Eylül'den sonra gidelim beraber vize yok 3-5 gün kalır döneriz Русские девушки
Eylül'den sonra gidelim beraber vize yok 3-5 gün kalır döneriz Русские девушки
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
beyler kızılayda motor nereye bırakılabilir...Otoparklar da olur ya da güvenli olarak koyabileceğimiz bi yer var mı...kilitle bağlayabilirim...
Arkadaslar bileniniz var mı ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...85174381/detay
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Hayırlı satışlar Tuğra
Erhan gideceğin yerin önüne dek götür orada bisiklet gibi kilitle. Tabii uzun dönem parktan bahsetmiyorsan
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:47 ----------
Yunus, polikarbon çakmak soketini Ankara'da Kaftanoğlu satıyormuş. Oradan almayı düşünüyorum, bu arada gaz yağlarınız da hazır (Erhan, Selçuk, Yunus, Murat, Ünal), en yakın buluşmada teslim edebilirim.
Abi senden ses çıkmayınca aldım ben netten 3 tane 1 ini bi arkadaşa verdim 2 si duruyor birini topcase e birinide direksiyona yapacaktım ama verebilirim 1 inide sana problem yok hatta sigorta falanda aldım bi takması kaldı benimkinin gelen bi kaç arkadaş görmüşrü hatta
la şu koçtaştan falan al madem sen böle olmicak bu anasını satim bide İBAN yolla paranı iade yapayım bu adamın getireceği yok..yahut bülent alsın gelsin la ne uğraşıyoz biz?
Sözü bülent69 a devrederek gidiyorum...
ANGARAJ
Abi alın şurdan gitsin yaa:
http://s.dealextreme.com/search/stro...l?category=712
5-10$ arası bi dolu model var. Kargo da bedava. 14-30gün arası teslim garanti. Çoktan gelmişti şimdiye
2016 BMW S1000RR
2012 Yamaha R1
2011 Kawasaki Ninja 250R
merhaba beyler akşam dolaşacak var mı? dolanalım beraber sıkıldım yahu.
ÖNCE LAFA BAKARIM, LAF MI DİYE. SONRA ADAMA BAKARIM, ADAM MI DİYE...
Sağol, sen onu harcama o zaman; az önce baktım netten Marintek'e gelmiş. Daha önce ellerinde yoktu. Siparişini geçtim.
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.
akşam bi çay içme düzenleyebiliriz aslında şöyle çayı ucuz bi yer bilen varsa iftardan sonra çok makbule geçer??
bende baktım ama göremedim demin önemli değil abi bana ucuza geldi zaten onlar..
Bizim aradığımız Osram Nightbraker adamın birine dedikki al olm bunu sen tak "yoh la beklerim ben ne olacak" dedi hayır bilmesem malımın huyunu neyse ampülcüyü s.kecen ettim kaç gündür ama nafile daha siperiş verecek kadar mal toplanmadı dedi adam artı olarak 15tl kargo parası vereceksen getirteyim erhan dayının teklifi bu yönde
ramazan olmasa yine çıkar dolaşır baska bi yerde bulabilirdim belki ama ramazan dolayısiyle kapalıyız arkadaşım yapabilecek pek bişi yok yanii..Ya koçtaşa gideceksin yada el mahkum bekleyeceksin.
hadi ben neysede kuvvetmirayı biraz zor aldırırsın yani demedi deme
ANGARAJ
çakarlı ledleri hallettim aldım yatıyolar şu an masamda ama şu da gelsin de hepsini beraber halledeyim dedim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:26 ----------
sesin solupun çıkmıyo abi ne zamandır nerelerdesin..?
benim planım olmasa çıkardım...
hanım istanbul'daydı geldi bebişide çok özlemişim 2-3 gün vakit geçirdik beraber motorda aşagıda yatıyor gezeyim kendine gelsin biraz
ÖNCE LAFA BAKARIM, LAF MI DİYE. SONRA ADAMA BAKARIM, ADAM MI DİYE...
Merhaba Selçuk Abi. Şu mini kamera ile ilgili görüşmüştük senle Gölbaşında. Kitapçığı bulamadım ama gelen CD deki dosyaları göndereyim.
http://trmoto.com/cdn/belgeler/EKEN_V0.0.03.zip
indirebilirsin ;)
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)