilir ama kalkışta can yakarım söyleyeyim

Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    sorma yaw, sirf bu yuzden shadow almaktan vazgectim haci, hayir 3 kati motor hacmine yukselticem ama alet yavas gidicek, milletin sirtini gorecem, ne anladim ben bu isten

bizim grup boyle kucuk motorlara pek sicak bakmiyor, kucuk dediysem 250 lik motorlarla bile 160-180 gidiyoruz, o yuzden buyutmek icin kimse acele etmiyor Hor goruyoruz onlari, misal ben gruba ilk girdigimde cok meshur bir Tuz golu gezisi yapiliyordu, grup da yol boyunca kimse benle konusmadi, herkes basti gaza bi ben kaldim arkada oksuz boynu bukuk kucuk emrah gibi Sonralari zamanla 140 falan yapinca iyi bari gel aramiza hala cok yavassin ama idare edecez artik napalim dedilerdi hic unutmam, gozlerim falan yasarmisti

Olm ben er6n e para yetistiremiycem sanirim bu sene, cbf 500 de fiyat olarak az degil, Er5 mi baksam aceba ya, Ne diyon Bugra, cbf500 kadar olmasa da tatmin eder heralde? Tabii benim motor satilirsa...

Bu arada en son hangi aspava da karar kildiniz olm, muhabbet birbirine girmis esatta ki yanyana 3 tane olandan biri mi, oyleyse hangisi? ne zaman rezervasyon yaptiricaz, gerekirse ben oglen oraya gidip adamla yuzyuze de konusurum, oglene kadar kesin bi haber edin burdan.
    ANGARAJ
    Whatever it is, it's better in the wind.
    Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.

Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı Bulent78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sorma yaw, sirf bu yuzden shadow almaktan vazgectim haci, hayir 3 kati motor hacmine yukselticem ama alet yavas gidicek, milletin sirtini gorecem, ne anladim ben bu isten

bizim grup boyle kucuk motorlara pek sicak bakmiyor, kucuk dediysem 250 lik motorlarla bile 160-180 gidiyoruz, o yuzden buyutmek icin kimse acele etmiyor Hor goruyoruz onlari, misal ben gruba ilk girdigimde cok meshur bir Tuz golu gezisi yapiliyordu, grup da yol boyunca kimse benle konusmadi, herkes basti gaza bi ben kaldim arkada oksuz boynu bukuk kucuk emrah gibi Sonralari zamanla 140 falan yapinca iyi bari gel aramiza hala cok yavassin ama idare edecez artik napalim dedilerdi hic unutmam, gozlerim falan yasarmisti

Olm ben er6n e para yetistiremiycem sanirim bu sene, cbf 500 de fiyat olarak az degil, Er5 mi baksam aceba ya, Ne diyon Bugra, cbf500 kadar olmasa da tatmin eder heralde? Tabii benim motor satilirsa...

Bu arada en son hangi aspava da karar kildiniz olm, muhabbet birbirine girmis esatta ki yanyana 3 tane olandan biri mi, oyleyse hangisi? ne zaman rezervasyon yaptiricaz, gerekirse ben oglen oraya gidip adamla yuzyuze de konusurum, oglene kadar kesin bi haber edin burdan.
    er6n kafaya koyduysan er5 falan hiç buluşma...er4 satıp er6 almak anlamsız zaten...bu sene idare et işte gv250 ile..benim de durumlar aynı...er6n kasıyo orta vadede...seneye sezon başı ne olur bilemem..

bu arada en sondaki aspaya gidiyoruz...yıldız aspava mı ne işte...

SEÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GSR600
    beyler günaydın. toplaşarak mı gidecez? yer ayrıldı ise erken gitmeyelim. beraber gideriz havamız olur
    ÖNCE LAFA BAKARIM, LAF MI DİYE. SONRA ADAMA BAKARIM, ADAM MI DİYE...

FatihKARAKAŞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1200 RT
    Bizim kurum geçen hafta Sakarya Caddesinde Bayındır 1 sokağa taşındı, bugün motorumla yeni kuruma ilk seferimizi gerçekleştirdik. Trafiğin daha sakin olduğu yaz aylarında bile keşmekeş var Ulus Heykel, kolej civarlarında, okullar açıldaktan sonra trafik kesin keşmekeş olacak.
    Yakınlarda olan arkadaşlar uğrayabilirler

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:41 ----------

Kenan'da (RamuthRa) bu ara sadece izleyici olarak takılıyor. Kenan benim GV 650 yi satılmak üzere 4.44 e bıraksak nasıl olur? Geçenlerde Yiğit'e söylemiştim gerçi
    # Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #

Motosikleti
    125 MH Drift (2012)
    Benim 125 liğin arkasına teneke falan bağlamışlardı , giderken araçlar sellektör korna yaptı da öyle anladım, acımasız oldukları kadar hunhardırlar burdakiler dikkat et.
    iyiymiş güldüm baya

@bülent78 demekki devrecilik var :D 2-3 tane 125- 150cc lik motorlu adam daha olsa basan gider, kalanlar da güle eğlene gecikmeli giderlerdi. Yanımıza 125 lik adam bulmak lazım öyleyse Şehir içi ve iftar olunca yemekte küçük emrah moduna sokmazlar inş. kendi aranızda gruplaşmayın da tek Yolda düşük ccden satılacağımızı öğrendik yemekte bakalım nolacak

FatihKARAKAŞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1200 RT
    Talip kardeşim motorun kaç CC olduğu şehir içinde hiç önemli değil. Hatta sıkışık trafikte 1000cc lik motor kullanacağıma 100 cc lik cup kullanmayı tercih ederim doğrusu.
    Şehir dışında aynı şeyleri söylemem mümkün değil ama
    iyiymiş güldüm baya

@bülent78 demekki devrecilik var :D 2-3 tane 125- 150cc lik motorlu adam daha olsa basan gider, kalanlar da güle eğlene gecikmeli giderlerdi. Yanımıza 125 lik adam bulmak lazım öyleyse Şehir içi ve iftar olunca yemekte küçük emrah moduna sokmazlar inş. kendi aranızda gruplaşmayın da tek Yolda düşük ccden satılacağımızı öğrendik yemekte bakalım nolacak
    talip333 ve ejlover bunu beğendiler.
    # Çocukluk saflığını kaybetmeyen adama büyük adam denir. (Mencius) #

trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    Alıntı Bulent78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    .
    Saksı değilim ben bana soracaksınız er-5'i ellağm .
    Bulent78 bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler